Революция Тема для обсуждения и последних новостей.

Вільне спілкування
Buxx
Поважний користувач
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 30 разів

Re: Революция Тема для обсуждения и последних новостей.

Повідомлення Buxx » 12 лютого 2014, 21:45

sergej1974007 писав:Хто ці "всі"?
"Оппозиція" та "влада" до чогось домовляться,портфелі-кабінети тишком-нишком поділять та скажуть що скоро все буде добре.
А хто не згоден та виступає--провокатор.
А "народ"--піде за тим хто більше пообіцяє(як завжди).
в першу чергу ті, хто почне занадто багато втрачати через тупого борова і має реальні можливості здійснити такий план (олігархи, спецслужби і т.д.)
а невдоволення народу, як бачимо, ще не досягло необхідної критичної маси.

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1234 рази
Подякували: 1310 разів

Повідомлення sergej1974007 » 12 лютого 2014, 21:59

Buxx писав:
sergej1974007 писав:Хто ці "всі"?
"Оппозиція" та "влада" до чогось домовляться,портфелі-кабінети тишком-нишком поділять та скажуть що скоро все буде добре.
А хто не згоден та виступає--провокатор.
А "народ"--піде за тим хто більше пообіцяє(як завжди).
в першу чергу ті, хто почне занадто багато втрачати через тупого борова і має реальні можливості здійснити такий план (олігархи, спецслужби і т.д.)
а невдоволення народу, як бачимо, ще не досягло необхідної критичної маси.

"Олігархи і спецслужби" в своїй більшості біля "кормушки". *scratch*
Чи Ви вважаєте що хтось з них потерпає(відчутно) від "Бойкоту владі"? *facepalm :)
А "невдоволення народу" закінчиться з більш-менш великими вливаннями бабла для погашення цього невдоволення.
А з баблом знайдуться і демагоги-політтехнологи,які доступно пояснять "народу" що всьо що змогли-досягли(кабінети поділили).Настало покращення."Дуже скоро у всіх всьо буде.Може не всьо і не у всіх але обов"язково скоро". :) :)
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

SLAVON
Забанен навсегда
Дякував (ла): 71 раз
Подякували: 79 разів

Повідомлення SLAVON » 12 лютого 2014, 22:05

sergej1974007 писав:
Є ще варіант.
Януковіч і надалі буде продовжувати затягати процес переговорів і по максимуму ігнорувати Майдан(я писав це до Нового Року ще ;) ).
Міліція та "Беркут" будуть продовжувати час від часу виривати з лав Майдану людей і передавати їх до суду.
Суди будуть і надалі функціонувати в звичному режимі і виносити вироки та "домашні арести".
Арбузов і надалі буде кидати гривню туди-сюди. *protiv*
Азаров спокійне буде проживати на пенсії в Австрії і не виключаю що таки і отримає австрійське громадянство. :)
Депутати всіх рівнів і надалі будуть обговорювати питання "що робити?" та "кто віноват?".
Автомайдан і надалі буде кататись містами та селами ,спалюючи дорожаючий бензин та створюючи затори на дорогах.
Яценюк запише чергове звернення про "кулю в лоб(8 або9). *facepalm
Руслана або Оробець або ще хтось запише чергове звернення до Майдану та зіграє на сопілці *scratch* або напише гнівний твіт *scratch* про "злочинну владу".
Кличко в черговий раз проголосить якийсь ультиматум або звернеться до Януковича з вимогами.
Євродепутати в черговий раз нагадають посадовцям про можливі санкції.
Так як в Європі час від часу вибори та треба залишатись "на слуху", знайдеться черговий "Хармс" ,який знову знайде подвійне громадянство у когось або схований банк і роздмухає цю історію в змі.(а потім скаже що його не так зрозуміли *facepalm :( ).
Американці чергові висунуть чергову вимогу до януковича,яку він в черговий раз проігнорує.
Журналісти різноманітних змі в черговий раз знайдуть набої-отруту-маняків-педофілів-випиту кров-згвалтованих козаків. :shock:
Інші "журналісти" в черговий раз напишуть про бандерівців-фашистів-бруд-бомжів-Госдеп. :shock:
Тимошенко в черговий раз напише про помьякшення умов перебування і в черговий раз буде проігнорована.
і т.д. і т.п.
Ця "музика" буде довго.
Поки хтось не поміняє платівку.
А прості люди і далі будуть стояти на Майдані-Антимайдані-Автомайдані-Форумомайдані і чекати поки "прилетить чарівник і роздасть щастя". *facepalm *facepalm *facepalm :shock: :shock: :shock:
:ugeek:
Опять не верно :(И чего он добился своим игнором?И во что это вылилось?А добился он того что пролилась кровь :( Ты или забыл или сознательно упустил события на Грушевского.Янукович уже затягивал процесс и даже подписал скандальные законы,на что в ответ получил довольно акцентированный,аргументированный и достойный его персоны ответ.Он реально очень сильно рискует и играет с огнём(причём в буквальном смысле этого слова)
Міліція та "Беркут" будуть продовжувати час від часу виривати з лав Майдану людей і передавати їх до суду.
Суди будуть і надалі функціонувати в звичному режимі і виносити вироки та "домашні арести".
Людей такими методами просто загоняют в угол,а терпение не железное,незнаю как надолго его ещё хватит.Фиговый из тебя пророк,Грушевского не предсказал...

