Революция Тема для обсуждения и последних новостей.

Вільне спілкування
Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 957 разів
Подякували: 1640 разів

Re: Революция Тема для обсуждения и последних новостей.

Повідомлення Sl@vcheg » 19 лютого 2014, 01:29

Я бы ещё хотел спросить тех кто продал голос на выборах за 200грн как вам спится? Происходящие тоже ваша вина! Подняли 200рубасов *facepalm
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 19 лютого 2014, 01:45

Хвилинка для роздумів :D

Мої роздуми підтвердили пости на ХарківФорумі. Одні офігівають "НАФИГА?", другі "А дальше?"
От я також не можу зрозуміти - що це відбувається, і навіщо.
Зачистка? ну так чого вони зупинились і стояли пів дня, чекали поки підтягнуться люди? Коли вони пройшли Грушевського, на Майдані біла пара тисяч людей. Чого вони зупинились? Дочекались поки всі зберуться, організуються, піднесуть коктелі. Фігня якась. Я би сказав, що стоять і стимулюють людей на Заході.

Про те навіщо це було робити - взагалі не зрозуміло. Половина людей навіть у Харкові пишуть, що це "бред". Розженуть цей Майдан, зберуться на іншому. Поб'ють цих, завтра вийде міліон. Вони взялись за Київ - На Заході розгромили МВД, Прокуратуру...
Далі, скоріш за все, повинен бути силовий розгін. У відповідь Захід запалає і пошле владу "лісом". МОЖЕ навіть Черноуци підключаться. *facepalm Потім, якось, може...

Якщо все так піде, то далі
- війська зачистять Київ, Захід вийде з під контролю бандитського Києва. Далі війська до нас, але Львів уже захопив військову частину... далі або тупо розкол. Захід собі, схід собі. В якій формі не знаю, може федеральній, може окремій.
- Київ вижене дАнецких. В Харкові утворюють свою східно-південну державу. Пу ставить свою людину. Все по плану.

Хорошо, а де тут Янукович в цих планах? Мені здається, чи його тупо підставили, і виключили з гри? Сьогоднішній штурм виключає його з гри. Як і частину олігархів. Хто командує військами в Києві. Може вже не такі і міфічні ці люди із ФСБ?
Я з'їм свій лівий ботінок, якщо завтра все затихне, почнуться "переговори" і знову місяць будуть кормити переговорами, ремонтувати прокуратури, відкривати справи на повстанців, судити... *gun* *gun* *gun* *gun* *gun*
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

Александр604
Новачок

Повідомлення Александр604 » 19 лютого 2014, 01:46

Я не понимаю, неужели эта тварь еще рассчитывает остаться при власти?
Неужели он еще рассчитывает на какие-то переговоры? Новая конституция? Оппозиционный премьер?
Лучше ему бежать со страны, иначе своей смертью он не помрет.
PS свой голос в десятом году против всех уже давно воспринимаю как соучасность в преступлении.

Дельфин
Поважний користувач

Повідомлення Дельфин » 19 лютого 2014, 01:49

Sl@vcheg писав:Я бы ещё хотел спросить тех кто продал голос на выборах за 200грн как вам спится? Происходящие тоже ваша вина! Подняли 200рубасов *facepalm
Славік, відійди від процесу. Увімкни телевізор, подивись його.. все зрозумієш.
:D
Дам піказку - там ЧЛЕНИ від ПР розповідають що в Києві бандити бють ментів.
І на всіх каналах звичні розважальні передачі. Був 5-тий але вже відключили. Їм спиться добре. Вони зїли зомботаблетку і спати. А чо? невже щось відбувається?

Дельфин
Поважний користувач

Повідомлення Дельфин » 19 лютого 2014, 01:51

ЩЕ одна думка - Кияни прозріють, чи чекають щоб до них приїхали і за них пішли на Межигіря????
Ніч тепла, чому б не прогулятись? Що ви вчепились в цей Майдан!!! В Межигір'ї гарний краєвид.
Ну як у нас на Роші, прям.. :)
Востаннє редагувалось 19 лютого 2014, 01:55 користувачем Дельфин, всього редагувалось 2 разів.

