Робота в Німеччині. Аферистка із Чернівців.
Re: Робота в Німеччині. Аферистка із Чернівців.
Асман а ти?
Двічі ти звинуватив мене що я "розмовляю сам із собою" , тобто що 2018к мій клон , є підтвердження твоїх слів , чи так , пустодзвон?
Двічі ти звинуватив мене що я "розмовляю сам із собою" , тобто що 2018к мій клон , є підтвердження твоїх слів , чи так , пустодзвон?
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
На що писати заяву?--
"Я -Смурф Іван Іванович, намагаючись потрапити на нелегальну роботу в Німеччині, виробив собі нелегальні доки і з ними поіхав до Німеччини. Там мене зустріли, поселили, але не виконали всіх умов передбачених
Якось так?
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
шо за полумеры? нужно требовать в тюрьму на пожизненное ихsergej1974007 писав: ↑25 січня 2018, 15:32посваріть цих нехороших людей, а заодно і лиць кавказськоі зовнішності".
Документи для працевлаштування робить ця Анна, я платив + 300 є. Що це за "документ" зрозумів в день від'їзду, коли нам їх Урочисто вручали. До того часу не вникав, просто якась "карта для легального працевлаштування" як вона говорила, думав буде щось типу як карти побиту в Польщі.sergej1974007 писав: ↑25 січня 2018, 15:32виробив собі нелегальні доки і з ними поіхав до Німеччини.
Сергій велике спасибі що вкотре нагадуєш яка хороша ця Анна , нас ж зустріли, поселили, і навіть роботу дали.
Тільки в мене своє бачення цього всього, про що написав в першому пості. Вона ж напевно і досі туди людей відправляє, а їм після втечі з відти потрібно до тебе звернутися , щоб послухати про зустріли, поселили ітд.
Тільки в мене своє бачення цього всього, про що написав в першому пості. Вона ж напевно і досі туди людей відправляє, а їм після втечі з відти потрібно до тебе звернутися , щоб послухати про зустріли, поселили ітд.
- Туман
- Клон всех и вся
- Дякував (ла): 145 разів
- Подякували: 83 рази
Ну вот и тупик. Правда, Обериг? Ты же предлагала по закону решить. И что теперь? Закон тут бессилен. Вариант 2018к не подходит. Просто нагнуться и расслабить булки? Как всегда?sergej1974007 писав: ↑25 січня 2018, 15:32На що писати заяву?--
"Я -Смурф Іван Іванович, намагаючись потрапити на нелегальну роботу в Німеччині, виробив собі нелегальні доки і з ними поіхав до Німеччини. Там мене зустріли, поселили, але не виконали всіх умов передбаченихконтрактомпопередньою розмовою . В зв"язку з цим-- посваріть цих нехороших людей, а заодно і лиць кавказськоі зовнішності".
Якось так?
Какой твой вариант сейчас? Бога подождем?
UA
Що ми любимо найбільше, те і знищує нас. (с)
- Туман
- Клон всех и вся
- Дякував (ла): 145 разів
- Подякували: 83 рази
А вона і буде відправляти. Поки всі будуть Бога чекати, щоб покарав.Смурф писав: ↑25 січня 2018, 16:31Сергій велике спасибі що вкотре нагадуєш яка хороша ця Анна , нас ж зустріли, поселили, і навіть роботу дали.
І чеченець буде кидати наших лохів, бо ті тоже Бога чекають. Своїх він не кине, бо перо отримає в бік. А інших можна. Бо вони Бога чекають.
Попишіть ще трохи, випустіть пар, і готуйте вазилін на наступний раз. Бо це доля.
UA
- shutzpavel450
- Експерт
- Дякував (ла): 395 разів
- Подякували: 958 разів
Я не понимаю чего вы добиваетесь!? Все что нелегально делается, так это только через хороших знакомых или на удачу. Вы выбрали второй вариант и от вас удача видимо отвернулась... На форуме вы всех предупредили, хотя, уверен что основной контингент что попадает к так называемой "Анне" форума этого не прочитает... Желать проклятья этой "посреднице" и ее детям, это самый "последний" и низкий поступок слабого человека. Вы должны понять, что прежде всего, виноваты во всем вы, принимали решение "сыграть в рулетку" - вы! Прискорбно что вы учитесь на своих ошибках! Перед тем как вступать в подобный "блудняк", вы должны были хорошенько выучить этот вопрос, возможно тогда, вы и смогли бы избежать подобной ошибки...Смурф писав: ↑25 січня 2018, 16:31Сергій велике спасибі що вкотре нагадуєш яка хороша ця Анна , нас ж зустріли, поселили, і навіть роботу дали.
- Ты просто ненавидишь все русское!
- Вы просто называете русским все то, что я ненавижу!
- Вы просто называете русским все то, что я ненавижу!
А заяву в органи як всі розуміють сенсу писати немає, до неї додому приїжджаєш, діти малі плачуть, а від неї одні обіцянки, що і гроші поверне до кінця тижня і людей туди вже більше не відправлятиме. А коли вже на наступний день набереш її з невідомого номера і спитаєш про рум. ід карту і працевлаштування в ЄС, знову ж то саме...