Ех) ладно)Bublik писав: ↑17 грудня 2017, 16:45Маланка фест - найжалюгідніше видовище за Новорічні свята. Це коли в місто зїзжається люд із навколишніх сіл щоб подивитись на пяних бахурів перевдягнених в лахміття із тих же сіл. Ті ж хто бачили це "мега видовище" хоча б раз стараються в центр не потикатись.Mira писав: ↑16 грудня 2017, 22:29Привіт, перший раз буду у місті. Підбила подруга поїхати на Маланка фест, квитки є, готель є,тільки треба тепер план для одного туриста бо подруга не поїде вже) буду вдячна за рекомендації та ідеї: куди піти, шо побачити, які є спец місця шо загалу невідомо широкому :)![]()
Маланка фест і що ще варто побачити в Чернівцях
Re: Маланка фест і що ще варто побачити в Чернівцях
Злиє ви))туман писав: ↑17 грудня 2017, 14:05По-перше в тебе дружина складе компанію Вам. Тому запитуй її, чи вона захоче. :D
А по-друге, такий великий і не знаєш головного:Нема не гарних жінок, є мало горілки! Тому то все пофігу -sergej1974007 писав: ↑17 грудня 2017, 00:24якщо Ви симпатична, молода, незакомплексована , незаміжня дівчина-- приіжджайте--- влаштуємо Вам і Паті з Оргіями.симпатична, молода, незакомплексована , незаміжня дівчина-. На маланку приїзжайте хоч в масці. Там будуть чоловіки здатні на все. Так що байдуже ті всі вимоги. :D :D :D
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
Міра, всьо готово вже.
Навіть до Вашого приізду План заходів.
Після заходів--- прогулянки, Паті-Оргіі( за бажанням--- я ж писав вже що Чернівці толерантне і виважене місто?)
Каву Вам приготуємо.
Якразь і оціните.
пс. Маланка-- справді не найкраще видовище-- мені не подобається наприклад-- жалюгідна копія того ж Кьольнського Карнавалу.
Але то таке--- вип"єте, на людей подивитесь.
ппс. Захочете як Вам пропонували покататись по " царським селам"--- організуємо.
ппппс. Як місце розважальне-- пропоную Бартку-- ніби вже і пафосно трохи, але по цінам ще норм.
Та й напевно на сьогодні Кращий Заклад харчування.
ппппс. Але задавайте питання ще--- тут ще порадять .
Навіть до Вашого приізду План заходів.
Після заходів--- прогулянки, Паті-Оргіі( за бажанням--- я ж писав вже що Чернівці толерантне і виважене місто?)
Каву Вам приготуємо.
Якразь і оціните.
пс. Маланка-- справді не найкраще видовище-- мені не подобається наприклад-- жалюгідна копія того ж Кьольнського Карнавалу.
Але то таке--- вип"єте, на людей подивитесь.
ппс. Захочете як Вам пропонували покататись по " царським селам"--- організуємо.
ппппс. Як місце розважальне-- пропоную Бартку-- ніби вже і пафосно трохи, але по цінам ще норм.
Та й напевно на сьогодні Кращий Заклад харчування.
ппппс. Але задавайте питання ще--- тут ще порадять .
Сергій, дякую)) насправді 15-го поізд в мене вже назад, тому всерівно крепко не розраховую я на Маланку )
А так як давно хотіла побачити Чернівці, то раз вже така оказія, то дійсно пройдусь по місту :)
програмку зберегла :)
А так як давно хотіла побачити Чернівці, то раз вже така оказія, то дійсно пройдусь по місту :)
програмку зберегла :)
- sergej1974007
- Легенда Форуму
Пишіть десь--зможу-- проводжу . :D
пс. Тим більше гарна дівчина. :D
-
akinak
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Какая светлая голова придумала группировать события по месту проведения, а не по дате?
- sergej1974007
- Легенда Форуму
Размышляешь сможешь ли ты познакомиться с Мирой? :D
пс. Симпатишная девушка кстати. :D
Сергій) за рекламу Спасіба канєшно
Але якось тема скромного туриста про замітки по місту набуває другіх оттєнків