Революция Тема для обсуждения и последних новостей.

Вільне спілкування
Сулейман
Rescue Ranger
Rescue Ranger
Дякував (ла): 170 разів
Подякували: 241 раз
Контактна інформація:

Re: Революция Тема для обсуждения и последних новостей.

Повідомлення Сулейман » 03 лютого 2014, 23:00

Да, да, те с отмороженными пальцами и половыми органами.
Пошурши в желтизне, где-то проскальзывало.

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 03 лютого 2014, 23:12

Зображення
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

asin
Активіст

Повідомлення asin » 04 лютого 2014, 09:06

Студентов второго Медицинского факультета университета им. Богомольца ночью попросили выехать из помещения общежития.
Об этом "Украинской правде" сообщила член студенческого координационного совета Младена Качурец.
В свою очередь студент этого медфакультета Михаил рассказал, что приказ выселиться из общежития, которое находится на Чоколовском бульваре, 39, появился в 19:00 3 февраля. Сообщение поручили распространить членам Студенческого совета.
Согласно распоряжению, покинуть помещение студенты должны были до 22:00 3 февраля.
http://www.pravda.com.ua/rus/news/2014/02/4/7012558/

asin
Активіст

Повідомлення asin » 04 лютого 2014, 09:08

Украинская таможенная служба заблокировала контейнер с десятью тоннами гуманитарной помощи из Польши.
Как сообщает "Польское радио", теплую одежду, спальные мешки, раскладные кровати, перевязочные материалы и другие вещи, собранные в течение недели в разных польских городах, хоть и пересекли польско-украинскую границу в Дорогуске, но на Майдан до сих пор не попали.
http://www.pravda.com.ua/rus/news/2014/02/4/7012561/

Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 957 разів
Подякували: 1640 разів

Повідомлення Sl@vcheg » 04 лютого 2014, 11:51

Как мыслят титушко.

"Я можу поламати людину, і мені за це нічого не буде", - "оплотівець" Жилін

Друг Кернеса, керівник харківського бійційвського клубу "Оплот" та колишній "убозівець" Євген Жилін створює загони швидкого реагування, які готуються "виїздити та відбивати захоплені націоналістами адмінбудівлі"

Про це Жилін заявив в інтерв'ю Lenta.ru, повідомляє Еспресо.TV.

"Як колишній правоохоронець, я не можу дивитися, як "Беркут" палять [коктейлями Молотова]. У Києві вбивають міліціонерів, а на заході України - росіян бізнесменів" , - заявив Жилін.

За його словами, наявний злочин - захоплення органів держвлади. Тож "згідно КК, особа, яка затримає злочинця, не несе ніякої відповідальності за нанесення тілесних ушкоджень легкої та середньої тяжкості", - вважає він. "Якщо людині відрубати дві руки або вибити два ока - це тяжкий злочин, а якщо відламати одну руку або ногу - середній. Я хочу, щоб злочинці розуміли, що я можу відламати їм одну ногу повністю і мені за це нічого не буде" , - упевнений Жилін.

"Більше скажу, якщо на мою людину хтось буде замахуватися палицею, то закон дозволяє мені його вбити. Якщо в ході затримання злочинця його вбили, перевищивши повноваження, то кримінальна відповідальність за це передбачена до трьох років, тобто ніяка", - сказав він.

"Людину можуть вбити просто так, і за це практично нічого не буде. Ці закони стимулюють мене як громадянина до припинення порушення громадського порядку, ці закони кажуть мені: "Женя, роби все, що хочеш, але попередь злочин". З таким настроєм ми збираємося і чекаємо, коли вони почнуть чинити злочини" , - заявив Жилін.

"Я заборонив когось бити, але сказав - руки, ноги чи очі, будт ласка, позбавте їх, щоб вони запам'ятали навічно, і передайте міліції", - додав "оплотівець".

"У нас є дані, які повідомляє нам влада, вона просить, щоб ми, люди, що займаються спортом, допомагали своєму місту не те щоб вижити, але залишитися незаплямованим" , - зізнався він.

"Коли ми висунулися, міліція від"ультрас" відійшла, і вони відразу почали розбігатися. Але меру Кернесу почали дзвонити їхні батьки, тому мер зателефонував [нам] і попросив їх не чіпати. Мовляв, батьки сказали, що діти помилилися і прийшли не туди. Ну ми й зупинилися" , - розповідає Жилін, не приховуючи своїх близьких відносин з градоначальником і міліцією.