Anjey
Досвідчений
Дякував (ла): 120 разів
Подякували: 70 разів

Повідомлення Anjey » 19 лютого 2014, 02:30

Кличко покинул переговоры с Януковичем. Лидеры оппозиции не смогли ни к чему договориться с президентом Виктором Януковичем.
Об этом в своем Твиттере заявила пресс-секретарь Кличко*, Оксана Зиновьева, передает Цензор.НЕТ.
"Кличко: Янукович* неадекватно оцінює ситуацію. Він вважає, що Майдан повинен припинити протистояння і йти додому ", - написала она.
Лидеры оппозиции не смогли ни к чему договориться с президентом Виктором Януковичем. Об этом рассказал Виталий Кличко телефону в прямом эфире Громадського.ТВ, пишет Украиснкая правда.
"К сожалению ничего хорошего из переговоров я не принес. Я пошел, потому что я предложил, прекращение противостояния до окончания переговоров. Президент сказал, что только один выход - это оставить, очистить Майдан и все должны пойти домой", - сказал Кличко.
"Это все. К сожалению, я был очень удивлен. Я ушел с переговоров, каждая минута может стоить смерти ", - добавил он.
Кроме того, по словам Кличко, Янукович заявил, что ответственность за смерти людей лежит на оппозиции.

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 19 лютого 2014, 03:19

Голова Я-режиму розуміє тільки одне - що йому будь-якими способами (катуваннями , залякуваннями , провокаціями , ТБ-байками , ...) треба у всьому звинуватити опозицію ... і при цьому ж влада заявляє що опозиція втратила контроль ... . Тоді чому опозиція має розбирати барикади якщо вони "працюють" автономно і залежно від ситуаціїї , при цьому барикадні воїни (по іншому не можна їх називати) змушені терпляче терпіти постійні знущання зі сторони тітушко-беркутів різних у вигляді образ , ганебних жестів , снайперських пострілів по яйцях і тому подібне лише для того щоби Я-вівці мали право по тєліку сказати що ті щось погано себе ведуть , шизофренічно (вони справді вже вірять самі в що говорять і показують) замовчуючи під яким тиском ті майданівці (різного роду) там знаходяться ... !
Януковичу не завадило наліпити бороду і вийти на майдан послухати що люди кажуть і думають ... , а не слухати своїх соратників-підлабузників що "всьо будєт нормально" ... , і не тішити себе навіяними ілюзіями що мільйон людей з глузду з'їхав ... . Глузд втратила набагато менша кількість людей на чолі з ... , заручившись підтримкою людей без глузду , котрим випити і закусити - єдиний сенс буття під будь-яким прапором ... .
Опозиція теж нажаль "лукавить" істотно ... і народ це також розуміє ... і не за неї стоїть ... , бо очевидно вона хоче того самого на що зазіхає ... , вибачте проти чого бореться ... .
Єдине чого народ хоче - справедливості і відповідно покарання за умисне знущання над представниками народу ... ! А Янукович
очевидно не при своєму розумі щоб це зрозуміти і чим пахне таке нерозуміння ... . А навіщо нам такий президент , який нічого не розуміє , і як видно також насправді нічого не контролює ... , оскільки в країні робиться і може бути що завгодно під будь-яким прапором як з відома президента , так по більшій частині без нього ... , і як правило заради наживи тих самих РЕГ-підлабузників під шумок революції , пропонуючи послуги під державний кошт ... .
Зображення
Востаннє редагувалось 19 лютого 2014, 03:25 користувачем TAZIT, всього редагувалось 1 раз.
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 957 разів
Подякували: 1640 разів

Повідомлення Sl@vcheg » 19 лютого 2014, 04:34

За вчера и сегодня погибло в противостояниях 70человек. Счет раненых идет на тысячу
5 канал.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

GRAND
Експерт
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 60 разів

Повідомлення GRAND » 19 лютого 2014, 08:07

phpBB [video]
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,

asin
Активіст

Повідомлення asin » 19 лютого 2014, 08:15

молодца

Відповісти

Повернутись до “Балачки”