Рыбалка! Весна 2013
Re: Рыбалка! Весна 2013
:D Голавль все подряд не кушает..ему блесна подавай не меньше 50 грн.
]Нельзя вернуться в прошлое и изменить свой старт,но можно стартовать сейчас и изменить свой финиш!
- klot85
- Активіст
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
Озеро прикольное, сам именно на это месте ловил, но дороговато взяли 300 грн. рыбалка, да ну его!Phill писав:я сезон вже відкрив рибалочка на озері 3.05
Мой блог: http://www.tostead.ru
Ясно пару років назад там прямо з Прута брали гравій. Треба буде зїздити на годинку, поблеснити. Або в Неполоківці, теж люблю те місце.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
maestro писав:
Что за озеро поподробнее?
вибачаюсь, але сомніваюсь що то було саме те озеро.klot85 писав: Озеро прикольное, сам именно на это месте ловил, но дороговато взяли 300 грн. рыбалка, да ну его!
Воно знаходиться за 100 км від чернівців, озеро для сімейного відпочинку супер, кльов хороший, природа чудова, лебеді, буквально вчорашні фото із озера...

прикріплений файл минолорічний...
Купівля та доставка товарів із USA
my Skype "mastbodr1"
my Skype "mastbodr1"
- klot85
- Активіст
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
Как по мне то это точная копия места в Острице, ну все точно так, даже дерево слева такое, и порода дерева такая же.... могу поехать фотки такие же залить на днях, как у Вас.Phill писав:maestro писав:
Что за озеро поподробнее?вибачаюсь, але сомніваюсь що то було саме те озеро.klot85 писав: Озеро прикольное, сам именно на это месте ловил, но дороговато взяли 300 грн. рыбалка, да ну его!прикріплений файл минолорічний...
Мой блог: http://www.tostead.ru
Вже два пости з фотками озера (одного чи двух не важливо) а от з координатами напряг, невже секрет?
Роби добро і кидай його в воду,
]Нельзя вернуться в прошлое и изменить свой старт,но можно стартовать сейчас и изменить свой финиш!