Китайский вирус + Опрос!

Вільне спілкування

Кто столкнулся с короновирусом ?

Не слыхал про такой
5
5%
Знаю про него только из СМИ и соцсетей
27
26%
Далекие знакомые заразились
9
9%
Заразились близкие знакомые (соседи)
14
14%
Заразились родственники
18
17%
Сам заразился.
30
29%

Всього голосів: 103

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2816 разів
Подякували: 2871 раз

Китайский вирус + Опрос!

Повідомлення Master » 23 січня 2020, 17:32

https://www.worldometers.info/coronavirus/

новая карта от РНБО
https://covid19.rnbo.gov.ua/

Ситуація в лікарнях
https://health-security.rnbo.gov.ua/
Востаннє редагувалось 30 квітня 2021, 08:54 користувачем Master, всього редагувалось 24 разів.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

Master
Легенда Форуму

Re: Китайский вирус + Опрос!

Повідомлення Master » 09 вересня 2020, 15:23

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 10 вересня 2020, 09:37

OlegLOA
Доцент
Дякував (ла): 1076 разів
Подякували: 1016 разів

Повідомлення OlegLOA » 10 вересня 2020, 15:29

Из ФБ, слова не "диванного эксперта", а квалифицированного специалиста.
Прошла всего лишь первая неделя после открытия школ, а проблемы с COVID-19 уже появились. Причина проста – школы не были подготовлены к открытию в условиях пандемии. Примерно к 19-25 сентября, если правительство Украины не примет никаких мер, суточное количество инфицированных удвоится и будет составлять 5000 человек в сутки. А к концу первого месяца учебы инфекционный и реанимационный фонд здравоохранения страны будет исчерпан. И тогда опять будет вынужденный жесткий карантин. К чему это приведет – спросите политологов...
...
И еще раз хочу предупредить молодых людей, которые пребывают в уверенности, что им ничего не грозит... Предупреждаю – на конкретном примере...
Мое позавчерашнее общение в личке с пациентом.
Молодой мужчина, ему нет и тридцати, физически хорошо развит, спортсмен, заболел в конце августа. Первыми симптомами были осиплость голоса, потом боли и постоянное раздражение в области проекции трахеи на шею. Через неделю после появления этих симптомов температура стала повышаться до 39 градусов и выше. Она сбивалась антипиретиками, но не всегда успешно.
Вот теперь еще раз замечу – мужчина этот умный и продвинутый. Он пошел на компьютерную томографию легких. И она выявила: “матовое стекло” и “булыжная мостовая” с консолидацией.
Анализ крови показал лимфопению.
Мужчина самостоятельно и после консультации ЛОР-специалиста принимал: (убрал названия препаратов - самолечение это зло)
Результат: Тахикардия 90-110 при температуре около 38-39 градусов, сатурация (насыщение крови кислородом) 94-95%, артериальное давление 90/60 (обычное для пациента – 110/70).

Рекомендация - Срочно в больницу!!!
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 10 вересня 2020, 16:10

чем больше изучаю тему тем больше рождается мысль о том, что вирус не китайский ...
ну типа как и испанский грипп тот, что унес миллионы тоже не совсем испанский - это более глобальное явление , просто китайцы его первые у себя выявили , а так то он все равно бы гдето стартовал , так же как и испанский грипп в свое время.
возможно какие то общие и глобальные факторы повлияли на его старт , так же как и на старт всех других вирусов в разные времена.

вот такая мысля.

но то что он был ранее чем его выявили китайцы, причем не только в Китае я уже почти не сомневаюсь.

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 10 вересня 2020, 21:40

Вижницький, Глибоцький та Заставнівський вийшли з "червоної" зони
Таким чином, у «червоній» зоні тепер місто Чернівці, Герцаївський, Кіцманський, Новоселицький, Кельменецький та Сторожинецький райони.
Про це вказав міністр Кабінету міністрів України Олег Немчінов у своєму Телеграм-каналі.

OlegLOA
Доцент

Повідомлення OlegLOA » 11 вересня 2020, 00:18

Мастер тут постоянно пытается доказать что количество больных которое указано в официальной статистике - завышено.

А вот мнение врача из областной больницы
Хворих у Чернівецькій області може бути більше, ніж офіційно підтверджених випадків.
...
"До нас дуже прискіпливий контроль. Ми не маємо права виставляти діагноз "коронавірус" без підтвердження ПЛР-дослідження, навіть якщо вся сім'я хворіє з однаковими симптомами. У мене є зараз такі випадки, коли хворіє сім'я, у всіх однакові пневмонії, і в одного члена сім'ї підтверджено коронавірус, а в іншого - ні. Ми тому іншому не можемо навіть підозру виставити, виставляємо діагноз без коронавірусу. Тому це неправда, що до статистики приписують хворих, я б сказала, десь не дописують", - сказала вона.
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050

OlegLOA
Доцент

Повідомлення OlegLOA » 11 вересня 2020, 23:57

Вот еще мнение :)
_560.jpg
_561.jpg

nikalajka
Поважний користувач
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення nikalajka » 12 вересня 2020, 06:23

Пропоную в голосування додати пункт Перехворів і А де можна заразитись? (І при наведенні на цей пункт зявляється А воно тобі треба?)
корисно? натисни палець вверх
мій товар
Зображення

О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс

Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=

akinak
Адміністратор
Дякував (ла): 269 разів
Подякували: 1476 разів

Повідомлення akinak » 12 вересня 2020, 09:46

В апреле в Ирпене (соседний с моим городом город) открыли инфекционку под ковид. На сегодня она заполнена и мест нет.
Риторика мера такая:

Невідкладно скликаю Антивірусний штаб Ірпеня. Минулого тижня в Ірпені було зафіксовано 89 випадків захворювання на COVID-19, а цього тижня – вже 119!

Для порівняння, у червні-липні середній показник захворюваності на тиждень становив 20-25 осіб. Якщо кількість хворих на коронавірус зросте до 160 на тиждень, Ірпінська громада потрапить до червоної зони. А це означає суттєве посилення карантинних заходів та обмежень. Зараз ми у помаранчевій зоні.

Ризики високі, ситуація надзвичайна, адже також збільшилась кількість важких форм захворювання. Наразі нове інфекційне відділення Ірпінської лікарні завантажено на 100%. При цьому 60% пацієнтів - з Ірпінської громади, решта 40% - з сусідніх громад. Щодо інших опорних лікарень, то ситуація, на жаль, така ж.

Через заповненість нашої інфекційки пацієнтами з інших населених пунктів, жителі Ірпінської громади зараз вимушені госпіталізуватись до інших опорних лікарень. Зокрема Кагарлика, Переяслав- Хмельницького та Білої Церкви. Туди незручно добиратися пацієнтам та їхнім рідним, а умови перебування значно гірші.

Тому вже доручив керівнику Антивірусного штабу Ірпеня Андрію Левківському підготувати перелік карантинних обмежень, які варто впровадити в регіоні, щоб попередити стрімке розповсюдження коронавірусу. А також доручив передбачити бронювання більшої кількості місць в інфекційному відділенні для пацієнтів Ірпінської громади. Про результат засідання Антивірусного штабу обов’язково повідомлю.

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 12 вересня 2020, 10:27

Недавно вышел с больничного по ковиду знакомый, вместе работаем.
Говорит перенес как грипп средней тяжести.
Ему 60+

Відповісти

Повернутись до “Балачки”