тоталітиризм на форумі

Вільне спілкування
nikalajka
Поважний користувач
Дякував (ла): 4 рази

Re: тоталітиризм на форумі

Повідомлення nikalajka » 18 червня 2013, 18:52

[quote="Sl@vcheg"
По твоему вопросу, минус ты заслужил обозвав Рассела в своей теме дурачком. здесь сугубо твоя вина. [/quote]
за "образу" я вже відписав, а тоді за цю тему http://forumcv.net/viewtopic.php?p=78474#p78474
тут тоже моя вина??? вина в чому?? що відмовився робити фотки??? тобто доказувати рассолу шось... і ще плюс рассел назвав мене брехуном, хоча я не казав що лампа була відкрита успішно
корисно? натисни палець вверх
мій товар
Зображення

О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс

Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=

nikalajka
Поважний користувач
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення nikalajka » 18 червня 2013, 19:02

Rassel писав: неадеквати не туплять і не флудять в кожній темі з тупими запитаннями! Доречі це напрягає практично усіх, якщо ти не помітив.
та коли це було.....ти б ще згадав коли я піонером був
корисно? натисни палець вверх
мій товар
Зображення

О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс

Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=

German
Забанен навсегда
Подякували: 1 раз

Повідомлення German » 18 червня 2013, 22:46

nikalajka писав:за "образу" я вже відписав, а тоді за цю тему http://forumcv.net/viewtopic.php?p=78474#p78474
тут тоже моя вина??? вина в чому?? що відмовився робити фотки??? тобто доказувати рассолу шось... і ще плюс рассел назвав мене брехуном, хоча я не казав що лампа була відкрита успішно
Никаляшка, ты пойми одну простую вещь: Рассел живёт в мире своих мультов и бредовых наполеоновский планов, а интерес к нему пропадёт у людей сразу, как только пропадёт возможность перетаскивать сюда ролики с Ютуба. ;)
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо *Dopovid*
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 975 разів
Подякували: 1656 разів

Повідомлення Sl@vcheg » 18 червня 2013, 23:02

nikalajka прекращай. Ты что не знаешь кто такой Рассел? Промолчи и пройди мимо, сам целей будешь. Я ещё не помню чтоб ему кто-то что-то доказал. А на разборки я глаза закрывать не буду
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

Закрито

Повернутись до “Балачки”