Машины для фронта итак ввозились без проблем. Я лично видел эти машины и не раз. Просто на границе нужно указать, куда и кому будет передан автомобиль.
Тем более было очевидно, что после отмены растаможки будет наплыв.
Машины для фронта итак ввозились без проблем. Я лично видел эти машины и не раз. Просто на границе нужно указать, куда и кому будет передан автомобиль.
Надо было сначала более правильно указать в законе, какие машины попадают под бесплатную растаможку
ще нюанс, що по оцінках єкспертів за період війни пошкоджено або знищено, біля пів мільйону авто. Людям потрібні автівки для родин і роботи. Звичайно Геліки та всілякі Мазераті без мита не мають завозитисьДід Панас писав: ↑29 квітня 2022, 18:02Бариги повинні платити, в преміум сегменті бюджет недоотримує 20-30 тис доларів з одного авто, хоча в кінці ланцюжка, ця оплата все одно на споживачу - тобто на нас, на звичайних людях). А для потреб ЗСУ, для воїнів хто реально на передовій і для тих хто втратив на війні своє авто, я б залишив безмитний ввіз.
А якщо реально Геліка розбомбило....може ж бути така ситуація, то що чесному власнику Геліка (звучить смішно чомусь ), який сплатив всі податки ) УАЗ купляти? Ну чисто гіпотетично....повинен же бути механізм який це регулює, тобто щоб була можливість придбати рівнозначне втраченому авто.
Тільки зібрався відправити... добре що не відправив. Відчуття таке, що цей закон знову будуть переглядати, але вже мабуть після війни.