Що скажете про агентство "Протеже"?
Що скажете про агентство "Протеже"?
Що скажете про агентство "Протеже" на проспектi Незалежностi, чи дiйсно вони реально добре пiдшукують тобi роботу i чи довго чекати, скiльки беруть? Буду вдячна за iнформацiю.
P.S.Хочу пiти менчендайзером...
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
Re: Що скажете про агентство "Протеже"?
не хочу вас засмучувати, але такої професії нематанюта писав:Що скажете про агентство "Протеже" на проспектi Незалежностi, чи дiйсно вони реально добре пiдшукують тобi роботу i чи довго чекати, скiльки беруть? Буду вдячна за iнформацiю.
- Jillian
- Досвідчений
- Дякував (ла): 81 раз
- Подякували: 243 рази
Берут недорого. С радостью перезвонят Вам через полгода-год и скажут что нашли работу Вашей мечты - за минималку наниматься в рабство...
...Тупо ищут работу через "Від і До" и предлагают в виде своих услуг. Четыре года числился у них - ничего толкового не нашли.
...Тупо ищут работу через "Від і До" и предлагают в виде своих услуг. Четыре года числился у них - ничего толкового не нашли.
...Et vivre est dur
Toujours un choix
Mais je jure
Que le Monde est à moi...
Toujours un choix
Mais je jure
- Jillian
- Досвідчений
- Дякував (ла): 81 раз
- Подякували: 243 рази
tarik писав:не хочу вас засмучувати, але такої професії нематанюта писав:Що скажете про агентство "Протеже" на проспектi Незалежностi, чи дiйсно вони реально добре пiдшукують тобi роботу i чи довго чекати, скiльки беруть? Буду вдячна за iнформацiю.
Такая профессия есть. И оплачивается она недешево в нормальных фирмах (сам работал). Но через кадровое агенство это не найти: только через знакомых.
...Et vivre est dur
Toujours un choix
Mais je jure
Toujours un choix
Mais je jure
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
Может быть (мерченда́йзер, англ. merchandiser)?!?!?!В своё время мне помогли с трудоустройством ,года 4 назад.танюта писав:Що скажете про агентство "Протеже" на проспектi Незалежностi, чи дiйсно вони реально добре пiдшукують тобi роботу i чи довго чекати, скiльки беруть? Буду вдячна за iнформацiю.

- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
Чим доведете що є така професія? :D А на рахунок роботи мерчендайзером, то рідко де плотять добре, знайома працювала того літа в АВК, так сказали що буде 1500 грн. а в реалі ледве 900 грн з них вибила, це при повному робочому дні.Jillian писав:tarik писав: не хочу вас засмучувати, але такої професії нема
Такая профессия есть. И оплачивается она недешево в нормальных фирмах (сам работал). Но через кадровое агенство это не найти: только через знакомых.
Танюта! У кадрового агенства Протеже, ссылаючись на некоторые отзывы людей воспользовавшихся ихними услугами, неоднозначная репутация. Есть большая вероятность того, что Вы довольно длительное время будете ждать желанную вакансию. К тому же профессия мерчандайзер не принадлежит к списку "элитных" и редко когда компании, которые нуждаются в замещении в своем штате данной вакансии обращаются куда-нибудь, стараясь найти нужного человека своими силами.
Да и почему же Вам надеяться на кого-то, если лично Вам по силам найти роботу. Вот Вам список предприятий Черновцов, где указаны их контактные телефоны.
http://www.e-city.com.ua/firm/cv_ru.html
Сделайте дюжину звонков в фирмы питания или бытовой химии и возможно Вам повезет...
Если найдете немного свободного времени подойдите на ул. Коломойскую. Адрес точно не укажу, но знакомый совсем недавно устроился там на фирму-дистрибьютора молочки. Фирма новая, развивается, расширяя собственный штат.
Удачи!
Да и почему же Вам надеяться на кого-то, если лично Вам по силам найти роботу. Вот Вам список предприятий Черновцов, где указаны их контактные телефоны.
http://www.e-city.com.ua/firm/cv_ru.html
Сделайте дюжину звонков в фирмы питания или бытовой химии и возможно Вам повезет...
Если найдете немного свободного времени подойдите на ул. Коломойскую. Адрес точно не укажу, но знакомый совсем недавно устроился там на фирму-дистрибьютора молочки. Фирма новая, развивается, расширяя собственный штат.
Удачи!
Ого, не знала, що одна буковка (н написала замiсть р, писала же вечером, голова уже не думала) викличе скiльки коментарiв :D . Дякую вам всiм за надану iнформацiю.
Доброго дня, Тетяно!танюта писав:Що скажете про агентство "Протеже" на проспектi Незалежностi, чи дiйсно вони реально добре пiдшукують тобi роботу i чи довго чекати, скiльки беруть? Буду вдячна за iнформацiю.
Ми не займаємося пошуком роботи, ми займаємося підбором персоналу для компаній-замовників. На даний момент у нас є вакансія "Мерчанда́йзер". Детальніша інформація за телефонами, зазначеними у підписі.
P.S. За свої послуги коштів з претендентів не беремо зовсім.
Востаннє редагувалось 23 травня 2013, 17:21 користувачем protege, всього редагувалось 1 раз.