Клиентам Приватбанка -- бегите от них ....

Вільне спілкування
Buxx
Поважний користувач
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 30 разів

Re: Клиентам Приватбанка -- бегите от них ....

Повідомлення Buxx » 17 квітня 2013, 01:28

Облом, виявилося, що у відділенні мене дезінформували і картами з пакету "ощадна картка №1" платити по інтернету не можна. Підходить карта Visa Gold "Золотий депозит", але умови вже не такі привабливі.
Подивився інформацію про дебетові карти Альфа-банку - теж безкоштовне поповнення-зняття, платежі в інет-банку без комісій, платежі по інтернет доступні для персоніфікованих карт. В нетбанку, на жаль, нема операції обміну грн-дол. А так, в принципі, непогано. У відділенні ще не був, можливо піду, відкрию рахунок, подивлюсь що і як.
Маю ще рахунки в ПУМБ, в цілому всім задоволений, тільки негативний осадок від введення плати 50 грн в рік за інетбанк.
Також читав інформацію про А-банк - фактично дочка приватбанку, тарифи схожі і нетбанк у них той же приват24. Зате плюсом буде відсутність натовпу у відділенні.
Як підсумок, резюмую - все ж таки приватбанк при всіх заморочках залишається в лідерах і є досить зручним по сукупності послуг, але непогані альтернативи теж є, в т.ч. більш економні по банківським комісіям.

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 17 квітня 2013, 10:59

Andliva писав: Формулировка какая? В Днепре что говорят?
Я раз заправився на заправці в Франкіській обл на межі з Закарпатською, їхали з Синевіра в Рожнятів до родичів. Залив повний бак соляри , на 600 грн. даю карту гроші з рахунка знімають, а на рахунок АЗС не переводять. Я 2 години там просидів, поки відмінили операцію. На мій дзвінок на гарячу лінію, до речі з мобіли платний, я дізнався що менеджери звяжуться зі мною. Ага звязались, через 2 дні, типа я мав там на заправці палатку розбити і чекати дзвінка....... Питання вирішили через банк заправщиків.
Але це ще не все. На карті було допустимо 7200, заправився зняло 600 стало 6600. Відмінили операцію і тут на карті 6600????????? Роблю дома роздруківку з Приват 24, є там така хвункція дають екселевський файл. Іду в банк прошу роздруківку, кажу не сходяться гроші. Мені відповідь, ми побачимо залишок тільки через 3 дні, ідіть просіть роздруківку з Приват 24. Описую ситуацію мені кажуть давайте порахуємо по залишкам за останні 3 дні, кажу давайте. Рахують мінус 400 грн. Ой давайте за 5 днів, порахували мінус 350 грн, а давайте за два тижні, порахували мінус 50 грн. Я трохи лопухнувся іду додому, і бачу суми в Приват 24 вже трохі інші, ніж в збереженій мною таблиці. Тобто побачили що я почав шукати кінці і підправили цифри. Чеків звісно немає (та і хто у нас зберігає чеки), тому довести що за готель платив не 500 грн, а 450 , а в кафе і магазинах теж були меньші суми в чеках, ніж в Приват 24 не можу.
Поки на карті сума десь пару тисяч все пучком, але щойно там є велика сума, а клієнт починає розраховуватись в магазинах і тд, от тут і починаються цуриси. І це не раз таке було. Сума яку я не дорахувався на карті вже давно перевалила за тисячу, але ніяк не можу їх зловити за руку. А відмовитись теж не можу, клієнти хочуть переводити гроші виключно ПБ.
Раз взяв там кредит 2000 грн, не хотів на пару місяців гроші позичати в родичів. Так зробили в паперах маленьку помилку і я замість виплачувати кредит поповнював якийсь рахунок, я то думаю стлачую в місяць по 400 грн, а сума заборгованості все росте і росте. Прийшов на 4 місяць закривати кредит, а мені сума 3000, я як 3000 якщо я вже 1200 виплатив, а Ви ще ні разу не платили, показую чеки, так Ви рахунок поповнювали, показую договір. Ой а в нас помилка......
Мене вбило коли подзвонили і сказали, Ви приватний підприємець, а давайте у нас обслуговуватись... :mrgreen: Ну я тій дівчині культурно, без матів висказав все що я думаю за їхній банк :twisted:
ВАБанк впринципі нормальний я ним користуюсь вже років 10. Правда від картки відмовився.
ПУМБ теж користувався років 7, але останій рік з мене взяли гроші за інет банкінг. Хоча за правилами банку, якщо я маю на рахунку суму в 40 000 грн то він безкоштовний. Я мав суму значно більшу. Тому якщо банк не виконує свої ж умови то в топку такий банк.
Фінансова ініціатива в касі як правило не має валюти.
Фолькс банк таке саме.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 17 квітня 2013, 11:13

