Революция Тема для обсуждения и последних новостей.

Вільне спілкування
electron
Постійний користувач

Re: Революция Тема для обсуждения и последних новостей.

Повідомлення electron » 03 лютого 2014, 11:28

Дельфин писав: PS. До роздумів:
- дві САМІ РОЗВИНУТІ ЕКОНОМІКИ СВІТУ - економіки США і Німеччина. Обі країни побудовані по федеративному принципу. Їх це не лякає. Устрій держави не має значення для економіки, але має значення для житя людей.
Можна про це детальніше?
А то мені дико це читати:
Дельфин писав: - США мали ті самі проблеми що ми зараз - діаметрально протилежні погляди всередині країни. Від рабовласництва на півдні до рівності і індустріалізації на півночі. Для них такий устрій держави був найкращим виходом побудови держави. Кожен живе своїм богом, має свою мову і культуру, але що стосується національних і державних питаня - вони єдині.
Якщо Ви забули, то США була федеративною республікою починаючи з дня набуття незалежності, 1787 році, з своїми законами в кожному штаті, з своїми правилами виборів і тд. Але громадянська війна все одно відбулася в 1861-1865 роках САМЕ В ФЕДЕРАЦІЇ, яка як Ви пишете стала вирішенням проблеми протилежних поглядів на речі в різних частинах країни. І там вирішенням проблеми стала війна, а не перетворення держави на федерацію... Я не закликаю до війни, я кажу що конкретно в США саме федерація і призвела до війни. Адже якщо б було загальне законодавство, то півночі не довелось би зі зброєю в руках доводити півдню свою правоту.
Дельфин писав: діаметрально протилежні погляди всередині країни. Від рабовласництва на півдні до рівності і індустріалізації на півночі. Для них такий устрій держави був найкращим виходом побудови держави. Кожен живе своїм богом, має свою мову і культуру, але що стосується національних і державних питаня - вони єдині.
Тому для них не створення федерації стало вирішенням цих проблем. Ці проблеми виникли в федерації....
В Німеччині федеративний устрій склався історично. Тому теж не варіант.
В Україні ж історично народ навпаки прагнув до єдності. Ну окрім тих моментів коли був вплив одного сусіда, які призводили до поділу. Згадайте козацькі часи УНРР і тд і що в результаті виходило? До речі цілком показовою є закінчення історії УНРР, для України загалом.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 957 разів
Подякували: 1640 разів

Повідомлення Sl@vcheg » 03 лютого 2014, 11:38

sasa писав:кореспондент самый достоверный источник! :D
Это точно :D Ещё на сайте "подробностей" есть много объективной информации :D
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 03 лютого 2014, 15:48

electron,
мені здається, що тобі аби знайти привід посперечатись, чи так і є?
Накой ти в історію поліз Америки? Федеративний устрій їх не спас по зовсім іншим причинам і обставинам, а ніж є у нас. Я пишу, що їх союз між штатами це спосіб існувати разом в суспільстві, де багато різних світоглядів. Вони зараз існують мирно саме через устрій, де кожен має право жити по своєму, тому що у них збірна світу, а не країна. Нащо лазити в історію і наводити непотрібні факти, які стосуються зовсім інших обставин?

Я же просив НЕ писати мені от таке -
electron писав: В Україні ж історично народ навпаки прагнув до єдності.
electron писав:3 введення ООн це буде остаточний поділ України. І мені сумно, що Ви не розумієте цього.
ЧОГО тобі сумно? ЗА чим тобі сумно? ЩО ми втрачаємо? От всі скулять "сумно", "жалко", "страшно", "не треба, бо ми завжди були..". А ЩО ТРЕБА? Сидіти, кліпати очима і далі лупитись головою в стінку?
Навіщо я знову буду "переливати з пустого в порожнє", бо комусь "жалко" того що давно вмерло і його нема?
Що в замін?
Міфічно-романтичні надії на те, що треба далі і знову вибирати гарних і красивих і чекати поки Фірташ чи Ахметов захотять "соблаговолить" прийняти закони, які обмежать їх бізнес?
Ми можемо, звісно, почекати років 100, поки на сході-півдні зміняться покоління, може вони змінять свій світогляд. Може Росія до того часу розвалиться і втратить амбіції імперії. Може колись... А до того часу нехай правлять всією країною їх бандюки, бо їх більше...

Коли мені починають писати, що олігархічні клани, які не давно були бандюками почнуть дозволяти своїм тушкам приймати закон проти корупції, проти бізнесу при владі, проти дерибану бюджету, проти привілей багатих над бідними і так далі... мені стає сумно продовжувати розмову.
А коли пишуть ще й - "згадайте...", "а от було..." а от "під час війни ті..." і так далі...
electron писав: ..... Згадайте козацькі часи УНРР і тд і що в результаті виходило? До речі цілком показовою є закінчення історії УНРР, для України загалом.
мене аж *facepalm . Я розумію, що розмова буде, аби поговорити...
НІХТО НЕ ХОЧЕ ВРАХОВУВАТИ СЬОГОДНІШНІ РЕАЛІЇ. Всі живуть я кихось своїх примарних снах, де реальності тільки та частина, яку хочеться там бачити.

