Какие зимние шины взять?
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 556 разів
- Подякували: 390 разів
Какие зимние шины взять?
Не тяжелый (1300 кг) седан. Предпочтение без шипов. В горы ездить не собираюсь, не летаю, чисто для города. Бюджет до 800 грн за одну покрышку ориентировочно
Всю жизнь отдавал предпочтение Dunlop. Знакомый советует ёкогаму, выбор просто огромен, может кто то очень доволен какой то маркой определенной?
Всю жизнь отдавал предпочтение Dunlop. Знакомый советует ёкогаму, выбор просто огромен, может кто то очень доволен какой то маркой определенной?
Востаннє редагувалось 23 серпня 2013, 22:29 користувачем 13ый воин, всього редагувалось 1 раз.
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
- 13ый воин
- Експерт
Re: Какие зимние шины взять?
стоил ли верить авто изданиям - результатам их тестов в этом плане?
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
Ще б розмір знати. А то може бути за 800 грн суперове мале колесо, а може бути самий що не є бюджет, але великого розміру.
Як відносно Нокіан? Шипи для міста дійсно не потрібні.
Добавлю, а то поки писав, то Ви ще доповнили :)
Відчуття автовласників теж не завжди допоможуть. В мене знайомий купив авто з шинами Ханкук, був дуууууже задоволений, я собі купив, тьак вони за 35 тис на половину стерлись і від наших ям на 2 були гулі по бокам, але я відїздив 2 сезони, мяко дорогу тримали, нормально гальмували (це літо правда), а потім віддав знайомому він ще пару сезонів відкатав на них, а може і ще на них їздить. Тому я знаю що шина на авто з автосалону і з базару (нехай навіть вищого класу) трошки різні.
Як відносно Нокіан? Шипи для міста дійсно не потрібні.
Добавлю, а то поки писав, то Ви ще доповнили :)
Якщо один тест в одному журналі то я б не вірив, цілком може бути замовна стаття, але от якщо в 5-6 і на різних форумах покришка тримається в трійці-пятірці, то я б задумався. До речі мало хто з журналів сам робить випробування, як правило збирають журналістів і вперед, тому і маємо одні і ті самі результати в різних виданнях. Тому краще форуми і журнали.13ый воин писав:стоил ли верить авто изданиям - результатам их тестов в этом плане?
Відчуття автовласників теж не завжди допоможуть. В мене знайомий купив авто з шинами Ханкук, був дуууууже задоволений, я собі купив, тьак вони за 35 тис на половину стерлись і від наших ям на 2 були гулі по бокам, але я відїздив 2 сезони, мяко дорогу тримали, нормально гальмували (це літо правда), а потім віддав знайомому він ще пару сезонів відкатав на них, а може і ще на них їздить. Тому я знаю що шина на авто з автосалону і з базару (нехай навіть вищого класу) трошки різні.
Востаннє редагувалось 23 серпня 2013, 22:41 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
Nokian Хакапеліта Р13ый воин писав: может кто то очень доволен какой то маркой определенной?
http://vianor.ua/tyre_product?id=112006 ... peliitta+R
якщо брати не в них, то можна і дешевше трохи.
Я не мав можливості в минулому році взяти її, взяв дешевшу версію - Нордман РС. На ожеледиці аля - "скло" воно не спасе, а все інше без питань... Люблю зимову Нокиан, і все.
Востаннє редагувалось 23 серпня 2013, 22:42 користувачем Дельфин, всього редагувалось 3 разів.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
о, точно таку і брав свій час.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
по тестам CONTINENTAL ContiWinterContact TS 850 не хуже хаккапелиты на мой взгляд, но дешевле
Востаннє редагувалось 23 серпня 2013, 22:45 користувачем 13ый воин, всього редагувалось 1 раз.
- w-lom
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 88 разів
- Подякували: 144 рази
Взял себе Pirelli, довольно мягкая резина и на приличных морозах не становится "дубовой", но, говорят, что боится ям.Неплохо держит дорогу, но у меня вес машины побольше и размер резины, соответственно.
- advanced member
- Поважний користувач
Говорят сейчас нокиан уже не та :(
Раньше тоже на хаккапелите ездил а потом купил полный привод ;)
Раньше тоже на хаккапелите ездил а потом купил полный привод ;)
- advanced member
- Поважний користувач