Ваше мнение, водители?

Вільне спілкування

груженый микроавтобус по нашему городу-

расходует 7л
4
8%
расходует больше 7л
47
89%
расходует меньше 7л
2
4%

Всього голосів: 53

ElectroChild
Активіст

Re: Ваше мнение, водители?

Повідомлення ElectroChild » 12 червня 2013, 12:51

STREPS писав: для меня эти цифры просто сказочные, я про бмв и кольт. давайте вернемся к практике.

На практике все просто, микроавтобус с тонной веса на борту будет кушать не менее 10 литров ДТ с учетом наших дорог, пробок и качества топлива. Если смотреть на легковые авто то есть предостаточно экземпляров которые легко вкладываються в 7 литров ДТ с учетом наших дорог, пробок и качества топлива, ну и конечно с 2-4 людьми на борту, а не с тонной)

Чел век
Постійний користувач

Повідомлення Чел век » 12 червня 2013, 13:39

electron писав:Скрін техпаспорта пропонуєте? Так там максимальна дозволена..... Якщо в мануалі то там буде приблизно так вага самого авто, максимальна допустима маса автор, максимальна допустима маса авто з причепом а в те що Т5 бере 7 л по місту, та ще й везе 3,2 тони..... так навіщо Ви його продали, потрібно було німцям як рекламний екземпляр скинути, повірте Вам би за таке авто Т5 з голочки б підігнали :lol:
Ну і щоб закрити тему про те що написано в доках і про вантажопідйомність фургона (яким є Т5), скажіть а ТП був на легкове авто? Чи на вантажне? І Ви їздили з категорією В чи С? Якщо ТП як легковий і категорія В то пусте авто важило 300 кг???

про груженого я неговорил что возьмет по городу 7 литров а указал ,что по трассе компютер показывает 6.1-6.5 а город 7.2-7.5 .гдето так

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 12 червня 2013, 14:15

Чел век писав:
про груженого я неговорил что возьмет по городу 7 литров а указал ,что по трассе компютер показывает 6.1-6.5 а город 7.2-7.5 .гдето так
Всерівно Німці кажуть що розхід 10, http://www.autonet.ru/catalog/auto/detail/296193.aspx а у Вас 7,2-7,5 дивно якось. Як правило виробники занижують показники, а тут навпаки.
Я повірю в змішаний цикл 7,5, але в чисто міський в Чернівціях.......
Востаннє редагувалось 12 червня 2013, 14:20 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

Чел век
Постійний користувач

Повідомлення Чел век » 12 червня 2013, 16:02

electron писав:
Чел век писав:
Всерівно Німці кажуть що розхід 10, http://www.autonet.ru/catalog/auto/detail/296193.aspx а у Вас 7,2-7,5 дивно якось. Як правило виробники занижують показники, а тут навпаки.
Я повірю в змішаний цикл 7,5, але в чисто міський в Чернівціях.......
Вопроси к компютеру..
А фиат Фиорино вопше берет 4.5 до 5...поверешь? :D

Чел век
Постійний користувач

Повідомлення Чел век » 12 червня 2013, 16:05

А есче немцы пишут что постоянный привод на все колеса НО ето не так *gun*

sashok_ok_ok
Новачок

Повідомлення sashok_ok_ok » 12 червня 2013, 16:22

Гружений 9-11л. *car*
Олександр

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 12 червня 2013, 17:51

Чел век писав: Вопроси к компютеру..
Так навіщо дивитись на комп? Заправляємо бак до відстрілу, обнуляємо одометер викатуємо весь, заїзжаємо на ту саму заправку і колонку і знову до відстрілу. Дивимось на табло колонки і на одометер, вираховуємо. Щоб мати більш правдиву картину накатуємо не 100 км, а таки повний бак і краще заміри робити пару раз.
Чел век писав:А есче немцы пишут что постоянный привод на все колеса НО ето не так *gun*
Де таке пишуть? Як правило привід на 4 колеса відключається при певній швидкості, так само як і антибукс. До речі я ще не бачив Т5 квадро, вони є в Чернівцях? Віто бачив, а от Фольців не бачив.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

Maxi
Досвідчений

Повідомлення Maxi » 12 червня 2013, 17:59

Чел век писав:А есче немцы пишут что постоянный привод на все колеса НО ето не так *gun*
и на запаску?

Maxi
Досвідчений

Повідомлення Maxi » 12 червня 2013, 18:10

electron писав:
Чел век писав: Вопроси к компютеру..
Так навіщо дивитись на комп? Заправляємо бак до відстрілу, обнуляємо одометер викатуємо весь, заїзжаємо на ту саму заправку і колонку і знову до відстрілу. Дивимось на табло колонки і на одометер, вираховуємо. Щоб мати більш правдиву картину накатуємо не 100 км, а таки повний бак і краще заміри робити пару раз.
Де таке пишуть? Як правило привід на 4 колеса відключається при певній швидкості, так само як і антибукс. До речі я ще не бачив Т5 квадро, вони є в Чернівцях? Віто бачив, а от Фольців не бачив.
У фольцвагена система полного привода называется Syncro

Чел век
Постійний користувач

Повідомлення Чел век » 12 червня 2013, 19:26

Тоже мне новость Синхро...о велик знаток машин....

Електрон = Чтобы не лепить дурака то по той ссилке что ты и дал http://www.autonet.ru/catalog/auto/detail/296193.aspx

Читай внимательно перед тем как кинуть ссилку

Відповісти

Повернутись до “Балачки”