Друга освіта
- Pan1sh3r
- Досвідчений
- Дякував (ла): 143 рази
- Подякували: 33 рази
Друга освіта
Питання про другу освіту, якщо я вже маю вищу фінансову освіту і хочу вступити в ПТУ або технікум для здобуття технічної освіти що треба для вступу? Може хтось знає?
- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
Re: Друга освіта
За другою вищою освітою вступають у вищі навчальні заклади. Стосовно технікуму - ИМХО навряд чи. Може тільки на загальних засадах.
Було раніше - стаціонарно чи заочно, на другу освіту вступали одразу на 3-тій курс. АЛЕ треба дивитись чи цей факультет технічний пропонує другу вищу, на таких умовах!! Або тоді просто вступати як звичайний студент.
Тут "що треба" - скаже тільки той заклад де Ви будете здобувати цю освітую
PS. У мене все навпаки - маю вищу технічну. Хотів другу вищу - економічну чи фінансову. :D
Було раніше - стаціонарно чи заочно, на другу освіту вступали одразу на 3-тій курс. АЛЕ треба дивитись чи цей факультет технічний пропонує другу вищу, на таких умовах!! Або тоді просто вступати як звичайний студент.
Тут "що треба" - скаже тільки той заклад де Ви будете здобувати цю освітую
PS. У мене все навпаки - маю вищу технічну. Хотів другу вищу - економічну чи фінансову. :D
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
просто якщо наприклад я хочу бути автослюсарем, а маю диплом фінансиста, то ніхто не візьме на 3-й курс технічного універу, + всі основи і знання дають в ПТУ або технікумі і диплом з середньої технічної освіти, а далі можна вже працювати по спеціальності і якщо буде бажання - заочно здобути вищу технічну
Здесь есть приятная для вас альтернатива - это учеба экстерном, когда будите добывать нужную вам квалификацию, посещая только сессию и нужные курсы. Плюс данной системы очевиден - не потеряете рабочее место, которым скорее всего владеете. Минус - конечно же в уровне знаний, которое вам предложат. Здесь к месту будет самообразование и наработка навыков на практике. Конечно же данная специализация и диплом будут для вас платными, по скольку образование все таки второе. А так подойдите, ну скажем, в Коледж (как они себя сейчас называют) №6, насколько помню, находиться он на Садовского и спросите...
- Pan1sh3r
- Досвідчений
ага, зараз цю спеціальність пропонують:
Професійно-технічне училище №6 (на Садовського)
Слюсар із ремонту автомобілів.
і
Чернівецький технікум залізничного транспорту
обслуговування і ремонт автомобілів та двигунів
Для мене важливіші знання, а робоче місце, яке зараз маю я мене не влаштовує взагалі, того втратити його не боюся, ліпше буду на пари ходити і розжовувати всі нюанси
треба потім буде подзвонити туди і взнати як поступати ЗНО чи іспити чи співбесіда
Професійно-технічне училище №6 (на Садовського)
Слюсар із ремонту автомобілів.
і
Чернівецький технікум залізничного транспорту
обслуговування і ремонт автомобілів та двигунів
Для мене важливіші знання, а робоче місце, яке зараз маю я мене не влаштовує взагалі, того втратити його не боюся, ліпше буду на пари ходити і розжовувати всі нюанси
треба потім буде подзвонити туди і взнати як поступати ЗНО чи іспити чи співбесіда