там где кумовство там и коррупция!
может еще и забашлять хорошенько надо за должность такую.
и потом 3 сезона отбивать .
там где кумовство там и коррупция!
Да есть везде такие моменты.
У мене знайома працює в організації яка займається допомогою в США для біженців якраз з України і Афганістану, так от з її слів - 90% українців звертається в цю організацію, щоб допомогли їм знайти роботу, а 90% афганців звертаються до неї, щоб допомогли їм оформити фінансову допомогу по безробіттю.
согласен. но может в конце концов прийти к тому , что наши будут бежать домой в Украину , если там начнётся мусульманский беспредел , а ведь такова вероятность есть , про неё уже говорят , даже Шольц недавно.Дід Панас писав: ↑06 листопада 2023, 19:09У мене знайома працює в організації яка займається допомогою в США для біженців якраз з України і Афганістану, так от з її слів - 90% українців звертається в цю організацію, щоб допомогли їм знайти роботу, а 90% афганців звертаються до неї, щоб допомогти їм оформити фінансову допомогу по безробіттю.
Я б не став узагальнювати всіх мусульман разом, вони такі самі люди як і християни чи люди іншої релігії, так само хочуть щасливо жити і заробляти. Проблема не в мусульманах, а в терористичних організаціях, якою є і "православна" ЧВК Вагнер наприклад.Master писав: ↑06 листопада 2023, 19:15согласен. но может в конце концов прийти к тому , что наши будут бежать домой в Украину , если там начнётся мусульманский беспредел , а ведь такова вероятность есть , про неё уже говорят , даже Шольц недавно.
угроза реальная .
из за миграционной политики всех последних лет.
они уже признали её ошибочной.
а ведь хотели как лучше, а вышло вот так ...
как правило они религиозные фанатики , в большинстве своём, а этим очень легко манипулировать .
Не бачу особливої різниці між ними і московським патріархатом наприклад, чи коли потік біженців з Сирії направляли через Білорусь на польский кордон, щоб розхитати там ситуацію. Це звичайна маніпуляція людьми терористичними організаціями чи урядами певних країн задля досягнення своїх цілей.