Так закрепи первую вкладку (например дом. страницу, или быстрого доступа), тогда хром не будет закрываться.ElectroChild писав:Сижу на опере, вообщем устраивает, правда онлайн видео немного подтормаживает, причину найти не удалось, в других браузерах все в норме. Хотелось бы перейти на хром, но ужасно напрягает что при закрытии последней ссылки хром закрывается полностью. Может кто-то знает как исправить это? Сделать по аналогии с оперой, когда при закрытии последней ссылки попадаешь на домашнюю страницу с быстрым доступом к заранее установленым сайтам?
Яким браузером ви користуєтесь?
Re: Яким браузером ви користуєтесь?
I7 4770K 4.2GHz/Z87-PRO/16GB 2400MHz/GTX 1070 Xtreme Gaming/SSD 128GB 850pro/640GB/2000GB/3000GB/ASUS Xonar DX/Cyborg V.7 Keyboard/Razer DeathAdder 2013 Mouse/Chieftec 750W/Cooler Master HAFX
-
ElectroChild
- Активіст
tibew писав: Так закрепи первую вкладку (например дом. страницу, или быстрого доступа), тогда хром не будет закрываться.
спасибо, разобрался!
Я знаю, що Оперу нову краще встановити з нуля, а не обновляти, і тоді не буде тормозів і зависань.
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 974 рази
- Подякували: 1656 разів
Вчера поставил с нуля оперу и запускаю ФулШД видео с ютюб. На опере тормоза и подвисания. Запускаю туже вкладку в хром, все моментально грузится. Аж обидно, что с оперой за фигня сейчас происходит не понимаюNikolayVM писав:Я знаю, що Оперу нову краще встановити з нуля, а не обновляти, і тоді не буде тормозів і зависань.
В хроме ещё что нравится, что когда работаю например на ноуте, потом беру планшет или телефон и запускаю там хром то все вкладки, закладки и проч. автоматом с ноута открываются так-же как были там, потом поработал на планшете и на ноуте уже все как было на планшете. Удобная фича.
Востаннє редагувалось 25 січня 2013, 12:24 користувачем Sl@vcheg, всього редагувалось 1 раз.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
В опері є Опера Лінк, вона теж синхронізує всі закладки, паролі і т.д. На любому компі, увівши при першому запуску логін і пароль.Sl@vcheg писав:В хроме ещё что нравится, что когда работаю например на ноуте, потом беру планшет или телефон и запускаю там хром то все вкладки, закладки и проч. автоматом с ноута открываются так-же как были там, потом поработал на планшете и на ноуте уже все как было на планшете. Удобная фича.
На рахунок тормозів у відео, то тут може щось є корисне http://my.opera.com/community/forums/to ... id=1435062
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
Бляха з вашими Опера ЛІнками...знаю про цю штуку,але ніколи не пробував нею користуватися...вирішив перенести закладки і експрес панель з компа на телефон...і бляха!!
воно замість того щоб з компа перенести на телефон, зробило наоборот..з телефона перенесло на комп і тепер на компі нафіга нема!!!!!!!!!!!!!!а там закладки були за всі роки...йопт!!!!шо ж тепер робити? як вернути?
:x :x :x

- AntohaCV
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 761 раз
- Подякували: 69 разів
Треба пошукати в папці "Application Data\Opera\Opera\", що знаходиться у папці користувача. Там повинен бути файл: bookmarks.adr. Скоріше всього, він був замінений новими даними... А раптом - там копія якась зберегласьtarik писав:Бляха з вашими Опера ЛІнками...знаю про цю штуку,але ніколи не пробував нею користуватися...вирішив перенести закладки і експрес панель з компа на телефон...і бляха!!![]()
![]()
воно замість того щоб з компа перенести на телефон, зробило наоборот..з телефона перенесло на комп і тепер на компі нафіга нема!!!!!!!!!!!!!!а там закладки були за всі роки...йопт!!!!шо ж тепер робити? як вернути?
![]()
:x :x :x
![]()
![]()
Всё будет хорошо - я узнавал:)
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
та я знаю :) я завжди зберігаю файли закладок, паролів і т.д. вже замінив його...але він трошки застарілий, йому вже десь місяць:) там багато чого немає, але хоч щось...а Опера Лінк може штука і хороша поки що треба з нею розібратися. Але краще б вони просто зробили щоб на сервері в них зберігалася резервна копія цих всіх файлів... а не мінялося між собою.