Ах оставьте, деловая активность. Вот именно форум - это прежде всего общение и люди, а не циферки в репутации.Дерзкий писав:Тут каждый платит своим временем форуму, а они еще и развивают деловую активность, этого мало?? И вообще, форум - это люди, которые поднимают и развевают его, а не администрация, которая здесь бывает иногда!
Репутація, яка була у вас на форумі!
Re: Репутація, яка була у вас на форумі!
- superNick
- Активіст
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
Невже потрібні якісь докази? Чесність та порядність ще не відмінено ніким. Достатньо просто вказати кількість плюсів по памяті. І звертатись до адмінів не потрібно - їм це непотрібно.vailender писав: У меня тут тоже огромный бизнес, да ты прав это было не правильно, я передумал. Админы!!! у меня было 250 баллов репы, восстановите немедля!!!
П.С. Надёжных людей тут и так знают, а ненадёжным репа не поможет. К тому же как ты представляешь восстановление? На основе чего?
Конечно нужны. Наблюдая за ссорой двух всем известных персонажей, с кучей мультов и группой поддержки про честность и порядочность можно даже не упоминать! Думаю админ в праве делать что хочет. Конечно модераторам не стоило давать столько плющек, чтоб избежать вот таких разговоров, а сам админ пусть хоть миллион себе ставит, его репутация в его же рукахsuperNick писав:Невже потрібні якісь докази? Чесність та порядність ще не відмінено ніким. Достатньо просто вказати кількість плюсів по памяті. І звертатись до адмінів не потрібно - їм це непотрібно.
Даже по голосвалке видно что 50 на 50. Так что спорный вопрос, следовательно выбирает админ.
- superNick
- Активіст
Я підняв це питання, так як не можу змиритись з несправедливістю з боку адміністрації, яка виникла по відношенню до форумчан - старожилів, які втратили чесно зароблені бали репутації і яким вона потрібна.
Кому вона не потрібна - будь ласка не засмічуйте тему.
Надалі - просто вказуєм кількість плюсиків своєї репутації. Скріни необовязково робити - просто свій нік і цифра.
Якщо флуд продовжиться - тема буде закрита!
Надалі - просто вказуєм кількість плюсиків своєї репутації. Скріни необовязково робити - просто свій нік і цифра.
А голосовалку зачем прикрепил??? Типа сюда заходят только те кому это надо, ставят свой плюсик в голосовалку?superNick писав:Я підняв це питання, так як не можу змиритись з несправедливістю з боку адміністрації, яка виникла по відношенню до форумчан - старожилів, які втратили чесно зароблені бали репутації і яким вона потрібна.
- superNick
- Активіст
Голосовалка якраз для того, щоб бачити скільки людей За і скільки Проти. Раптом це нікому не потрібно - а я надриваюсь зря, а якщо потрібно комусь - то значить потрібно буде робити відповідні висновки і подальші дії.
До речі, ти за існування останнього форуму за півтора роки отримав всього 7 плюсиків, тому ти мабуть проти відновлення репутації, оскільки тобі практично немає що відновлювати...
До речі, ти за існування останнього форуму за півтора роки отримав всього 7 плюсиків, тому ти мабуть проти відновлення репутації, оскільки тобі практично немає що відновлювати...
Повторюсь ще раз:Gleb
Користувач
Reputation point: 7
Востаннє редагувалось 28 листопада 2012, 11:27 користувачем superNick, всього редагувалось 1 раз.
- superNick
- Активіст
Der Konstantin740iL писав:Я и не помню какая у меня была.
Мне все равно.
Der Konstantin740iL
Постійний Користувач
Reputation point: 24