Скажу ще раз - у нас два вихода.ИМХО
Один малоймовірний - додушити своїми руками систему і спромогтись отримати ХОЧ ЧАСТИНУ законів у себе, по яким по-людськи експлуатують людей у світі. Але маючи такі різні погляди на людські умови життя - МИ НІКОЛИ НЕ ОТРИМАЄМО нормального життя. Це факт.
Варіант два - ВЛИТИСЬ в суспільство де це все є і де ЗАСТАВЛЯТЬ наших доморощених олірагхів дотримуватись законів союза, в який вони влились своєю територією.

Хто хоче переконати, що я не правий - пішить якісь аргументи і реальні варіанти, окірм "не можна бо так було"...і "жалко, бо ми були"...
Востаннє редагувалось 03 лютого 2014, 15:53 користувачем Дельфин, всього редагувалось 3 разів.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

Sl@vcheg
Адміністратор

Повідомлення Sl@vcheg » 03 лютого 2014, 16:20

Львівські підприємці відмовилися фінансувати силовиків і апарат Януковича

Львівські підприємці на чолі з Комітетом підприємств Львівщини припиняють сплату деяких податків, доки не буде сформований "Уряд національної довіри".
Про це вони оголосили 3 лютого на акції непокори біля будівлі Головного управління Міндоходів у Львівській області.
Як наголосив голова Комітету підприємців Львівщини Роман Зафійовський, йдеться лише про сплату тих податків, з яких фінансують силовиків, зокрема "Беркут".
Львівські підприємці не хочуть фінансувати Януковича і силовиків
"Ми не відмовляємося платити Єдиний соціальний внесок у Пенсійний Фонд, з якого нараховують соціальні виплати. Також ми будемо платити усі податки у місцевий бюджет. Але призупиняємо сплату податку на додану вартість та податку на прибуток. Саме з цих грошей утримують "Беркут" та Адміністрацію президента", - сказав Зафійовський.
Він також додав, що не знає, скільки підприємців Львівщини сплачує ці податки, однак 40% держбюджету формується саме з податку на прибуток та на додану вартість.

У свою чергу, власник ТзОВ "Тротолла" Ярослав Рущишин додав, що мітингувальники закличуть усіх підприємців області та України підтримати таку акцію.
"Ми не можемо з одного боку фінансувати Майдан, а з іншого – утримувати "Беркут", який стріляє по людях. Якщо підприємці не можуть поїхати до Києва, щоб підтримати мітингувальників, то принаймні можуть не утримувати силовиків", - сказав він.

Підприємці зазначили, що якщо зазначені податки не буде сплачено до 20 числа кожного місяця, то податковий орган має право оштрафувати платника. Однак вони готові терпіти доти, доки не буде сформований "уряд національної довіри".
Підприємці оголосили під будівлею Міндоходів Львівщини свої вимоги, заспівали гімн та вигукували "За Майдан!". Чиновники до мітингувальників не вийшли.
Між тим, близько 300 працівників Львівської міськради та 60-ти працівників облради долучилися до всеукраїнської акції "Не бійся! Ти – українець!" та разом заспівали гімн України на площі Ринок.

"Іван Павло ІІ, коли приїжджав до Львова, говорив: "Не бійся! Страх паралізує". Коли людина застрашена, нею дуже легко керувати", - сказав мер Львова Андрій Садовий, який взяв участь в акції.
"Львів повинен показати приклад якісної праці. Наше місто є дуже важливим для України, всі комунальні підприємства мають працювати злагоджено, чітко, щоби львівські сім’ї мали нормальне відчуття безпеки", - додав він.
Zaxid.net
А в чем сила, брат?
- В правде..

