sergej197400
в украине 20 лет, а в мире??? в мире тисячи сетевых компаний, а у нас люди не могут отличить даже сетевую компанию от финансовой пирамиды!! у нас только начало !!
STARLIFE (страховой брокер)
-
Консультант
- Новачок
Re: STARLIFE (страховой брокер)
Так, гарний опис. Ти напевно один з працівників банку (скоріше Привату,'який у 2014 році отримав найбільше рефінансування від Національного банку), доблесний захисник трудящих.! Фінансист з великої букви. Тільки ось яка штука, за минулий рік збанкрутувало 34 банки, а лайфових компаній 0. Крім того ти пропонуєш замість одного договору оформляти два? Бігати з одного офісу в інший.В моїй практиці не зустрічав захист на 100 000грн., за 200-300грн.конкретніше яка компанія. Нарахунок продажу таких програм через банки, скільки людей самі прийшли і поцікавились приват фондом чи НСЖ? Так , прямо черга стоїть, тільки за кредитами. Не розібравшись що таке МЛМ, як один з різновидів світьового маркетингу, ти категорично проти. Яку оплату отримують працівники банків за оформлення таких програм? 50-100грн., а банк? У нас вільний графік і європейський підхід до навчання,відпочиваючи навчайся. Скоріше всього ти спробував себе у свері МЛМ і потерпів крах, а тепер звинувачуєш у всьому компанію Старлайф, цей бізнес для цілеспрямованих впевнених у собі лідерів, а не таких як ти.zona77 писав:А це вже цікаво, головне щоб не просували через MLM. Але я впевнений банки від цього ганебного способу просування відмовляться.sim72pin писав:В Україні вже кілька років просувають накопичувальне страхування життя (НСЖ) через системні банки... Ось наприклад "Райффайзен банк Аваль" вже продав кілька тисяч полісів страхової компанії "Уніка" через розгалужену мережу відділень та ще й активно розвиває цей напрямок. Зайдіть на будь-яке з відділень і запитайте про НСЖ. До речі, основний цільовий клієнт саме ті хто вже мають депозити в банку і схильні до заощаджень.
http://www.aval.ua/personal/accounts/polis/
А ще не так давно чув, що Приват домовився з Метлайф (правонаступник Аліко Україна) про аналогічний проект. Якщо це дійсно так, то недолугі консультанти "старлайф" отримають досить потужного конкурента.
І трохи оффтопу і позитиву:
Я ще рік назад для себе вирішив, що не буду обирати ніякі страхування життя та пенсійні інвестиційні фонди типу
чернівецького StarLif’а, а на зекономлені гроші буду купляти LSD. Щоб його було зручно зберігати я прокапаю їм шпалери в кімнаті і в років 70 почну їх потрохи підїідати. Внуки звичайно будуть наді мною сміятись, але я ж знаю, віддав я би гроші StarLif’у, то до 70 років я б все одно лиш би міг харчуватись шпалерами, але без LSD.
Лайвові програми накопичення продаються тільки один на один, причому повинен бути певний рівень довіри (рідні, друзі, знайомі). В Україні тільки 2% людей мають такі програми, через низький рівень фінансової культури. Я згідний ми не професійні фінансові консультанти, але у сфері лайфового накопичення можем втерти носа. Весь цивілізований світ таким чином накопичує кошти на старість, у них не виникає питання гарантій. Просто потрібно брати відповідальсть за своє життя у свої руки.А скільки накопичив ти?