Какие бывают покупатели
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
Re: Какие бывают покупатели
Бере жінка сметану
А в чому різнниця в 12 -22 % жирності
Кажу, та кисловата, але дешевше
Приносить через пів години, шо ви мені продали , вона кисла, пів пакета сметани нема....кажу, я знаю я ж вам казав ..хотіла міняти, кажу причина, сроки все супер,про смак вибачайте тут ваш вибір.....
На днях убило....мужик приходи , у вас там цукерки шоколадні , влни всі з червачками, верніть гроші я брав на 30 грн, ми афігевші, відкриваєм пару штук перед ним, все норм, товар не завозиться кожен день, точно та сама партія...кажу йому давай конфети, зараз зважем та й віддамо
- а нема, ми з'їли....
Отправлено с моего Coolpad 8297W через Tapatalk
А в чому різнниця в 12 -22 % жирності
Кажу, та кисловата, але дешевше
Приносить через пів години, шо ви мені продали , вона кисла, пів пакета сметани нема....кажу, я знаю я ж вам казав ..хотіла міняти, кажу причина, сроки все супер,про смак вибачайте тут ваш вибір.....
На днях убило....мужик приходи , у вас там цукерки шоколадні , влни всі з червачками, верніть гроші я брав на 30 грн, ми афігевші, відкриваєм пару штук перед ним, все норм, товар не завозиться кожен день, точно та сама партія...кажу йому давай конфети, зараз зважем та й віддамо
- а нема, ми з'їли....
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
- GRAND
- Експерт
Трішки може не сюди....брав машину, звоню, за сторожинцем...ціна все підійшло, кажу йому приїдь в місто, а бо і до мене в село я на бенз даю, назад відвезу, хотів на яму взяти....та в мене страховка, я випив чуть....морозиться день , два....питаюсь но машина находу все норм , приїду дивитись ......
Приїжаю через 2 дня, нема акумулятора, в салоні відчуття що кури рік неслись і саме головне, НЕМАЄ ЛОБОВОГО СКЛА
Кажу йому ти прикалуєшся , немає страховки, і всее???? Дальше я вже нічого і не дивився
Приїжаю через 2 дня, нема акумулятора, в салоні відчуття що кури рік неслись і саме головне, НЕМАЄ ЛОБОВОГО СКЛА
Кажу йому ти прикалуєшся , немає страховки, і всее???? Дальше я вже нічого і не дивився
- GRAND
- Експерт
Коли мат на маті, завжди попереджуєм, вибачте, але можна без матів, тут і діти і т.д. заходять, продовжується, товар з вітрини забираю, дякую, до побачення....що, та шо такое, кажу ви вже купили, будете в адекваті заходьте, до вас звертаються норм , без матів і т.д...
Книгу скарг дайте, часом даю, часом ні, кажуть ви забов'язані, кажу клієнтам так, а ви не наш клієнт
Книгу скарг дайте, часом даю, часом ні, кажуть ви забов'язані, кажу клієнтам так, а ви не наш клієнт
- GRAND
- Експерт
Про мелоч.....
Коробка сірників, салфетки, мелоч по 1—2 грн ....дають 50—100
Менше не буде, ні мені треба розміняти....благо в нас часто копійками по 1 грн даю 15—20 грн...реакції клас....
Історія з останніх днів...поміняйте 200 , не було особливо.
Коробок спічок продайте, кажу не продаємо....блок....почавсч скандал пару хвилинний, кажу дайте 50 коп....ви повинні і т.д., кажу ну немає реально здачі, людей вже було.....кн гу скарг просить. Я даю....ручку дайте...кажу немає....сидить бурчить, благо є норм покупці....мужик рядом , кричить в мене є ручка , дати тобі, мужик сяюче да, дайте, а той йому -50 копійок.....всі ржали..той так і обіженно пішов
Коробка сірників, салфетки, мелоч по 1—2 грн ....дають 50—100
Менше не буде, ні мені треба розміняти....благо в нас часто копійками по 1 грн даю 15—20 грн...реакції клас....
Історія з останніх днів...поміняйте 200 , не було особливо.
