Загублений телефон
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
Re: Загублений телефон
Коротше ситуація вирішилася так, вчора десь в 10 вечора телефон все ж таки включився, на нього додзвонилися, трубку підняла якась жіночка, сказала куда під'їхати і забрати, прийшлося дати 150 грн. :) Вона телефон найшла майже зразу як його загубили, це було видно по пропущених дзвінках, після цього напевно розгубилася і не знала шо робити і телефон виключила, а вечором коли додому прийшла то напевно все ж таки вирішила повернути...
- tarik
- Поважний користувач
- Контактна інформація:
Мої дії вчора закінчилися тим що я просто пройшовся по Черемошу питав чи їм такий телефон не продавали) сім-карту блокувати не поспішав, і в міліцію теж ще не йшов, бо все ж було передчуття і надія що він найдеться...
Востаннє редагувалось 16 березня 2013, 20:02 користувачем tarik, всього редагувалось 1 раз.
- Doctor Who
- Забанен навсегда
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
Инопланетяне вернули!Wsevolod писав:А как нашел?
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
- Doctor Who
- Забанен навсегда
кто то в предыдущих постах на форуме написал где искатьWsevolod писав:А как нашел?
- tarik
- Поважний користувач
- Контактна інформація:
Ну як? Телефон включили, прийшла смс "абонент на зв'язку", зізвонилися і все...Wsevolod писав:А как нашел?
- tarik
- Поважний користувач
- Контактна інформація:
а я на всіх сімках пін-код зразу знімаю))))Doctor Who писав:вот как хорошо иметь пин код типа 0000 или 1111 :D
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
не думаю, що хтось би навіть зізнався чи продавали їм такий телефон....головне що знайшовся, в наш часце дуже рідкісний випадок що вернули...є багато схожих випадків ,яких я знаю, ніколи ще не вертали телефон...тож вітаю ;)tarik писав: пройшовся по Черемошу питав чи їм такий телефон не продавали)
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
- AntohaCV
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 761 раз
- Подякували: 69 разів
Хорошо, что нашёлся... Если что - нужно ещё обращаться к оператору для поиска. Но не известно сколько денег возьмут за это.
Всё будет хорошо - я узнавал:)