Спасибо, заяц, подсказал!
Життя під час війни і після неї
- Yura_82
- Активіст
- Дякував (ла): 12 разів
- Подякували: 59 разів
- Контактна інформація:
Re: Життя під час війни і після неї
Разборка Skoda Octavia. Корректировка одометров (пробег), диагностика, чип-тюнинг, привязка ключей, стирание данных об ударе (crash data) в блоках airbag.
О5ОЧЗЧ1863
О5ОЧЗЧ1863
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 635 разів
- Подякували: 1760 разів
- Контактна інформація:
Весь день на глаза попадается. А что это и почему - не понятно
Киев стал лучшим городом планеты – международное агентство Resonance.
Организаторы отметили улучшение инфраструктуры города, замену автобусов и активный ремонт парков и скверов.
За ним в рейтинге расположились Лондон, Париж и Нью-Йорк.
Организаторы отметили улучшение инфраструктуры города, замену автобусов и активный ремонт парков и скверов.
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2815 разів
- Подякували: 2868 разів
Таки да.kreativ писав: ↑04 січня 2023, 17:21Весь день на глаза попадается. А что это и почему - не понятно
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- kreativ
- Легенда Форуму
- Контактна інформація:
для меня сегодня было открытием, что можно купить себе сколько угодно железнодорожных вагонов. но локомотивы не продаются и они в собственности укразалызницы, а хочешь свои вагоны куда то переместить - договаривайся с госструктурой и никак иначе.
моих друзей друг работает юристом в агрокомпании и у них куча вагонов стоят где то в херсонской области, а никак не согласуют с укрзализницей, чтоб их оттуда локомотив привез. таков контекст инфы.
моих друзей друг работает юристом в агрокомпании и у них куча вагонов стоят где то в херсонской области, а никак не согласуют с укрзализницей, чтоб их оттуда локомотив привез. таков контекст инфы.
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2815 разів
- Подякували: 2868 разів
Типа можешь купить газ, но не газопровод.kreativ писав: ↑06 січня 2023, 20:24для меня сегодня было открытием, что можно купить себе сколько угодно железнодорожных вагонов. но локомотивы не продаются и они в собственности укразалызницы, а хочешь свои вагоны куда то переместить - договаривайся с госструктурой и никак иначе.
Толко не понятно к чему это в этой теме?
Я про жизнь и про войну...
Ну сколько угодно точно не купишь.
Типа все что есть.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
- kreativ
- Легенда Форуму
- Контактна інформація:
ну у чуваков куча их имущества в прифронтовой зоне, пускай уже и у деоккупированной. а не вывезешь, потому что война и потому что не так просто вывезти железнодорожный вагон. особенно много.
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Re: ВІЙНА
Просто в нас різний досвід. В мене є знайомі мобілізовані, знайомі військові професійні та волонтери. Кажуть різне, але щоб все погано - ні. Є деякі питання, сказати що все добре - ні, але ж всі ми розуміємо ситуацію. Та і Україна має свою специфіку, це не може за мить змінитись. Можливо, в тебе інший досвід, країна велика, можливі різні ситуаціі. Я чув, що на калинці був якийсь рейд і там пакували. Те що я бачив сам - все більш менш пристойно.
Повторю - всього не бачу звісно. Ну і головне - нам не треба сперечатись, а треба допомагати один одному та привертати увагу до поганого і виправляти.
-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 260 разів
- Подякували: 251 раз
А ти бачиш кінець-край?
Про повістки/втрати....ну....бачиш, даже на нашому ,,ламповому,, форумі, де три з половиною людини.....одні кажуть - війна - гребти всіх нах......другі, ходять по вулиці - ви всі лохІ, нікого не гребуть....я кажу, жопа, тягнуть в автобус.
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
Я працюю на калинці і особисто бачив, як людей проти їх волі саджали в автобуси і везли на медкомісію, що є протизаконним.
Один знайомий розповідав, що його ось так піймали в Заставні. Повезли на медкомісію, яку він успішно пройшов, хоча у нього є декілька хронічний захворювань. Сказали на наступний день з'явитися з речами. Він прийшов і його відправили у Львів. У Львові його запитали чи служив він або чи проходив військову кафедру. Він відповів, що ніколи не служив і військову кафедру не проходив. На це йому сказали, що такі непідготовлені їм не потрібні і відправили додому.
Один знайомий розповідав, що його ось так піймали в Заставні. Повезли на медкомісію, яку він успішно пройшов, хоча у нього є декілька хронічний захворювань. Сказали на наступний день з'явитися з речами. Він прийшов і його відправили у Львів. У Львові його запитали чи служив він або чи проходив військову кафедру. Він відповів, що ніколи не служив і військову кафедру не проходив. На це йому сказали, що такі непідготовлені їм не потрібні і відправили додому.
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 260 разів
- Подякували: 251 раз
Про калину....мого однокласника тягнули в бус....то мені йомо у не вірити? Чи мені не вірити Алісі, що вона розказує про калину, якщо вона кожен день там і бачить то все на власні очі?akinak писав: ↑07 січня 2023, 15:35Просто в нас різний досвід. В мене є знайомі мобілізовані, знайомі військові професійні та волонтери. Кажуть різне, але щоб все погано - ні. Є деякі питання, сказати що все добре - ні, але ж всі ми розуміємо ситуацію. Та і Україна має свою специфіку, це не може за мить змінитись. Можливо, в тебе інший досвід, країна велика, можливі різні ситуаціі. Я чув, що на калинці був якийсь рейд і там пакували. Те що я бачив сам - все більш менш пристойно.
Повторю - всього не бачу звісно. Ну і головне - нам не треба сперечатись, а треба допомагати один одному та привертати увагу до поганого і виправляти.