Коробок спічок продайте, кажу не продаємо....блок....почавсч скандал пару хвилинний, кажу дайте 50 коп....ви повинні і т.д., кажу ну немає реально здачі, людей вже було.....кн гу скарг просить. Я даю....ручку дайте...кажу немає....сидить бурчить, благо є норм покупці....мужик рядом , кричить в мене є ручка , дати тобі, мужик сяюче да, дайте, а той йому -50 копійок.....всі ржали..той так і обіженно пішов
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Ну мелочь на размен как бы должна быть. Это владельцев точке заботы, утрм подвозить персоналу мелкие деньги, или как-то при сдаче кассы решать вопрос. Не сложно, и конфликтов не будет. Ну и карты/мелочь на карту тоже у всех уже по сути.
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1230 разів
- Подякували: 1306 разів
Цікаві історіі))
Про себе розкажу))
Прийшов я в Метро щось купувати і згадав що давно не ів лущених сємочок.
Шукаю і шукаю—— всі не такі—— всі в лушпайках.
Потрібен мені продавець щоб допомогти( а я часто перед тим щоб сам щось пошукати кличу продавців і вони все знаходять).
Продавців немає. Туди на кілометр немає, сюди немає.
Дістало мене там стояти—чекати— шукати.
Бачу—— телефон висить якийсь біля компутера з номерами написаними— філіі різні і Головний Офіс.
Набираю Головний Офіс—— попадаю десь в Києв напевно))—— пояснюю ситуацію— стою тут у вас у Чернівецькій філіі, хочу купити зерняток почищених— а нікого навкруги немає)))
По телефону ввічливо поговорили зі мною))—— через 3 хвилини—— біжить делегація))— декілька продавців і керівник відділу чи філіі взагалі))
Пояснюю ситуацію))
Починають шукати зернята лущені))На доступних місцях немає( все перерили).
Викликають по телефону погрузчик))
Погрузчик згружає палєти з верхніх ярусів))
На одній з палєт знаходимо моі Зернята)))
Беру з ящика з палєти пакуночок 200—ті грамовий і іду на касу розраховуватися)))
Вони стояли і дивилася мені в спину)))
пс. Ну напевно щось і подумали собі)))
Ось така історія)))
Про себе розкажу))
Потрібен мені продавець щоб допомогти( а я часто перед тим щоб сам щось пошукати кличу продавців і вони все знаходять).
Бачу—— телефон висить якийсь біля компутера з номерами написаними— філіі різні і Головний Офіс.
Набираю Головний Офіс—— попадаю десь в Києв напевно))—— пояснюю ситуацію— стою тут у вас у Чернівецькій філіі, хочу купити зерняток почищених— а нікого навкруги немає)))
По телефону ввічливо поговорили зі мною))—— через 3 хвилини—— біжить делегація))— декілька продавців і керівник відділу чи філіі взагалі))
Пояснюю ситуацію))
Беру з ящика з палєти пакуночок 200—ті грамовий і іду на касу розраховуватися)))
Ось така історія)))
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 635 разів
- Подякували: 1758 разів
- Контактна інформація:
Подумали какой ты негодяй. Но все правильно сделал, чьоsergej1974007 писав: ↑01 лютого 2018, 20:25Цікаві історіі))
Про себе розкажу))
Пояснюю ситуацію))
Ось така історія)))
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 951 раз
- Подякували: 1638 разів
То так кажется, всегда держу 500-1000грн мелочью, но когда к тебе нагло заходят дают 200-500 за пачку салфеток и понимаешь что 2-3раза перед этим ты уже так разменял, а следующему покупатлю не будет здачи и потеряешь больше, начинаешь думать по другому. Наменять по 1, 2грн у водил маршруток можно. 5,10,20, 50 фиг где наменяешь массово.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- GRAND
- Експерт
В продуктовому по іншому....5—10—20 було тисяч 7—8 за пару днів нуль перед минулими святами, так само по 1—2 тисяч 2—3 розійшлось....міняти можна в банку, пприватбанк , за 1 тис мелочі(5—10—20) хочуть 1100'.......
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 635 разів
- Подякували: 1758 разів
- Контактна інформація: