Проблема в тому що пакують всіх а не лиш хто голосував за цю владу.
Мобілізація під час Війни
- Bodya_Hollywood
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 62 рази
- Подякували: 103 рази
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2815 разів
- Подякували: 2868 разів
Re: Мобілізація під час Війни
Подоляк (радник глави ОП) заявив, що від главкома Сирського очікують аудиту ЗСУ, щоб визначити, чому в армії майже 1 млн військових, а воюють лише 300 тис:
«Треба чітко розуміти, хто і як проводитиме заміну військовослужбовців, які вже практично 24 місяці перебувають на лінії фронту. Наразі не розглядається мобілізація конкретно 500 тис осіб і це не питання одномоментного доукомплектування – воно відбуватиметься поступово. Кількість осіб, залучених до бойових дій, складає 200-300 тис, інші були дуже далеко від війни, але ж вони є. Тому, мені здається, одне з ключових завдань Сирського – саме провести аудит: де, як і хто перебуває. І після цього сказати, яка ще додаткова кількість потрібна»
це серйозна проблема (корупційна) і її вирішення частково вирішить проблему ротації та мобілізації. Бажано це зробити протягом 1-2 місяців максимум.
«Треба чітко розуміти, хто і як проводитиме заміну військовослужбовців, які вже практично 24 місяці перебувають на лінії фронту. Наразі не розглядається мобілізація конкретно 500 тис осіб і це не питання одномоментного доукомплектування – воно відбуватиметься поступово. Кількість осіб, залучених до бойових дій, складає 200-300 тис, інші були дуже далеко від війни, але ж вони є. Тому, мені здається, одне з ключових завдань Сирського – саме провести аудит: де, як і хто перебуває. І після цього сказати, яка ще додаткова кількість потрібна»
це серйозна проблема (корупційна) і її вирішення частково вирішить проблему ротації та мобілізації. Бажано це зробити протягом 1-2 місяців максимум.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 349 разів
- Подякували: 963 рази
Щось зразу згадав за воїна Михвйлішина, ніхто не в курсі — він далі продовжує шлагбаум піднімати на Закарпатті?)
Отака х...ня, малята
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 635 разів
- Подякували: 1760 разів
- Контактна інформація:
Ну у него была фотка с Бахмута. Но когда ещё там стоял самолёт на постаменте. А как что остальное время то я без понятия
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 349 разів
- Подякували: 963 рази
На початку війни чув що був на Закарпатті, ну і ще декого знаю з міськради хто прилаштувався в теплих тилових частинах. Чи за них централізовано замовляли словечко при розподілі в тцк чи самі якось домовлялися не знаю.
Отака х...ня, малята
- Nero
- Адміністратор
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 808 разів
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2815 разів
- Подякували: 2868 разів
где то так .
но потом ... очереди в кабинеты чтобы все оформить и подписать и пропечатать .
печати ставит лично военком ...
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
-
- Активіст
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 23 рази
Дід Панас писав: ↑10 лютого 2024, 17:09На початку війни чув що був на Закарпатті, ну і ще декого знаю з міськради хто прилаштувався в теплих тилових частинах. Чи за них централізовано замовляли словечко при розподілі в тцк чи самі якось домовлялися не знаю.
[/quot
Бачив його цього або минулого тижня в місті.
Фраєрично йшов вулицею і з кимось розмовляв по телефону
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
Справді? Тобто виявляється, що через вибір одних страждати мають всі?! Хуже не будет говорілі оні.Bodya_Hollywood писав: ↑10 лютого 2024, 13:23Проблема в тому що пакують всіх а не лиш хто голосував за цю владу.
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
- Keon
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 738 разів
- Подякували: 669 разів
На самом деле все проще, многие тупо забивают на комендантское время (тут могу судить по Львову), и когда их ловит тцк, то доставляют их в полицейский участок и до утра держат, а потом в ТЦК на «честный медосмотр», и что бы такого не было, щас кого словят ночью ТЦК их будут сразу будут, готовить к тому, что с утра нужно ехать на полигон