STARLIFE (страховой брокер)

Вільне спілкування
lebron
Новачок

Re: STARLIFE (страховой брокер)

Повідомлення lebron » 28 квітня 2014, 22:29

Comrad писав:
lebron писав:если говорить про компанию №1 в Украине и мире - Metlife, то гдето также как и надежний эвропейский банк на територии Украины, в районе 17-18%, 4% годовых это минимальный доход, который компания гарантирует, в отличии от банков - они гарантируют 0%, а обещают 15-20%
простите, что встреваю, простое любопытство. а чем гарантируют эти 4%? авто/дом/офис в залог дают или как?
В договорі визначена величина гарантованого інвестиційного доходу 4% річних (по закону України про страхування).

Дмитро Олександрович
Новачок

Повідомлення Дмитро Олександрович » 03 липня 2014, 11:25

Може хо підкаже, про які штрафи йдеться у пункті 8.1.6 в "договорі про співпрацю"? Це означає що компанія може, у любий момент, подати позов до суду і витребувати у мене гроші за те що я був на семінарі, чи Боронь Боже за поїздку за кордон, яка ніби то за рахунок компанії?

rubik
Новачок

Повідомлення rubik » 25 вересня 2014, 22:09

Сам в це невірив,до тих пір пока це несталось в мого батька,його син працював в Старлайфі і теж проводив консультацію мені і моїм батькам ми неповірили,але із ним стався прикрий випадок він розбився на машині,після цього батькам виплатили 245000тис грн. якщо непомиляюсь,правда його невирнути але він якусь фінансову підтримку дав...після цього випадку я взяв собі теж таку програму і батьки теж,тепер я знаю точно що я в 50років буду мати хорошу суму грошей і небуду бідним.А ТІ ХТО ЗАРИСЬ СМІЄТЬСЯ І ДУМАЄ ЩО ЦЕ ЛОХОТРОН,можете далі це робити і мати пенсію яку мають ваші бабусі зарись.....самому працювати правда бажання немає в старлайфі,не люблю цих тупих людей переконувати іх на правильне життя але всі кричать що хочуть в Європу та куда вам люди йти якщо ви нефінансово грамотні.А в Європі все наоборот там кожна друга людина це робить відкладає в Лайфових компаніях ТОЖ БЕРІТЬ ПРИКЛАД З НИХ,

GRAND
Експерт
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 60 разів

Повідомлення GRAND » 25 вересня 2014, 22:23

rubik ,взагалі то багато хто писав, що проти самої страховки нічого проти не мають
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,

STREPS
Постійний користувач
Дякував (ла): 6 разів

Повідомлення STREPS » 29 вересня 2014, 20:01

rubik писав:Сам в це невірив,до тих пір пока це несталось в мого батька,його син працював в Старлайфі і теж проводив консультацію мені і моїм батькам ми неповірили,але із ним стався прикрий випадок він розбився на машині,після цього батькам виплатили 245000тис грн. якщо непомиляюсь,правда його невирнути але він якусь фінансову підтримку дав...після цього випадку я взяв собі теж таку програму і батьки теж,тепер я знаю точно що я в 50років буду мати хорошу суму грошей і небуду бідним.А ТІ ХТО ЗАРИСЬ СМІЄТЬСЯ І ДУМАЄ ЩО ЦЕ ЛОХОТРОН,можете далі це робити і мати пенсію яку мають ваші бабусі зарись.....самому працювати правда бажання немає в старлайфі,не люблю цих тупих людей переконувати іх на правильне життя але всі кричать що хочуть в Європу та куда вам люди йти якщо ви нефінансово грамотні.А в Європі все наоборот там кожна друга людина це робить відкладає в Лайфових компаніях ТОЖ БЕРІТЬ ПРИКЛАД З НИХ,
какой ты молодец. такую историю рассказал, с эмоциями и выражением. спасибо.
а почему это сообщение у тебя на этом форуме первое? не лень было регистрироваться? ну да, что за деньги не сделаешь...
ну удачи тебе в продаже лохотрона.

