Ваша думка з приводу оплати в магазині "кредиткою"?
- xtrade
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 11 разів
Ваша думка з приводу оплати в магазині "кредиткою"?
Оплата в магазині платиковою карткою називається ЕКВАЙРІНГ.
Послуга ця є платна і становить приблизно 2%, тобто з кожної 1 000 грн я повинен банку віддати 20 грн (без урахування 1% щоб ці кошти вивести у готівку)
У великих магазинах ці 2% зразу забиті у ціну для всіх, тобто, навіть якщо ТИ не оплачуєш карткою, 2% переплатив так і так.
Ось тому і створив опитування, чи варту покупцю надати можливість знати про ці 2% переплати ?
Послуга ця є платна і становить приблизно 2%, тобто з кожної 1 000 грн я повинен банку віддати 20 грн (без урахування 1% щоб ці кошти вивести у готівку)
У великих магазинах ці 2% зразу забиті у ціну для всіх, тобто, навіть якщо ТИ не оплачуєш карткою, 2% переплатив так і так.
Ось тому і створив опитування, чи варту покупцю надати можливість знати про ці 2% переплати ?
- Tweak
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 60 разів
- Подякували: 75 разів
- Контактна інформація:
Re: Ваша думка з приводу оплати в магазині "кредиткою"?
Користуюсь в продуктових маркетах типу Каравана і все. У комп. магазинах я би ніколи не платив карткою. Тим більше комп техніка - це не таке, що побачив і одразу купив.
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 556 разів
- Подякували: 390 разів
пользовались раньше в своей сети, потом отказались
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
-
OlegLOA
- Доцент
- Дякував (ла): 1076 разів
- Подякували: 1016 разів
Заплатить карточкой удобно, и идет к тому что без этого никак. Особенно при покупке дорогой техники (ноуты, комп в сборе, большой монитор, телек...)
Но если будет выбор заплатить карточкой с переплатой или наличкой но чуть дешевле - я лучше заплачу наличкой :)
Насчет +1% - конечно твои отношения с поставщиками это ваше дело но... многие через банк и поставщику оплачивают т.е. необходимости в обналичивании нет.
Ну а с другой стороны - для тебя как для магазина выгодно ведь чтобы большие суммы тебе не несли наличкой а платили карточкой. Меньше налички - меньше вероятность что в один прекрасный день тебя ограбят. Да и инкассаторов нанимать не нужно будет :) Так что выгода и для тебя и для клиента...
Но если будет выбор заплатить карточкой с переплатой или наличкой но чуть дешевле - я лучше заплачу наличкой :)
А разве у привата не бесплатно?Послуга ця є платна і становить приблизно 2%, тобто з кожної 1 000 грн я повинен банку віддати 20 грн (без урахування 1% щоб ці кошти вивести у готівку)
Насчет +1% - конечно твои отношения с поставщиками это ваше дело но... многие через банк и поставщику оплачивают т.е. необходимости в обналичивании нет.
Ну а с другой стороны - для тебя как для магазина выгодно ведь чтобы большие суммы тебе не несли наличкой а платили карточкой. Меньше налички - меньше вероятность что в один прекрасный день тебя ограбят. Да и инкассаторов нанимать не нужно будет :) Так что выгода и для тебя и для клиента...
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 556 разів
- Подякували: 390 разів
у нас был приватовский терминал - это НЕ БЕСПЛАТНО!
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
- w-lom
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 88 разів
- Подякували: 144 рази
У Привата - подключение к услуге – бесплатно!OlegLOA писав: А разве у привата не бесплатно?
Комиссия – 1,6% по всем картам + 50/100/200 грн (абонплата в зависимости от типа оборудования).
- Сулейман
- Rescue Ranger

- Дякував (ла): 170 разів
- Подякували: 241 раз
- Контактна інформація:
.....
Востаннє редагувалось 05 липня 2013, 21:11 користувачем Сулейман, всього редагувалось 1 раз.
У великих магазинах інкасація є, теж не така вже і дешева штука. Тому особисто мені не дуже то грає роль заплатити 1000 грн +20 гнр за карту, чи 1000 грн+ 20 грн за інкасацію. Якщо б була можливість заплатити 1000 грн, то я б вибрав цей варіант. Але такої можливості немає, тому "Не сыпь мне соль на рану (с)". До речі деякі мережі до суми покупки добавляють гроші за операцію. Я так раз наколовся тому в мережах типа Ельдорадо уточнюю як у них іде оплата. Ну і беру в інет магазинах техніку, окрім тої яку бажано пробувати перед купівлею, на предмет чи підійде. Відеокамеру, комплектуючі до компа брав в інеті, а от пилосос в живому магазині, була важлива потужність всмоктування не на папері, а в реалі, в інет магазинах попробувати 5 моделей варіанту немає. Звісно можна замовити 5 одразу (на себе, дружину ітд), а потім відмовитись від тих які не підійшли, але це не серйозно. Також стараюсь картою розраховуватись в тих точках де стоїть термінал мого банку.xtrade писав:
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Дещо некорректне опитування , якщо придивитися до третього пункту ... !
Якщо вже будуть додаткові 2% згідно пункту 1 то про які переплати в інших випадках вже може бути мова ... ?!
. . .
Думаю цілком правильно ціну вказувати за готівку із приміткою про 2% при оплаті карткою чи безготівково ... , а там нехай користувач сам вирішує : погодитись на 2% чи бігти шукати банкомат щоби 1% зекономити чи скористатися послугами наприклад П24 чи іншими по оплаті на реквізити чи ще там що ... !
Це створить кращі умови для візуальної конкуренції цін ... , а про ті 2% мало хто згадуватиме потім ... .
. . .
При користуванні кредиткою саме в кредит то ці ж самі 2% менша проблема ніж 3% за зняття кредитної готівки і ніхто нікуди бігти не буде на тверезу голову ... і саме для таких клієнтів оплата кредиткою просто необхідна ... .
. . .
Якщо вже будуть додаткові 2% згідно пункту 1 то про які переплати в інших випадках вже може бути мова ... ?!
. . .
Думаю цілком правильно ціну вказувати за готівку із приміткою про 2% при оплаті карткою чи безготівково ... , а там нехай користувач сам вирішує : погодитись на 2% чи бігти шукати банкомат щоби 1% зекономити чи скористатися послугами наприклад П24 чи іншими по оплаті на реквізити чи ще там що ... !
Це створить кращі умови для візуальної конкуренції цін ... , а про ті 2% мало хто згадуватиме потім ... .
. . .
При користуванні кредиткою саме в кредит то ці ж самі 2% менша проблема ніж 3% за зняття кредитної готівки і ніхто нікуди бігти не буде на тверезу голову ... і саме для таких клієнтів оплата кредиткою просто необхідна ... .
. . .
Востаннє редагувалось 05 липня 2013, 20:58 користувачем TAZIT, всього редагувалось 1 раз.
- xtrade
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 11 разів
Я не Фокстрот, до інкасації великих сум ще далеко.
-
Картки будуть полюбе кругом і вся, але послуга еквайрінг повинна бути 1% зі всіма витратами.
-
Картки будуть полюбе кругом і вся, але послуга еквайрінг повинна бути 1% зі всіма витратами.
Востаннє редагувалось 05 липня 2013, 21:44 користувачем xtrade, всього редагувалось 1 раз.