Все це робили ваші співробітники СтарЛайфа, запрошували вже і в офіс Майдана не пояснивши причини по телефону, навязували і так обіцяли золоті гори, так як в мене робота повязана суто з онлайном, то сказали, що я взагалі стану багатим дуже швидко , так як вмію просувати веб сайти. На мою думку це недопустимо.lebron писав:
Якщо Вам навязувались, обманювали і обіцяли золоті гори, втирали, значить 99% що ця людина кинула бізнес млм,
В Україні індустрія МЛМ тільки на початку свого розвитку, тому зараз так званий час '''мутної води''', але подивіться на інші індустрії які тільки були на почтку свого розвитку, ситуація була аналогічна, і це нормально, з часом все осядеться, і буде нормою!
STARLIFE (страховой брокер)
Re: STARLIFE (страховой брокер)
співробітники не мої, якщо Вам навязувались і обіцяли швидко розбагатіти, то ці Ваші знайомі швидше за все там вже не працюють!zona77 писав:Все це робили ваші співробітники СтарЛайфа, запрошували вже і в офіс Майдана не пояснивши причини по телефону, навязували і так обіцяли золоті гори, так як в мене робота повязана суто з онлайном, то сказали, що я взагалі стану багатим дуже швидко , так як вмію просувати веб сайти. На мою думку це недопустимо.lebron писав:
Якщо Вам навязувались, обманювали і обіцяли золоті гори, втирали, значить 99% що ця людина кинула бізнес млм,
В Україні індустрія МЛМ тільки на початку свого розвитку, тому зараз так званий час '''мутної води''', але подивіться на інші індустрії які тільки були на почтку свого розвитку, ситуація була аналогічна, і це нормально, з часом все осядеться, і буде нормою!
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
Леброн та ладно...у вас же одні методи...одні малюнки на листочках і т.д....(на попередній сторінці ви мені так і не відповіли)
Отправлено с моего GT-I8190 через Tapatalk
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
не знайшов ваше питання на попередній сторінці????GRAND писав:Леброн та ладно...у вас же одні методи...одні малюнки на листочках і т.д....(на попередній сторінці ви мені так і не відповіли)
Ти придурок??? ти знаєш що таке секта?? що ти несеш??tarik писав:Сектанти.
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
Яка різка реакція :Dlebron писав:Ти придурок??? ти знаєш що таке секта?? що ти несеш??tarik писав:Сектанти.
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
Кінець 6 сторінки:roll:lebron писав:не знайшов ваше питання на попередній сторінці????GRAND писав:Леброн та ладно...у вас же одні методи...одні малюнки на листочках і т.д....(на попередній сторінці ви мені так і не відповіли)
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
lebron писав:
А чего это початок розвитку?
Открою вам секрет---только я про млм в Черновцах знаю со времен своего университета.
А это лет 20 уже.
В то время родной брат моей однокурсницы привез из Москвы новую тему---Amway.Покрутили мы тогда темку--подумали и не стали заниматься.Занялись другие люди.
Потом в те же годы примерно мне хотели втюхать страховку от"известной швейцарской фирмы".Не втюхали.
В то же время моя первая жена вовсю пользовалась косметикой Mary Cay/
Через несколько лет я сам стал на время "консультантом" Тяньши.(сегодня это Tience groupe).
Так что никакого начала .Это все уже давно прохаванный бизнесс.
И если это начало для вас--то вы уже даже не стотысячный "бизнесмен".