GRAND
Експерт
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 60 разів

Повідомлення GRAND » 29 вересня 2014, 20:04

STREPS, то перше і останнє
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,

Dezik
Новачок

Повідомлення Dezik » 05 листопада 2014, 12:28

Интересная тема)
Расскажу на своем примере.
Мне предложили ознакомиться с пенсионным накоплением. Ознакомился, оказывается там + еще и страховка. Почитав и проанализировал вложил в PZU, программа Престиж.
Дополнительно предложили на этом заработать с комиссии за страховки для моих друзей и знакомых. Заработал я тольно на теще :D Все мои попытки поделиться с друзьями важной темой и просветить их ник чему хорошему не привели. Ну кроме админа с Киевстара, у них это на уровне компании, с тебя снимают деньги с зп и на вот такое накопительное страхование.

Наш народ не готов еще бежать в ближайшую лайф компанию - копить деньги и страховаться. Народ привык что его все лохотронят. Государство, Пенсионный фонд, Пирамиды, МММ, SWB, их начальник, коллега, друг и этот список не заканчиваеться :( Это грустно, но факт.
По этому эти компании-посредники на подобии СТАРЛАЙФ и делают здесь бизнес, они доносят народу что не всё то лохотрон куда деньги надо вкладывать. Некоторые такие посредники даже учат финансовой грамотности.
Я вот столкнулся вчера со СТАРЛАЙФ и мне стало интересно что за посредник. Все как и у всех программа, страховка, пенсии, комиссия на привлечении +постройка сети.
Из минусов - это слишком много пустых обещаний и слишком быстрый рост, прям за год можно стать у них мега пупсом и ездить зарубеж учиться и зарабатывать 20-30 тысч грн. в месяц.
Ну согласитесь что точно слишком сладко и гладко, никто не говорит о том что есть и минусы.
Когда я пришел в МЛМ в свою компанию (не буду ее пиарить и называть) мне сразу сказали - НАДО Пахать, а как только начнет получаться за год или два - решишь САМ - бросить свою работу, бизнес или заняться на все 100 млм или продолжать тянуться и пытаться так получить доп. заработок.

Я люблю свою работу, создаю сайты, продвигаю интернет магазины, но отказываться дополнительно заработать просто глупо :ugeek:
По буду продолжать, информировать друзей и знакомых о важности накопительного страхования :!:

ПО этому если многие думают что это лохотрон - значит они не поняли сути как работает бизнес в МЛМ.

zona77
Новачок

Повідомлення zona77 » 29 листопада 2014, 16:22

Страховий посередник Star Life в Чернівцях.

Апасно! МНОГО БУКВ!!!

Вибачте за таку кількість помилок, писалось на швидкоруч і тупо просто напросто відфанаря.

Ось прям заполонили Чернівці ці псевдо "фінансові консультанти" Стар Лайфа, якщо ж в ви фінансові консультанти потрібно розповідати про всі методи інвестування і накопичування, але на жаль в них однаковісенький текст, і про Форекс, ПАММ рахунки, банківські депозити вони мало що тямлять.
Звичайно що це не класична піраміда і звичайно, що заробити можна і страхування діє, бо все таки вони посередники MetLife.

Тепер трохи поясню, Аліко, Метлайф це потужна страхова компанія, а StarLife це їхній посередник брокер який продає їхні послуги за допомогою страшного MLM сетевого маркетинга, вона ж піраміда, не класична яка розвалиться, але MLM це вже структура піраміди Наприклад: Mitsubishi - виробник (як Аліко, Метлайф), Niko Чернівці (StarLife) агент, брокер - продає машини по схемі MLM, приводи купа клієнтів получиш процент, приводь клієнта який займеться також продажам отримаєш процент від процента і т.д. Але Niko Чернівці не продає автомобілі по такій схемі.
То ніякого сумління до Аліко і Метлайфа неможе й бути.