Экспрессо ТВ

Интересно, а они задумывались что в таком случае их тоже будут убивать?
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 04 лютого 2014, 12:30

В неті зявилась цікаве фото
Зображення
Наскільки я памятаю, Допа і Гепа створили Український фронт, щоб звільняти від "фашистів" з заходу Україну. Цікаво, а навіщо для цього залучати фашистів зі сходу? На фото Назар Долицкий з байкерів "Нічні вовки". До речі саме ці байкери вже не раз помічені в оточені Пу. Може памятаєте, як Пу в Криму, в липні 2012 замість їхати до Яника поїхав на зліт байкерів де були саме "Нічні Вовки", а наш чекав його 4 години.

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 04 лютого 2014, 14:22

Sl@vcheg писав:Интересно, а они задумывались что в таком случае их тоже будут убивать?
Та ні , ти шо! Він безсмертний, а його "братва" невразлива. Вони ж мегалюди. Боги, практично... 8-)

Він думає, що розганяти пенсіонерів і дітей по одному це те саме, що зустріти на вулиці рівного по силі. Поки що цей "герой" тільки "герой" на словах і у публікаціях.
А їх слова приїхати сюди і вичистити "захід від бандерівців" нічим іншим окрім сценарію розколу не назвеш. Їм вже мало отримати свою територію - їм треба і чужу нагнути. Але оскільки це треп - його мета максимально радикалізувати настрої, максимально викликати агресію і ненависть. Тільки не розумію НАФІГА. Нафіга треп? Так відділяйтесь уже. Ніхто ж з вас за хвіст не тримає! Наберіться сміливості і зробіть це. Навіщо дурно болтати? Ідіть з Богом! Де ваш закон про федералізацію, де ваші дії?

Без кінця - продовжують залякувати, тріпатись, обіцяти, махати кулаком, тріпати нерви... То вони хотять федерацію, то їм вже почистити ВСЮ Україну треба. Балаболи одні. Навіщо кудись їхати і когось лякати, якщо всі і так вже згідні? Робіть уже! Не треба зайвої крові. Давайте розійдемся як Чехословакія!! Робіть те що зібрались. Щоб було видно чого реально ви хочете, і щоб було видно що ви не балаболи.
Востаннє редагувалось 04 лютого 2014, 14:24 користувачем Дельфин, всього редагувалось 1 раз.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 957 разів
Подякували: 1640 разів

Повідомлення Sl@vcheg » 04 лютого 2014, 14:40

Азаров, Арбузов і Клюєв мають австрійські паспорти, - євродепутат *facepalm

Сергій Арбузов, Андрій Клюєв і Микола Азаров мають паспорти громадян Австрії. Про це, як повідомляє Радіо Свобода, заявила співголова групи "Зелених" і "Європейського вільного альянсу" у Європарламенті Ребекка Гармс під час виступу у Страсбурзі.

- Арбузов, Клюєв та Азаров – люди, на яких лежить відповідальність за насилля й терор в Україні, – володіють паспортами Австрії та можуть вільно відвідувати ЄС, – сказала вона. - Про це ми довідалися від наших австрійських колег. Вони можуть вільно виїжджати за межі країни, тоді як саме на них лежить відповідальність за насилля в Україні, – розповіла євродепутат.

Автомайданівці в Австрії пікетували особняк Азарова

Гармс закликала ЄС запровадити санкції проти високопосадовців, які відповідають за застосування насильства проти учасників мирних акцій протесту в Україні.

- Саме обмеження їхнього в’їзду до ЄС від нас вимагає український народ. Цим особам слід впровадити дуже суворий візовий режим. Натомість пересічним громадянам треба полегшити цей доволі складний процес надання дозволів на в’їзд до ЄС, – зазначила Гармс.

Довідка «Погляду»
Згідно з законодавством, громадянин України не може одначасно бути громадянином іншої держави. У статті 19 закону "Про громадянство України" йдеться в про те, що "добровільне набуття громадянином України громадянства іншої держави, якщо на момент такого набуття він досяг повноліття" є підставою для втрати громадянства України.

Вид и До
Востаннє редагувалось 04 лютого 2014, 14:42 користувачем Sl@vcheg, всього редагувалось 1 раз.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 04 лютого 2014, 14:48

Ще би докази побачити... а то знову - "происки и клевета запада" напишуть
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 04 лютого 2014, 14:48

Цікаво що курить Чечетов? :lol:
"Для того, щоби зрозуміти, хто фашист, нам треба нібито віртуально повернутися в 1941-45 рокиі сказати хто де був.

Партія регіонів разом із легендарною радянською армією громила фашистів і йшла б на Берлін.

А наші політичні опоненти разом з воїнами УПА, разом з Галичиною громили радянську армію і йшли на Москву".
Сорі відео на Ютубі не знайшов тому даю посилання на сайт з відео
http://uapress.info/uk/news/show/15491

Відповісти

Повернутись до “Балачки”