Життя під час війни і після неї

Вільне спілкування
Yura_82
Активіст
Дякував (ла): 12 разів
Подякували: 59 разів
Контактна інформація:

Re: Життя під час війни і після неї

Повідомлення Yura_82 » 03 січня 2023, 22:55

Дід Панас писав:
03 січня 2023, 15:42
Вжити до 21/11/22 - краще б викинув, можна отруїтися.
Спасибо, заяц, подсказал!
Разборка Skoda Octavia. Корректировка одометров (пробег), диагностика, чип-тюнинг, привязка ключей, стирание данных об ударе (crash data) в блоках airbag.
О5ОЧЗЧ1863

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 635 разів
Подякували: 1760 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 04 січня 2023, 17:21

Весь день на глаза попадается. А что это и почему - не понятно

Киев стал лучшим городом планеты – международное агентство Resonance.

Организаторы отметили улучшение инфраструктуры города, замену автобусов и активный ремонт парков и скверов.

За ним в рейтинге расположились Лондон, Париж и Нью-Йорк.

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2815 разів
Подякували: 2868 разів

Повідомлення Master » 04 січня 2023, 18:04

kreativ писав:
04 січня 2023, 17:21
Весь день на глаза попадается. А что это и почему - не понятно

Киев стал лучшим городом планеты – международное агентство Resonance.

Организаторы отметили улучшение инфраструктуры города, замену автобусов и активный ремонт парков и скверов.

За ним в рейтинге расположились Лондон, Париж и Нью-Йорк.
Таки да.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

kreativ
Легенда Форуму
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 06 січня 2023, 20:24

для меня сегодня было открытием, что можно купить себе сколько угодно железнодорожных вагонов. но локомотивы не продаются и они в собственности укразалызницы, а хочешь свои вагоны куда то переместить - договаривайся с госструктурой и никак иначе.

моих друзей друг работает юристом в агрокомпании и у них куча вагонов стоят где то в херсонской области, а никак не согласуют с укрзализницей, чтоб их оттуда локомотив привез. таков контекст инфы.

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2815 разів
Подякували: 2868 разів

Повідомлення Master » 06 січня 2023, 21:13

kreativ писав:
06 січня 2023, 20:24
для меня сегодня было открытием, что можно купить себе сколько угодно железнодорожных вагонов. но локомотивы не продаются и они в собственности укразалызницы, а хочешь свои вагоны куда то переместить - договаривайся с госструктурой и никак иначе.

моих друзей друг работает юристом в агрокомпании и у них куча вагонов стоят где то в херсонской области, а никак не согласуют с укрзализницей, чтоб их оттуда локомотив привез. таков контекст инфы.
Типа можешь купить газ, но не газопровод.

Толко не понятно к чему это в этой теме?
Я про жизнь и про войну...
Ну сколько угодно точно не купишь.
Типа все что есть.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

kreativ
Легенда Форуму
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 06 січня 2023, 21:24

Master писав:
06 січня 2023, 21:13
Типа можешь купить газ, но не газопровод.

Толко не понятно к чему это в этой теме?
Я про жизнь и про войну...
Ну сколько угодно точно не купишь.
Типа все что есть.
ну у чуваков куча их имущества в прифронтовой зоне, пускай уже и у деоккупированной. а не вывезешь, потому что война и потому что не так просто вывезти железнодорожный вагон. особенно много.

akinak
Адміністратор
Дякував (ла): 269 разів
Подякували: 1476 разів

Re: ВІЙНА

Повідомлення akinak » 07 січня 2023, 15:35

Vov4ik писав:
07 січня 2023, 14:06
Дивись. Я б щось сказав, але можуть бути обіди :-D :-D :-D якщо м'ягко висловитися, то ми вдвох сидимо на дивані.

А про методи мобілізації.....ну то такоЄ....не жили по закону, то і не треба починати. Так?
Просто в нас різний досвід. В мене є знайомі мобілізовані, знайомі військові професійні та волонтери. Кажуть різне, але щоб все погано - ні. Є деякі питання, сказати що все добре - ні, але ж всі ми розуміємо ситуацію. Та і Україна має свою специфіку, це не може за мить змінитись. Можливо, в тебе інший досвід, країна велика, можливі різні ситуаціі. Я чув, що на калинці був якийсь рейд і там пакували. Те що я бачив сам - все більш менш пристойно.
Повторю - всього не бачу звісно. Ну і головне - нам не треба сперечатись, а треба допомагати один одному та привертати увагу до поганого і виправляти.

Vov4ik
Поважний користувач
Дякував (ла): 260 разів
Подякували: 251 раз

Повідомлення Vov4ik » 07 січня 2023, 15:47

kind писав:
07 січня 2023, 14:54
якась виходить дупа для всіх
і не кінця,не краю не видно
P.s щє питання по наших втратах!?
і одразу відпадає тема про повістки у нас!
А ти бачиш кінець-край?
Про повістки/втрати....ну....бачиш, даже на нашому ,,ламповому,, форумі, де три з половиною людини.....одні кажуть - війна - гребти всіх нах......другі, ходять по вулиці - ви всі лохІ, нікого не гребуть....я кажу, жопа, тягнуть в автобус.

Дерзкий
Доцент
Дякував (ла): 491 раз
Подякували: 722 рази

Повідомлення Дерзкий » 07 січня 2023, 15:52

Я працюю на калинці і особисто бачив, як людей проти їх волі саджали в автобуси і везли на медкомісію, що є протизаконним.
Один знайомий розповідав, що його ось так піймали в Заставні. Повезли на медкомісію, яку він успішно пройшов, хоча у нього є декілька хронічний захворювань. Сказали на наступний день з'явитися з речами. Він прийшов і його відправили у Львів. У Львові його запитали чи служив він або чи проходив військову кафедру. Він відповів, що ніколи не служив і військову кафедру не проходив. На це йому сказали, що такі непідготовлені їм не потрібні і відправили додому.
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди

Vov4ik
Поважний користувач
Дякував (ла): 260 разів
Подякували: 251 раз

Повідомлення Vov4ik » 07 січня 2023, 15:59

akinak писав:
07 січня 2023, 15:35
Просто в нас різний досвід. В мене є знайомі мобілізовані, знайомі військові професійні та волонтери. Кажуть різне, але щоб все погано - ні. Є деякі питання, сказати що все добре - ні, але ж всі ми розуміємо ситуацію. Та і Україна має свою специфіку, це не може за мить змінитись. Можливо, в тебе інший досвід, країна велика, можливі різні ситуаціі. Я чув, що на калинці був якийсь рейд і там пакували. Те що я бачив сам - все більш менш пристойно.
Повторю - всього не бачу звісно. Ну і головне - нам не треба сперечатись, а треба допомагати один одному та привертати увагу до поганого і виправляти.
Про калину....мого однокласника тягнули в бус....то мені йомо у не вірити? Чи мені не вірити Алісі, що вона розказує про калину, якщо вона кожен день там і бачить то все на власні очі?

Відповісти

Повернутись до “Балачки”