Затверджено нову систему оплати праці для держслужбовців на основі кваліфікації посад і грейдів, — прем’єр-міністр України.
Відтепер 70% зарплати держслужбовця буде складати оклад, а премії – 30%. Керівники не зможуть нараховувати премії, надбавки та доплати за власним бажанням.
З 1 січня також буде скорочена кількість вакансій держслужби на майже 20 тисяч, лише на першому етапі.
Нова система має зберегти близько 8 млрд грн бюджетних коштів і спрямувати їх на потреби безпеки й оборони у 2024.
Про производителей, цены, зарплаты, кто виноват и что делать
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2815 разів
- Подякували: 2868 разів
Re: Про производителей, цены, зарплаты, кто виноват и что делать
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- Master
- Легенда Форуму
🗣Яка компенсація чекає на роботодавців з 1 квітня?
1. 8000 грн — за працевлаштування людей з інвалідністю, учасників бойових дій, тих кому до настання права на пенсію за віком залишилося не більше 5 років, та громадян, які перебувають у статусі зареєстрованого безробітного понад 1 місяць, але не більше 50% фактичних витрат за оплату праці.
2. 4000 грн - за працевлаштування молоді та звільнених із строкової військової/альтернативної служби з числа зареєстрованих безробітних.
3. 8000 грн — за працевлаштування переселенців (ВПО).
4. 16 тис. грн — за працевлаштованих за направленням центрів зайнятості ВПО.
1. 8000 грн — за працевлаштування людей з інвалідністю, учасників бойових дій, тих кому до настання права на пенсію за віком залишилося не більше 5 років, та громадян, які перебувають у статусі зареєстрованого безробітного понад 1 місяць, але не більше 50% фактичних витрат за оплату праці.
2. 4000 грн - за працевлаштування молоді та звільнених із строкової військової/альтернативної служби з числа зареєстрованих безробітних.
3. 8000 грн — за працевлаштування переселенців (ВПО).
4. 16 тис. грн — за працевлаштованих за направленням центрів зайнятості ВПО.
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 635 разів
- Подякували: 1758 разів
- Контактна інформація:
общался вчера со знакомым, он работает в оффлайн филиале крупного часового интернет магазина. и вот рабочий день до 7, должны были после работы созвониться. а человек выходит на связь только в 20:30 и говорит, извини задержался на работе - в моменте надо было все ценники на витринах сменить на +20%
-
- Досвідчений
- Дякував (ла): 145 разів
- Подякували: 83 рази
ну так..чого тут дивуватися..
Бакс виріс, електрика виросла, зараз вони говорять що військовий збір в 3 рази підіймуть, пдв +3%, хто знає що ще придумають.. от +20% щоб трошки із запасом бути вони і поклали.. =( і так буде з усім
Бакс виріс, електрика виросла, зараз вони говорять що військовий збір в 3 рази підіймуть, пдв +3%, хто знає що ще придумають.. от +20% щоб трошки із запасом бути вони і поклали.. =( і так буде з усім
- Master
- Легенда Форуму
а в каком это магазине ты не уточнил ?kreativ писав: ↑01 червня 2024, 10:04общался вчера со знакомым, он работает в оффлайн филиале крупного часового интернет магазина. и вот рабочий день до 7, должны были после работы созвониться. а человек выходит на связь только в 20:30 и говорит, извини задержался на работе - в моменте надо было все ценники на витринах сменить на +20%
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 635 разів
- Подякували: 1758 разів
- Контактна інформація:
- Master
- Легенда Форуму