УКРПОШТА радует , посылки быстро приходят ...

Вільне спілкування
KVadik
Доцент
Дякував (ла): 1067 разів
Подякували: 1466 разів
Контактна інформація:

Re: УКРПОШТА радует , посылки быстро приходят ...

Повідомлення KVadik » 19 лютого 2024, 12:04

Master писав:
19 лютого 2024, 08:06
буквально на днях передо мной платили за комуналку.
есть еще такое...
Возможно, но не в этом обычно тормоза.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw

Vov4ik
Поважний користувач
Дякував (ла): 260 разів
Подякували: 251 раз

Повідомлення Vov4ik » 19 лютого 2024, 13:24

Infra3Byk писав:
19 лютого 2024, 11:08
відділення 9 на Руській теж закрилось - немає кому працювати.
Я щось не зрозумів. Відділення зачиняються через брак працівників чи просто йде скорочення/оптимізація?

Infra3Byk
Поважний користувач
Дякував (ла): 165 разів
Подякували: 198 разів

Повідомлення Infra3Byk » 22 лютого 2024, 13:11

Vov4ik писав:
19 лютого 2024, 13:24
Я щось не зрозумів. Відділення зачиняються через брак працівників чи просто йде скорочення/оптимізація?
Брак працівників, зі слів працівників. Не хочуть працювати за ту зарплату, плюс там фінансова відповідальність за гроші, мабуть пенсії і тд

KVadik
Доцент
Контактна інформація:

Повідомлення KVadik » 09 березня 2024, 19:10

Master писав:
17 лютого 2024, 22:31
«Укрпошта» планує доставляти посилки в усі обласні центри України та великі міста за ОДНУ ДОБУ.

Для цього компанія автоматизує свої сортувальні лінії на логістичних терміналах, відмовившись від ручного сортування, завдяки чому зможуть обробляти 5 посилок за секунду.

Компанія вже завершила встановлення автоматичних ліній на терміналі "Київ-Правий". У першому півріччі планують автоматизувати сортувальні термінали в Одесі, Дніпрі, Львові, Харкові та Хмельницькому.

Загалом у 2024 році компанія встановить автоматизовані лінії у 14-16 логістичних центрах та великих містах. Також оптимізує маршрути доставки між терміналами та депо без зайвих об'їздів та зупинок.
Інколи щось замовляю з доставкою Укрпоштою. Чисто подивитися чи не змінилося щось. Поки що ніяких покращень не бачу. А трекінг у них прям "зразок" інформативності 😜
Вкладення
Screenshot_2024-03-09-19-02-02-155_com.android.chrome.jpg
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2815 разів
Подякували: 2868 разів

Повідомлення Master » 09 березня 2024, 19:37

KVadik писав:
09 березня 2024, 19:10
Інколи щось замовляю з доставкою Укрпоштою. Чисто подивитися чи не змінилося щось. Поки що ніяких покращень не бачу. А трекінг у них прям "зразок" інформативності 😜
согласен. но эта была новость о их планах.
а вот когда оно будет - вопрос.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

Vov4ik
Поважний користувач

Повідомлення Vov4ik » 09 березня 2024, 21:56

KVadik писав:
09 березня 2024, 19:10
Спробував замовити олх доставку через містекспрес .... різниця з укрпоштою 3₴.....подивимося, що з того вийде.

KVadik
Доцент
Контактна інформація:

Повідомлення KVadik » 09 березня 2024, 22:14

Vov4ik писав:
09 березня 2024, 21:56
Спробував замовити олх доставку через містекспрес .... різниця з укрпоштою 3₴.....подивимося, що з того вийде.
З містекспресом у мене періодично виникають непорозуміння. То вони не на те "відділення" доставлять. (це досить регулярно, якщо є час та натхнення або досить далеко, то сварюся з ними і вони роблять переадресування) Один раз навіть кур'єр кудись не туди мою посилку доставив та віддав. Було таке що замовив пральну машину з заносом на поверх, кур'єр приперся сам (а одна людина її не занесе), у мене не було ні бажання не здоров'я її тягти, привезли вже наступного дня (або навіть через день). Єдина перевага перед Укрпоштою, це майже нема черг у "відділенні". А з новою поштою у мене жодної проблеми не виникало.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ

Vov4ik
Поважний користувач

Повідомлення Vov4ik » 09 березня 2024, 22:28

KVadik писав:
09 березня 2024, 22:14
З містекспресом у мене періодично виникають непорозуміння. То вони не на те "відділення" доставлять. (це досить регулярно, якщо є час та натхнення або досить далеко, то сварюся з ними і вони роблять переадресування) Один раз навіть кур'єр кудись не туди мою посилку доставив та віддав. Було таке що замовив пральну машину з заносом на поверх, кур'єр приперся сам (а одна людина її не занесе), у мене не було ні бажання не здоров'я її тягти, привезли вже наступного дня (або навіть через день). Єдина перевага перед Укрпоштою, це майже нема черг у "відділенні". А з новою поштою у мене жодної проблеми не виникало.
Те, що видача на відділені експресу при умовних трьох людей в черзі триває дуже довго, я вже це бачив і розумію. Тому замовив на доставку в точку видачі розетки, на Проспекті.....теоретично, то б мало зайняти кілька секунд.

KVadik
Доцент
Контактна інформація:

Повідомлення KVadik » 09 березня 2024, 22:50

Vov4ik писав:
09 березня 2024, 22:28
Те, що видача на відділені експресу при умовних трьох людей в черзі триває дуже довго, я вже це бачив і розумію. Тому замовив на доставку в точку видачі розетки, на Проспекті.....теоретично, то б мало зайняти кілька секунд.
Ну я зараз замовляю у "відділення" на Заньковецькій, магазинчик там. Більше трьох отримувачів (зі мною) одночасно не було і все досить швидко (не як новій пошті, але з тормозами укрпошти не зрівняти). Один раз їм сеча у голову стукнула вони доставили мою посилку у Сільпо в Майдані. Я мав бути в тому районі і не став сваритися. От там тормоза. Дівчини що видає не було на місці, хвилин п'ять чикав поки охоронець її шукав. Потім вона кудись пішла шукати посилку ще 5 хвилин.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ

KVadik
Доцент
Контактна інформація:

Повідомлення KVadik » 13 березня 2024, 08:18

Ще одна фіча від укрпошти, це писати, що відправлення прийшло у відділення вже після його закриття. І це вже постійно. Тобто вони так собі віртуально зменшують строк доставки. А по факту все стало навіть гірше. Час доставки не зменшується, відправлення йшло 4 дні. Черги неймовірні (добре що я можу прийти не у години пік, але раніше у ті часи черги не було, а тепер якась черга є завжди, можливо це пов'язано з закриттям деяких відділень). Не розумію, що заважає їм оптимізувати роботу у самому відділенні.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ

Відповісти

Повернутись до “Балачки”