Китайский вирус + Опрос!
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2869 разів
Китайский вирус + Опрос!
https://www.worldometers.info/coronavirus/
новая карта от РНБО
https://covid19.rnbo.gov.ua/
Ситуація в лікарнях
https://health-security.rnbo.gov.ua/
новая карта от РНБО
https://covid19.rnbo.gov.ua/
Ситуація в лікарнях
https://health-security.rnbo.gov.ua/
Востаннє редагувалось 30 квітня 2021, 08:54 користувачем Master, всього редагувалось 24 разів.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- Master
- Легенда Форуму
Re: Китайский вирус + Опрос!
а маски , вакцины, мытье рук ?kreativ писав: ↑08 жовтня 2023, 22:01судя по симптоматике и ситуации какой то ковидный штамп у меня/жены/ребенка. то есть одинаковые симптомы, что пришли с садика и одинаково проходит заболевание то, явно с заражением друг друга. и не прям легко проходит, а только через 2-3 недели у каждого.
та й таке
забыли уже?
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 638 разів
- Подякували: 1769 разів
- Контактна інформація:
- Keon
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 738 разів
- Подякували: 669 разів
- kreativ
- Легенда Форуму
- Контактна інформація:
простуда просто дичайшая у меня и чет не уменьшается. я как то писал, что в бестолковой юности был некоторый фактор, за который я даже "любил" болеть - при повышенной температуре принимаешь парацетамол и ложишься спать. а в этом воспаленном состоянии снятся прям очень странные сюжетные сны.
не менее будет странно делиться ими здесь, но ловите.
я приезжаю в гости в родителям, во сне они еще живы. и мать на кухне говорит, у нас же гости, зайди там в зале. захожу, а там сидит на диване Илон Маск и с отцом чай с бутербродами пьют. при чем в реальности у него оказывается родимое пятно на голове как у Горбачева, которые на фото и видео скрывали фильтры.
и вот мы уже сидим вместе пьем чай и обсуждаем влияние православия и советского кинематографа на ментальность народов стран восточной европы.
как вам повороты сюжета?
не менее будет странно делиться ими здесь, но ловите.
я приезжаю в гости в родителям, во сне они еще живы. и мать на кухне говорит, у нас же гости, зайди там в зале. захожу, а там сидит на диване Илон Маск и с отцом чай с бутербродами пьют. при чем в реальности у него оказывается родимое пятно на голове как у Горбачева, которые на фото и видео скрывали фильтры.
и вот мы уже сидим вместе пьем чай и обсуждаем влияние православия и советского кинематографа на ментальность народов стран восточной европы.
как вам повороты сюжета?
- postcv
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 116 разів
- Подякували: 31 раз
В Україні зафіксували небезпечний різновид штаму «Омікрону»: швидко розвивається та обходить імунітет
В Україні зафіксували небезпечний різновид штаму «Омікрону»: швидко розвивається та обходить імунітет
Здоров'я
Новий різновид штаму коронавірусної інфекції COVID-19 «Омікрон», який неофіційно називають Еріс, зафіксували в Україні. А саме на Сумщині. Про це повідомили у Сумському обласному центрі контролю та профілактики хвороб з посиланням на головного державного санітарного лікаря області Володимира Збаражського, пише видання Varta1.
З його слів, штам Еріс швидко розвивається та швидко обходить імунітет.
«Еріс викликає набагато більшу занепокоєність в епідеміологів. Він відрізняється додатковою мутацією шипового білка, яка дозволяє йому краще прикріплюватися до клітин дихальних шляхів, швидше поширюватися та уникати імунітету.
Новий різновид штаму коронавірусної інфекції COVID-19 «Омікрон», який неофіційно називають Еріс, зафіксували в Україні. А саме на Сумщині. Про це повідомили у Сумському обласному центрі контролю та профілактики хвороб з посиланням на головного державного санітарного лікаря області Володимира Збаражського, пише видання Varta1.
«Еріс викликає набагато більшу занепокоєність в епідеміологів. Він відрізняється додатковою мутацією шипового білка, яка дозволяє йому краще прикріплюватися до клітин дихальних шляхів, швидше поширюватися та уникати імунітету. Щоправда, на сьогодні ВООЗ оцінює ризик для громадського здоров’я як низький». - йшлося в повідомленні.
Симптоми «Ерісу» відповідають вже відомим симптомам COVID-19:
Лихоманка або озноб
Задишка
Біль у м'язах або тілі
Головний біль
Нежить
Крім того, стало відомо, що новий штам коронавірусу «Пірола» під кінець сезону превалюватиме в Україні. «Пірола» дуже швидко заміщує звичний штам «Омікрон», який наразі циркулює майже в усьому світі.
Новий варіант коронавірусу «Пірола» (BA.2.86), який вперше виявили в Ізраїлі, зʼявився у США, Данії та Британії. В Україні його випадків не зареєстровано.
Новий підваріант, який деякі експерти охрестили в соціальних мережах «Еріс», почав поширюватися в США на початку весни 2023-го. У липні EG.5 швидко випередив переважаючі субваріанти омікрона XBB, які спричинили найбільшу частку випадків у країн.
https://bukinfo.com.ua/zdorov-ya/v-ukra ... t-imunitet
Здоров'я
«Еріс викликає набагато більшу занепокоєність в епідеміологів. Він відрізняється додатковою мутацією шипового білка, яка дозволяє йому краще прикріплюватися до клітин дихальних шляхів, швидше поширюватися та уникати імунітету.
«Еріс викликає набагато більшу занепокоєність в епідеміологів. Він відрізняється додатковою мутацією шипового білка, яка дозволяє йому краще прикріплюватися до клітин дихальних шляхів, швидше поширюватися та уникати імунітету. Щоправда, на сьогодні ВООЗ оцінює ризик для громадського здоров’я як низький». - йшлося в повідомленні.
Симптоми «Ерісу» відповідають вже відомим симптомам COVID-19:
Лихоманка або озноб
Задишка
Біль у м'язах або тілі
Головний біль
Нежить
Крім того, стало відомо, що новий штам коронавірусу «Пірола» під кінець сезону превалюватиме в Україні. «Пірола» дуже швидко заміщує звичний штам «Омікрон», який наразі циркулює майже в усьому світі.
Новий варіант коронавірусу «Пірола» (BA.2.86), який вперше виявили в Ізраїлі, зʼявився у США, Данії та Британії. В Україні його випадків не зареєстровано.
Новий підваріант, який деякі експерти охрестили в соціальних мережах «Еріс», почав поширюватися в США на початку весни 2023-го. У липні EG.5 швидко випередив переважаючі субваріанти омікрона XBB, які спричинили найбільшу частку випадків у країн.
https://bukinfo.com.ua/zdorov-ya/v-ukra ... t-imunitet
- Master
- Легенда Форуму
пирола , теперь ерис ...
ВОЗ походу уже забил на это все.
статистику уже не обновляют , мир погрузился в войны .
а корону прировняли к обычному гриппу
а вакцину слили в канализацию.
ВОЗ походу уже забил на это все.
статистику уже не обновляют , мир погрузился в войны .
а корону прировняли к обычному гриппу
а вакцину слили в канализацию.
- postcv
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 116 разів
- Подякували: 31 раз
- Master
- Легенда Форуму
100% , так что никакая пандемия сейчас войны не остановит.
увы .
- Master
- Легенда Форуму
- kreativ
- Легенда Форуму
- Контактна інформація:
ерунда, покашлял бы так как неделю назад кашлял - разбежалась бы очередь.