Стар лайф пропонує клієнтам стандартний комплект Страхування життя + інвестиційний накопичувальний фонд, стандартні пакети від 3000грн в рік. Тобто якщо страхувальник помирає то родичі отримують 100 000 грн, вау круто, ви знаєте скільки така страховка від нещасного випадку коштує в інших якісних страхових компаніях ? 200-300 грн в рік, у випадку смерті виплата 100 000грн.! Навіть якщо ви візьмете просто страховку в любого посередника або напряму в Аліко чи Метлайфа, просто страховку без накопичення то це буде коштувати не більше 400 грн в рік. Тоді чому від 3000 грн в рік ? По словам консультантів інша сумма накопичується в якомусь інвестиційному фонді під 5-15 % річних. Куди вкладаються ці гроші і куди інвестуються ніхто толком сказати не зміг, один консультант сказав що у них спец контракти з банками і там депозити, таксс СТОППП, так чому ми самі не можемо цю сумму поставити на депозит наприклад в Приватбанку чи Ощабдабнку під 20% річних ? А якщо й на 20-30 років під складкий процент. Не краще не переплачувати величезні суми консультантам і купити страховку життя за 300грн в рік, а залишок кидати на депозит навіть під кращими річними процентами. Ви просто уявість скільки ви грошей переплачуєте посередникам і на розвиток піраміди виплати по рівням і тд. Тепер просто цікава математика про інвестування, якщо ж взяти тільки ті кошти що потрапляються в інвестиційний фонд 3000-300грн=2700грн. Якщо не помиляюсь у них стандартні пакети йдуть на 30 років, тоді ми просто відкриваєм депозит на 30 років з капіталізацією! і поповнюєм 2700 грн в рік, хай буде під 20% річних в гривнях, після 30 років ви знімаєте суму близько 5 000 000 грн,) брехня ? А порахуйте самі, але обовязкого врахуйте щомісячну капіталізацію, звичайно якщо наша економіка і банки будуть працювати стабільно на протязі 30 років)))))) Але про це саме можна сказати і про СтарЛайф. Якщо таким чином працює і СтарЛайф то звичайно грошей вистачить всім) але знову не розумію суть переплати. В Європі звичайно краще інвестувати так гроші, бо не забувайте, що банківські депозити там не більше 1-2% річних

І дуже багато нюансів, просто величезний в них специфічний контракт , потрібно уважно перечитати, перші три роки неможливо повернути свої гроші, збільшення суми річної оплати при інфляції.. З депо можна поставити і на пів року і зняти всю суму чи під штраф можна вивести гроші в любий момент.
Або інвестиції в ПриватФОНД від Приватбанку для накопичення грошей на пенсію, куди інвестувати гроші в банки чи СтарЛафй це вже ваша справа, де ще ніхто не отримав накопичені кошти . це відбудеться лиш через пару десятків років, а чи отримують вкладники тоді гроші чи ні ? ніхто не знає.

Думайте скільки ви переплачуйте брокерам, йдіть напряму в страхову та інвестуйте правильно з розумом гроші.

Ще метод реклами і розповсюдження, ну негативно люди ставляться в Україні і Європі до такого сетевого маркетингу (MLM), я вважаю це взагалі СПАМ offline , це навазування непотрібних послуг або товарів, не те що навязування а просто МЕГА ТУРБО втирання. У людини болить зуб вона йде до стоматолога, їй потрібно підстригтись вона йде в перукарню, а коли в тебе здорові зуби і ти лисий , для чого тобі навязувати. Людині потрібно страхування вона моніторить відгуки і обирає для себе страхову компанію, любу, потрібно інвестувати гроші вона йде до фінансистів. Я вже мовчу про запрошення зустрітись або на зустріч без ніякого пояснення. Я вважаю це недопустимий вид реклами, баннери, тв реклама і тд., це ОК., а сетевий маркетинг це СПАМ який має блокуватись, AdBlock в реальному світі на законодавчому рівні. Щось вже таке намагались робити "1 февраля 2012 года Рада подписала документ о признании всех видов сетевого маркетинга мошенничеством. К 15 февраля будет подготовлен соответствующий документ для Уголовного Кодекса и будут назначены сроки наказаний и размеры штрафов за ведение такого рода деятельности." Але я ми бачимо ці закони не діють. Сетевий маркетинг це ЗЛО.

