напрям маршруток у Чернівцях ???
напрям маршруток у Чернівцях ???
Комусь може відомо де можна найти інформацію про напрямок руху маршруток у Чернівцях. Я щось не можу найти. Мені допустим люди сказали, що до них на маршрутці-2 можна доїхати, а де вона їздить ? ну і взагалі я допустим немісцева, якось важко тут орієнтуватись
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Re: напрям маршруток у Чернівцях ???
По-моему, проще написать куда именно вам нужно попасть (номер подъезда, этаж и квартиру можете оставить в тайне) - тогда вам быстрее и точнее скажут как туда и на чём доехать, а так толку с номеров маршрутов, если, к тому же, вы не местная и всё равно не знаете как они по городу ездят...PoshkaO писав:Комусь може відомо де можна найти інформацію про напрямок руху маршруток у Чернівцях. Я щось не можу найти. Мені допустим люди сказали, що до них на маршрутці-2 можна доїхати, а де вона їздить ? ну і взагалі я допустим немісцева, якось важко тут орієнтуватись
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
- ash
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 96 разів
- Подякували: 53 рази
Согласен.German писав:По-моему, проще написать куда именно вам нужно попасть (номер подъезда, этаж и квартиру можете оставить в тайне) - тогда вам быстрее и точнее скажут как туда и на чём доехать, а так толку с номеров маршрутов, если, к тому же, вы не местная и всё равно не знаете как они по городу ездят...PoshkaO писав:Комусь може відомо де можна найти інформацію про напрямок руху маршруток у Чернівцях. Я щось не можу найти. Мені допустим люди сказали, що до них на маршрутці-2 можна доїхати, а де вона їздить ? ну і взагалі я допустим немісцева, якось важко тут орієнтуватись
Напишите куда и откуда и вам подскажут.
-
- Активіст
"2" їздить з Южки в Садгору через Червоноармійську,Головну,Гагаріна,Заводську і Моріса тореза-кінечна=))
Не будь жмотом — дай человеку второй шанс. Не будь идиотом — никогда не давай третий.
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
В программе Есити (эл. карта Черновцов) нужно знать откуда и куда ты хочешь попасть, а автор пока этого не написала. :)ATB trans писав:в програмі eCity є схемы маршрутов
але не памятаю де воно сидить
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Та карту я найти можу. Мені просто треба попасти на кінцеву маршрутки2 , а де на неї сісти, допустим, я не знаю. А живу я на мікрорайоні. Ну так зрозуміла ,що на Червоноармійській біля колоса на зупинці вона має бути.