SLAVON
Забанен навсегда

Повідомлення SLAVON » 12 лютого 2014, 22:19

sergej1974007 писав: А "невдоволення народу" закінчиться з більш-менш великими вливаннями бабла для погашення цього невдоволення.
А з баблом знайдуться і демагоги-політтехнологи,які доступно пояснять "народу" що всьо що змогли-досягли(кабінети поділили).Настало покращення."Дуже скоро у всіх всьо буде.Може не всьо і не у всіх але обов"язково скоро". :) :)
Ты так думаешь?Интересно ,кто и куда будет вливать более-менее большое бабло?Как ты себе это представляешь?Шо будут ходить покрашенцы по хатам и людям бабки раздавать и сразу конфликт будет исчерпан?Да,уже один из таких демагогов-покращенцев чухнул в Австрию,развивать тамошнюю экономику :lol:

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1234 рази
Подякували: 1310 разів

Повідомлення sergej1974007 » 12 лютого 2014, 22:29

Про бабло самому интересно. :) :) :)
Славон, а про Маланку и спонсорство в ней Фирташа я все таки был прав? ;)

пс.Главное не нервничайте вы так.Я не являюсь пока участником этого процесса(Революции).
Наблюдаю со стороны.
А мне уже много чего "пришили". :(
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

SLAVON
Забанен навсегда

Повідомлення SLAVON » 12 лютого 2014, 22:55

sergej1974007 писав:Про бабло самому интересно. :) :) :)
Славон, а про Маланку и спонсорство в ней Фирташа я все таки был прав? ;)

пс.Главное не нервничайте вы так.Я не являюсь пока участником этого процесса(Революции).
Наблюдаю со стороны.
А мне уже много чего "пришили". :(
Серёга,если често,то я нигде ни в сети ни на сайте фонда информации не нашёл.Всё как-то мутно и не конкретно.Такое впечатление что она финансировалась из местного бюджета,а чиновники прикрылись именем Фирташа,ну и чтоб тому обидно небыло.Вот в прошлом году да,всё конкретно и понятно и куча информации в сети.Ну если ты обладаешь такой инфой,то тогда я пасс и был не прав :oops: Да я ведь тоже не являюсь революционером,в классическом понимание этого слова,но стараюсь не только наблюдать,но ещё и разьяснять.Разве я тебе что-то "пришивал"?Или это не ко мне?

Buxx
Поважний користувач
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 30 разів

Повідомлення Buxx » 12 лютого 2014, 23:44

sergej1974007 писав:"Олігархи і спецслужби" в своїй більшості біля "кормушки". *scratch*
Чи Ви вважаєте що хтось з них потерпає(відчутно) від "Бойкоту владі"? *facepalm :)
маю на увазі іноземні спецслужби, які можуть діяти згідно геополітичних інтересів (хоча це і з області фантастики, але шанси повністю відкидати не можна). з нашими все зрозуміло.
а от олігархи - так, потерпають досить відчутно в даній ситуації і втрати їх будуть рости, якщо цей хаос не припиниться.

STEPANOVE4
Досвідчений

Повідомлення STEPANOVE4 » 12 лютого 2014, 23:48

БАЙКОТ ПАНДІ
phpBB [video]

https://www.facebook.com/BoycotteInUkraine
Если вы хотите достичь цели, не старайтесь быть деликатным или умным. Пользуйтесь грубыми приемами. Бейте по цели сразу. Вернитесь и ударьте снова. Затем ударьте еще, сильнейшим ударом сплеча.
У. Черчильhttp://aphorism-citation.ru/index/-185-0-185

bandera77
Поважний користувач
Дякував (ла): 80 разів
Подякували: 39 разів

Повідомлення bandera77 » 13 лютого 2014, 09:03

Addon "Бойкот ПР" для браузера - http://www.pravda.com.ua/news/2014/02/13/7013697/
Бог там, де всім добре.....

Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 957 разів
Подякували: 1640 разів

Повідомлення Sl@vcheg » 13 лютого 2014, 09:19

bandera77 писав:Addon "Бойкот ПР" для браузера - http://www.pravda.com.ua/news/2014/02/13/7013697/
Програмісти створили додаток для браузера, що виявляє сайти регіоналів

Активісти руху «Бойкот Партії регіонів» створили додаток для браузера, який повідомляє користувачів, якщо вони зайдуть на інтернет-ресурси, власниками яких є регіонали

Про це Еспресо.TV повідомили на сайті громадського руху.

Наразі додаток створений тільки для браузера Mozilla Firefox, проте в майбутньому буде розроблений і для інших рпограм перегляду веб-сторінок.

додаток - https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... of_region/
Вкладення
!_1392273589.jpg
Востаннє редагувалось 13 лютого 2014, 09:20 користувачем Sl@vcheg, всього редагувалось 1 раз.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

Відповісти

Повернутись до “Балачки”