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 03 лютого 2014, 17:10

В історію США не я поліз. Неї доволі недолуго заліз якийсь інший учасник форуму ;) От цим постом
Дельфин писав: PS. До роздумів:
- США мали ті самі проблеми що ми зараз - діаметрально протилежні погляди всередині країни. Від рабовласництва на півдні до рівності і індустріалізації на півночі. Для них такий устрій держави був найкращим виходом побудови держави. Кожен живе своїм богом, має свою мову і культуру, але що стосується національних і державних питаня - вони єдині. Їх зеки не нагинають інші регіони своєю владою. Ми не просимо їх любити Бандеру як нац героя. Всі задовлені.
От я і запитав яким макаром федералізація вирішила цурис з різними поглядами. Але відповіді не буде і це ясно. Пронесли пургу, а як тільки Вам вказали на недоліки, одразу все в кущі, всі погані один я супер класний.
Тому дійсно
Дельфин писав: Нащо лазити в історію і наводити непотрібні факти, які стосуються зовсім інших обставин?
Ну і наостанок Ви настільки часто змінюєте точки зору, що за Вами не вженешся.
Спочатку
Дельфин писав: - що робити - ПИСАТИ/ЗМІНЮВАТИ ЗАКОНИ І ВИМАГАТИ ЇХ ПРИЙНЯТТЯ. НЕ вимагати міфічних перевиборів. ВИМАГАТИ ПРИЙНЯТТЯ НОВИХ ЗАКОНІВ. Хотілось би побачити нові закони, які повинні вибудувати нову державу: закон про люстрацію, закон про недоторканність депутатів, закон про корупцію, новий податковий, новий трудовий, новий закон про міліцію, закон про федералізацію, умови федералізації... і так далі. За що голосувати на перевиборах? Просто за зміну влади?
І буквально через пів дня, це вже нічого не дасть *hammer* *gun*
От те що я запропонував, але хтось вирвав частину посту з контексту цікаво навіщо?
electron писав:
Дельфин писав:- що робити - ПИСАТИ/ЗМІНЮВАТИ ЗАКОНИ І ВИМАГАТИ ЇХ ПРИЙНЯТТЯ. НЕ вимагати міфічних перевиборів. ВИМАГАТИ ПРИЙНЯТТЯ НОВИХ ЗАКОНІВ. Хотілось би побачити нові закони, які повинні вибудувати нову державу: закон про люстрацію, закон про недоторканність депутатів, закон про корупцію, новий податковий, новий трудовий, новий закон про міліцію, і так далі.
Повірте якщо зробити це все, але зробити так щоб воно діяло, то про федералізацію ніхто і не згадає...
а от "відповідь...
Дельфин писав:
Повірте, якщо зробити це все,[/b] але зробити так щоб воно діяло то про федералізацію ніхто і не згадає...
Не розумієш ти причин цього всього. Тому і здається, що навіть ці закони щось змінять.
Ви вже якось визначіться, потрібно нові закони, чи це всеодно нічого не дасть *gun* *gun* *facepalm Це я за останні пару сторінок, а якщо подивитись за всі 80 сторінок даної теми то *facepalm
Мені не лиш би посперечатись, повірте в мене в житті є багато цікавіших речей, ніж якісь там балачки з незнайомою людиною, яка чує тільки себе, я не можу бачити як люди розумним виглядом несуть ахінею, видаючи за істину без жодних доказів. *protiv*
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

GRAND
Експерт
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 60 разів

Повідомлення GRAND » 03 лютого 2014, 20:13

phpBB [video]
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,

Trentemoller
Поважний користувач
Дякував (ла): 53 рази
Подякували: 41 раз

Повідомлення Trentemoller » 03 лютого 2014, 20:24

GRAND писав:
phpBB [video]
Так би мала більшість зробити, як цей дійсно міліціонер. Вже напевне чоловічок на пенсії, нема чого втрачати.

GRAND
Експерт
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 60 разів

Повідомлення GRAND » 03 лютого 2014, 20:41

Trentemoller писав: Так би мала більшість зробити, як цей дійсно міліціонер. Вже напевне чоловічок на пенсії, нема чого втрачати.
але боються...не дарма він каже "кожен міліціонер задає собі питання на якій він стороні? і в більшості на стороні народу, але мовчать"
я вже мовчу про армію...
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 03 лютого 2014, 20:56

electron -
товстий такий тролінг, прикинутись дурачком, просити довести йому очевидні речі, казати про дурниці, бо саме йому незрозуміло написане - технологія тролінгу у всій красі.

Ок.
ОДИН раз зроблю виключення саме для тебе, і розжую очевидні речі. Далі, якщо ти не розумієш очевидних речей - твої проблеми.

Щодо Америки.
Розумієш, якщо надіти памперс, то він не спасає від удару по голові. А якщо каску - вона не замніняє памперс.
В США у 1861 році саме той стан законів і обставини, саме ту країну призвели до саме того. Саме ті обставини всередині федерації були причиною громадянської війни між рабовласниками і промисловцями. Не було на той час єдиного державного положення про рабів. Не було єдиного економічного плану розвитку. Одні жили рабовласництвом, інші промисловістю. Одні розвивали частину країни так, інші не так. Соціально-економічні проблеми тієї країни станом на 1861 рік призвели їх до війни. Нема питань - в цьому випадкуі той стан в федерації не спас їх від війни. У нас ті самі обставини що у них тоді? У нас ті самі причини? У нас ті самі недосконалі закони федерації, що у них 1861?? І до чого тут нам історія інших людей в інших обставинах? *gun*

