Кузьман Скрябин RIP...

Вільне спілкування
alleks
Досвідчений

Re: Кузьман Скрябин RIP...

Повідомлення alleks » 06 лютого 2015, 10:07

Свідок аварії: смерть Кузьми – не випадковість (відео)
http://www.fakty.cv.ua/svidok-avariji-s ... ist-video/

Зображення
phpBB [video]

З самої першої секунди, як дізнався про трагедію – не повірив в випадковість і зараз не вірю.
Читав багато висловлювань, страшно тільки одне, що люди так швидко роблять висновки.
Розмовляючи з свідком, той говорить “Хонда справа зрівнялася з авто Кузьменка, аж той змушений був виїхати на зустрічну смугу. Побачивши запаркований молоковоз також враховуючи крутий поворот він думав вдасться його проїхати та не розрахував на провокаційний маневр з протилежної сторони.
За словами свідка, «Хонду» часто бачить в Дніпропетровську, після того як написав про це у Фейсбук через декілька годин сторінка заблокована. Також дивні дзвінки отримує, каже цілий день вчора з вимогою зустрітися. А ще в придачу журналісти «наярюють».
Я його розумію, жив собі спокійно, а тут стільки уваги, коли «роздуплився» куди вліз, нашвидкуруч зібрав речі та й переїхав в інше місто. Каже, взагалі закордон має намір, бо тільки там в безпеці зможе розповісти.

Я знаю, чим закінчуються подібні «докопування до істини». Вчора на прощанні пообіцяв собі й Андрію: не зупинюсь ні перед чим. Не може так бути, скільки ще треба Вам смертей, аби ви напилися крові. Скільки будете мучити ще українців. Гадаєте, вам то так з рук зійде? Якщо не давав людині життя, то й не можеш його забирати.
Думаєте комусь від цього легше, що скажемо: “Спи спокійно, земля пухом, вічна пам’ять” і т.д. Стандартний набір слів – пафос!
А на душі смуток, біль та неспокій.
Знаєте, в Україні є найбільші дві біди:
1. Війна Америки з Росією!
2. Боротьба за виживання!
Збудників цього не буду називати, просто не можу зрозуміти: “Чому б не розбомбити Америку й Росію, та повісити трьох найбільших внутрішніх ворогів України!”
Боже, скільки ще хочуть в мене людей забрати?!
Как ты заботишься о своих родителях , так и твои дети будут заботиться о тебе!

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Повідомлення sergej1974007 » 06 лютого 2015, 20:41

Еще одно интервью Кузьмы Скрябина.
Совпадает со мнением многих людей.
пс.Присутствует мат. :
phpBB [video]
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

ussser
Постійний користувач

Повідомлення ussser » 07 лютого 2015, 10:53

Кузьма был не один в автомобиле и в молоковозе были люди ..Кто-то же должен был видеть ту хонду и подтвердить или опровергнуть это.
После таких резких и правильных высказываний в сторону власти ... я допускаю ,что не все просто это случилось.
По поводу высказывания киборга...... Мы все переживаем за наших парней в АТо и скорбим за погибшими.Благодарны за их отвагу. Кузьма поддерживал парней как морально ,так и материально...(хотя он особо и не говорил об этом)Почему Украина скорбит? Потому что Кузьма имел смелость говорить правду ...Может он в АТО и не находился...но то ,что он говорил.... это равносильно держать гранату в руке . Вон она и бабахнула.. :(
phpBB [video]
Востаннє редагувалось 07 лютого 2015, 10:57 користувачем ussser, всього редагувалось 1 раз.
]Нельзя вернуться в прошлое и изменить свой старт,но можно стартовать сейчас и изменить свой финиш!

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 07 лютого 2015, 13:58

Молчание категорическое водителя молоковоза было достаточно показательно с самого начала ... ! Я бы беспокоился на данный момент в первую очередь за его жизнь .. ! А то он так и не заговорит возможно ... .
В это сложно поверить и сложно объяснить ... , но заказу ... явно больше чем пару месяцев ... , значит и реальные причины и заказчиков нужно было бы искать ранее ... . Вообще весьма опасно быть опасным как для внутренних так и для внешних элитполит"игроков" , в купе с их нинешними и прошлыми "реинкарнациями" ... !
. . .
" Я не боюся померти . Але я боюся війни . " Кузьма (Скрябін) .
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

nikalajka
Поважний користувач
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення nikalajka » 08 лютого 2015, 19:05

alleks писав:
Таким чином, волонтер озвучив думку багатьох, і не тільки учасників АТО, що в той час, як всю країну охопила хвиля жалю з приводу смерті Андрія Кузьменка, в зоні АТО щодня гинуть наші українські захисники, пам’ять про яких не повинна зникати…

Вічна пам’ять усім, хто тим чи іншим способом захищав та працював на благо нашої держави!!!
? а не думав він про то, що якби кожен з них зробив для людей стільки ж скільки зробив скрябін, про кожного звучав би спецрепораж???? !!!
адже якби скрябін загинув в ато то це набуло ще масовішого розголосу, ніж то шо він загинув (його вбили) в дтп
корисно? натисни палець вверх
мій товар
Зображення

О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс

Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=

ash
Поважний користувач
Дякував (ла): 96 разів
Подякували: 53 рази

Повідомлення ash » 08 лютого 2015, 19:44

А кто-то обратил внимание что на одном из видео с ДТП, видно как следаки берут отпечатки с руля молоковоза. Чёт я не припоминаю что бы в обычных ДТП такое делалось, даже с фатальными исходами. или я ошибаюсь?

nikalajka
Поважний користувач

Повідомлення nikalajka » 09 лютого 2015, 01:48

ash писав:А кто-то обратил внимание что на одном из видео с ДТП, видно как следаки берут отпечатки с руля молоковоза. Чёт я не припоминаю что бы в обычных ДТП такое делалось, даже с фатальными исходами. или я ошибаюсь?
кинь видос
мій товар
Зображення

=> тема <=
=> сайт <=

ash
Поважний користувач
Дякував (ла): 96 разів
Подякували: 53 рази

Повідомлення ash » 09 лютого 2015, 10:07

nikalajka писав:
ash писав:А кто-то обратил внимание что на одном из видео с ДТП, видно как следаки берут отпечатки с руля молоковоза. Чёт я не припоминаю что бы в обычных ДТП такое делалось, даже с фатальными исходами. или я ошибаюсь?
кинь видос
phpBB [video]

1:20 мин.

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 09 лютого 2015, 10:44

Меня на данный момент ещё интересуют причины почему именно в месте аварии был гололёд и стоял этот молоковоз ... , а в других местах дорога была сухая ... ! *nurse*
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

nikalajka
Поважний користувач

Повідомлення nikalajka » 09 лютого 2015, 12:32

ash писав: 1:20 мин.
рисуется он
мій товар
Зображення