Buxx писав:Вчора відкрив собі рахунки в Дельта-банку в гривні і валюті з картами віза електрон (пакет "ощадна картка №1"), комісій за поповнення (готівкове і безготівкове) і зняття грошей нема. Сьогодні провів платежі через інтернет-банк - теж повністю безплатно, без комісій. Знімати гроші (теж безкоштовно) в банкоматах ще можна в мережі банків-партнерів "Атмосфера" (є достатньо по всьому місту). Картами можна оплачувати і в інтернет, включаючи українську систему "Портмоне" (у Дельти навіть є спеціальна картка, на яку повертають 1-2% сум сплачених через Портмоне + із кредитним лімітом). Приват принципово блокує платежі на Портмоне, бо то їх конкурент, власне це і була одна з причин, чому я змушений був звернутися в інший банк.
Із негативу, як на мене - не дуже сподобалося, що до кас багато людей (оплачують кредити, які Дельта активно видає), одне відділення на місто, в інтернет-банку нема можливості обміну валют між рахунками, поповнення через термінали тільки для кредитних карток (є можливість також через інші - iBox, Easysoft, 24nonStop - але вже з комісією 1,5-1,8%).
Я теж маю депозити в Дельті. На себе і дружину. Але коли захотів відкрити ще один і простояв в черзі, спочатку до менеджера майже годину, а потім в касу став в чергу, то через 10 хв, розвернувся і пішов в Фінансову ініціативу, там відсотки такі самі, а от черг немає. Так само щоб зняти відсотки з карти потрібно вистояти до пів години в черзі.

ussser
Постійний користувач

Повідомлення ussser » 17 квітня 2013, 11:23

*facepalm Щоб отримати переказ в ПБ обов*язково треба мати картку ПБ.У мене нема картки і мені не дали переказ.А робити картку я не хотіла,вона просто мені не потрібна.
]Нельзя вернуться в прошлое и изменить свой старт,но можно стартовать сейчас и изменить свой финиш!

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 17 квітня 2013, 11:35

Я відкрив карту. Отримав переказ і одразу її закрив. Так мені не хотіли її закривати. А після закриття карти не дали жодної цидулки про те що карта закрита. Заблокували кредитну карту (я там встановив кредитний ліміт 0 грн, на неї клієнти гроші переказують), отримав нову, але стару відмовились закрити. В Приват 24 зараз 2 карти. Якщо введуть плату за обслуговування то буде весело. Фактично карта 1 а платити за 2. Іти сваритися не має часу. А культурно вони не розуміють.

Buxx
Поважний користувач
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 30 разів

Повідомлення Buxx » 17 квітня 2013, 11:37

простояв в черзі, спочатку до менеджера майже годину, а потім в касу став в чергу, то через 10 хв, розвернувся і пішов
згоден, стояти по чергах в наш час - це недопустима розкіш.
Востаннє редагувалось 17 квітня 2013, 11:38 користувачем Buxx, всього редагувалось 1 раз.

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 17 квітня 2013, 15:11

Ні ну я ще розумію стояти в черзі щоб забрати в банку гроші ;) а от стояти в черзі щоб свої гроші банку відати, це вже перебор :D , при чому це не кредит, де в тебе немає вибору, а депозит при якому є вибір, або стояти тут, або піти в інший банк, що я власне і зробив.

kaplja_absenta
Зацікавлений

Повідомлення kaplja_absenta » 17 квітня 2013, 15:59

так они навязывают карту-чтоб не просить паспорт каждый раз

STREPS
Постійний користувач
Дякував (ла): 6 разів

Повідомлення STREPS » 12 червня 2013, 10:44

кто пользуется приват24? подскажите. фото ниже.
похоже на 1%, но где его увидеть кроме этой страницы? хочу подробнее. в архиве оплат другие цифры, те что в первой колонке.
Вкладення
Снимокпб11.jpg

Infra3Byk
Поважний користувач
Дякував (ла): 166 разів
Подякували: 200 разів

Повідомлення Infra3Byk » 12 червня 2013, 10:56

В мене такого нема, тільки комісія за поповнення телефону.
Вкладення
privat.JPG

Відповісти

Повернутись до “Балачки”