http://www.fakty.cv.ua/svidok-avariji-s ... ist-video/

З самої першої секунди, як дізнався про трагедію – не повірив в випадковість і зараз не вірю.
Читав багато висловлювань, страшно тільки одне, що люди так швидко роблять висновки.
Розмовляючи з свідком, той говорить “Хонда справа зрівнялася з авто Кузьменка, аж той змушений був виїхати на зустрічну смугу. Побачивши запаркований молоковоз також враховуючи крутий поворот він думав вдасться його проїхати та не розрахував на провокаційний маневр з протилежної сторони.
За словами свідка, «Хонду» часто бачить в Дніпропетровську, після того як написав про це у Фейсбук через декілька годин сторінка заблокована. Також дивні дзвінки отримує, каже цілий день вчора з вимогою зустрітися. А ще в придачу журналісти «наярюють».
Я його розумію, жив собі спокійно, а тут стільки уваги, коли «роздуплився» куди вліз, нашвидкуруч зібрав речі та й переїхав в інше місто. Каже, взагалі закордон має намір, бо тільки там в безпеці зможе розповісти.
Я знаю, чим закінчуються подібні «докопування до істини». Вчора на прощанні пообіцяв собі й Андрію: не зупинюсь ні перед чим. Не може так бути, скільки ще треба Вам смертей, аби ви напилися крові. Скільки будете мучити ще українців. Гадаєте, вам то так з рук зійде? Якщо не давав людині життя, то й не можеш його забирати.
Думаєте комусь від цього легше, що скажемо: “Спи спокійно, земля пухом, вічна пам’ять” і т.д. Стандартний набір слів – пафос!
А на душі смуток, біль та неспокій.
Знаєте, в Україні є найбільші дві біди:
1. Війна Америки з Росією!
2. Боротьба за виживання!
Збудників цього не буду називати, просто не можу зрозуміти: “Чому б не розбомбити Америку й Росію, та повісити трьох найбільших внутрішніх ворогів України!”
Боже, скільки ще хочуть в мене людей забрати?!