Йдемо далі. Про що писав я: у них саме такий устрій життя - своєрідна федерація, який за останні 150 років забезпечує їм нормальне життя. Саме цей удосконалений устрій дозволив примирити південь і північ після війни і жити далі. Вони не відкинули той устрій, бо була війна. Не змінили устрій, а удосконалити його, як найкращий для такої країни. Саме це дозволило їм більше не воювати і процвітати. Мати вплив на владу і так далі. Саме це я навожу, як приклад!! Країна - збірна світу, яка зуміла жити нормально задяки такому устрою держави.
Чому їх приклад нам підходить? Тому що у нас сьогодні є можливість мати закони кращі ніж мали вони 1861 року. Тому що у нас є можливість мати більш досконалу федерацію, чим була в США в 1861 році, і та війна не показник не досконалості тієї системи. Тому що після цього вони більше не вооють САМЕ ЗАВДЯКИ цій удосконаленій схемі. Тому що у нас схожа ситуація - є діаметрально протилежні погляди на життя. Тому що у нас є ГОТОВИЙ досвід СУЧАСНИХ федерацій, де ці проблеми вже рішили. Саме тому я навожу їх приклад вцілому.
Підходить нам, тому що їх ситуація 1861 року не налазить на нашу і порівнювати їх можуть тільки "деякі користувачі форуму із певною метою". Це те саме, що плутати обставини застосування памперса і каски.

Щодо варіантів виходу із ситуації.
Варіантів ИМХО є два.
1. Створити нову країну на основі нового устрою, і прийняти потрібні закони для нової держави. Закони про люстрацію, кастрацію і всі інші, які написав раніше.(сюди відноситься будь яке переформатування країни - федералізація, розколу, інше... Нинішню країну не розглядаю як таку, яку можна вилікувати.) Писати закони раджу нашим політикам для побудови нової держави. Народу раджу требувати ті закони які хоч частково наблизять нас до нормального рівня.
Якщо нас тягнуть на пусті перевибори в цій країні - то тим більше без будь-яких проектів нових законів навіть ходити туди нема чого. За що голосувати? Хочу бачити нові закони для нової держави, а не пусте ходіння депутатами по Майдану. Голосувати за стару країну із старими законами і новими обличчями взагалі не хочу.

2. Другий варіант реально покращити життя всім - створити нові держави іншого розміру. ИМХО. Інтегруватись кожному утвореню туди, куди їм подобається більше. Заходу - в суспільство із готовими законами і порядками. Де захист від дурака вже є, і наша ситуація не можлива. В суспільство, де нову владу і старих оліграхів ЗАСТАВЛЯТЬ прийняти закони, які нам самостійно не світять тут. Навіть в новій державі найближчі 100 років. НЕ приєднатись бездарно, а інтегруватись - стати повноцінною одиницею. Влитись територіально в суспілсьвто із готовими законами і просто прийняти їх. І я вважаю цей варіант "покращення" більш реальний, чим перший. І він мені подобається більше. Як влитись туди - це інше питанння. Я не кажу що там рай, я кажу що там ті закони, які я хотів би бачити тут, для життя як там. Їх прийняти навіть у новій формації не дадуть ні тролі форумні, ні олігархи при владі, ні просто олухи. Тому ИМХО єдиний варіант нам жити по тим законам - це туди якось влитись.

Щодо хороших законів для старої країни.
Так, нові закони, навіть самі хороші - в цьому форматі країни нічого не дадуть. Чому? Будь яке наведення порядку в нинішній країні криміналітетом своєму електорату буде подано, як бандерівці окупують, "спасай рускоязічное население", Росія зробить все щоб "спасти", і так далі.. Все одно війна.
Проблема вже не в нових хороших законах. А в користі федералізації для одних, і не бажанні жити по одному закону для всіх у інших. Є потреба самим собі приймати свої закони - хто хоче у себе памятник Бандері, хто хоче у себе Сталіну... Інше - ну хоча б в рамках однієї держави. Але навіть це не найкращий варіант для мене. Це компроміс.

ИМХО я доходчиво пояснив, ще більш упростити не бачу потреби. Повторювати це знову - не маю бажання. Якщо не дійшло, значит не судьба. Читай ще раз. Хто кого не здатен почути - це ще питання...
Подальший тролігн - ігнорю.
Востаннє редагувалось 03 лютого 2014, 20:58 користувачем Дельфин, всього редагувалось 1 раз.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

Sl@vcheg
Адміністратор

Повідомлення Sl@vcheg » 03 лютого 2014, 21:22

:)
Вкладення
ZVkw1rSvVlY.jpg
А в чем сила, брат?
- В правде..

Відповісти

Повернутись до “Балачки”