Повышение абонплаты МТС
- Buxx
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 30 разів
Re: Повышение абонплаты МТС
нема такого у мтс навіть приблизно. тільки лайф (давно) і діджус (недавно) ввели тарифи без необхідності поповнень і можливості безкоштовних дзвінків у мережі.
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
так є МТС без ПЗЗ http://www.mts.com.ua/rus/prepaid.phpBuxx писав:нема такого у мтс навіть приблизно. тільки лайф (давно) і діджус (недавно) ввели тарифи без необхідності поповнень і можливості безкоштовних дзвінків у мережі.
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
- GRAND
- Експерт
ну так що це виходить...? без обов'язкових поповнень щомісячно ,а в день нічого не знімається ,кожен день приходять на шару хвилини???!!! ;)Buxx писав:там є щоденна абонплата 0,7 грн
- GRAND
- Експерт
у так і в мого брата з мтс кожен день 70коп , приходить 100 мин, і 30 смс...за лайф я вже мовчу ,я за КС...лайф тепер непоганий .але на КС теж багато хто жалується , і те що більше все таки людей на мтс...мене наприклад повністю задовільняє мій тариф...Buxx писав:знімає 0,7 в день. виходить 21 грн в місяць
проти 0 у лайф і діджус
- Buxx
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 30 разів
ну а в діджус зараз 100 хвилин безплатно. ніби дрібниця, а приємно ))GRAND писав:у так і в мого брата з мтс кожен день 70коп , приходить 100 мин, і 30 смс...Buxx писав:знімає 0,7 в день. виходить 21 грн в місяць
проти 0 у лайф і діджус
тим більше, що нема проблем із якістю
скарг на кс в нашій області я ніколи не чув, а от на мтс досить багато (навіть тут на форумі часто).за лайф я вже мовчу ,я за КС...лайф тепер непоганий .але на КС теж багато хто жалується ,
особливо по селам кс ловить набагато краще.
так склалося, що більше, тому і сидять всі, не можуть спригнути і продовжують платити за неякісні послугиі те що більше все таки людей на мтс...
це головне (1 гр в день невеликі гроші)мене наприклад повністю задовільняє мій тариф...
а мене мтс не задовільняє і я собі можу дозволити відмовитись від їх тарифів з абонплатами, добре що є вибір.
- GRAND
- Експерт
Buxx, дякую за проясненння всього...мені просто зручно на мтс тому що вся рідня, і всі знайомі на мтс .і + все таки в мене непоганий тариф(ЕНЕРДЖІ)...а на діджус ті самі були скарги ,пропали гроші...АЛЕ пропали в більшості через те саме що і мтс .власна недбалість і неуважність...
Сейчас такие времена, что нужно иметь 2, а то и 3 оператора. Но содержать все тяжело. Поэтому нужно выбирать тарифы без абонплаты и поплнений. Buxx, где-то писал свою схему, которую, я тоже успешно использую. И не нужно выбирать)
есть тут кто-нибудь кто был абонентом мтс в начале 2000 или до 2000?тогда было UMC и стандарт NMT 450, тогда в месяц на мобильную связь уходило в среднем 40-50$,и заработки были намного ниже.неужели это такая большая проблема?