А ще й ця MLM мотивація просто жахливо, а ці піджачки, запонки, виставляння фото в соціальних мережах з подорожей, яхти, Єгипти , щоб була собі така ілюзія що кожен консультант це багата, висококваліфікована, успішна людина. А здебільшого це студенти і молодь, яка намагається знайти хорошу роботу. Але все це потрібно, без цього сетевий маркетинг не діє. Мені 3 роки тому обіцяли, що я буду їздити на елітному авто і т.д, з усіх моїх знайомих хто б купив автівку я бачив. І я розумію, що деякі консультанти досить непогано заробляють, здебільшого за рахунок створення великої бази своїх підопічних які знаходяться нижче піраміди, але питання в тому, чи кожна людина зможе заробляти таким чином , просто викривлювати факти, обіцяти золоті гори і знаючи всі нюанси , брехати прямо у вічі своїм друзям, родичам і т.д. і ще й на цьому наживатись, це не для всіх.

Цей ринок розвивається, але брокери з MLM структорою просто його вбивають, довіри до якої мало.

Ніякий справжній фінансовий консультант , а ні ті що працюють в СтарЛайфі, не порадить інвестувати тільки в страхування життя, з точки зору правильного ефективного інвестування, якщо ж ви точно хочете бути застрахованими і накопичувати заощадження то страхуйтесь в звичайних страхових компаніях з хорошими відгуками і репутацією (навіть Аліко і Метлайф я вважаю в тому числі) та вкладуйте гроші як мінімум в банки.

Розумію зараз багато бруду полється на мене, так як чверть мешканців Чернівців це консультани СтарЛайфа)), але це тільки моя думка, поставтесь з розумінням) Слава Україні ! )

sim72pin
Модератор
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 141 раз

Повідомлення sim72pin » 29 листопада 2014, 17:50

В Україні вже кілька років просувають накопичувальне страхування життя (НСЖ) через системні банки... Ось наприклад "Райффайзен банк Аваль" вже продав кілька тисяч полісів страхової компанії "Уніка" через розгалужену мережу відділень та ще й активно розвиває цей напрямок. Зайдіть на будь-яке з відділень і запитайте про НСЖ. До речі, основний цільовий клієнт саме ті хто вже мають депозити в банку і схильні до заощаджень.
http://www.aval.ua/personal/accounts/polis/
А ще не так давно чув, що Приват домовився з Метлайф (правонаступник Аліко Україна) про аналогічний проект. Якщо це дійсно так, то недолугі консультанти "старлайф" отримають досить потужного конкурента.
Востаннє редагувалось 29 листопада 2014, 17:55 користувачем sim72pin, всього редагувалось 1 раз.

zona77
Новачок

Повідомлення zona77 » 01 грудня 2014, 07:26

sim72pin писав:В Україні вже кілька років просувають накопичувальне страхування життя (НСЖ) через системні банки... Ось наприклад "Райффайзен банк Аваль" вже продав кілька тисяч полісів страхової компанії "Уніка" через розгалужену мережу відділень та ще й активно розвиває цей напрямок. Зайдіть на будь-яке з відділень і запитайте про НСЖ. До речі, основний цільовий клієнт саме ті хто вже мають депозити в банку і схильні до заощаджень.
http://www.aval.ua/personal/accounts/polis/
А ще не так давно чув, що Приват домовився з Метлайф (правонаступник Аліко Україна) про аналогічний проект. Якщо це дійсно так, то недолугі консультанти "старлайф" отримають досить потужного конкурента.
А це вже цікаво, головне щоб не просували через MLM. Але я впевнений банки від цього ганебного способу просування відмовляться.

І трохи оффтопу і позитиву:

Я ще рік назад для себе вирішив, що не буду обирати ніякі страхування життя та пенсійні інвестиційні фонди типу чернівецького StarLif’а, а на зекономлені гроші буду купляти LSD. Щоб його було зручно зберігати я прокапаю їм шпалери в кімнаті і в років 70 почну їх потрохи підїідати. Внуки звичайно будуть наді мною сміятись, але я ж знаю, віддав я би гроші StarLif’у, то до 70 років я б все одно лиш би міг харчуватись шпалерами, але без LSD.
Востаннє редагувалось 01 грудня 2014, 07:28 користувачем zona77, всього редагувалось 1 раз.

Відповісти

Повернутись до “Балачки”