для тебя конкретно-решать свои проблемы каждый должен сам
Мобілізація під час Війни
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
- KOTBUS
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 108 разів
- Подякували: 155 разів
Re: Мобілізація під час Війни
Не знаю я как это закрепить...Master писав: ↑27 липня 2023, 08:06Просьба к ТС или админам закрепить это в теме (думаю будет полезно всем кто столкнулся с нарушениями своих прав)
Якщо ви зіткнулися з проблемами під час взаємодії з ТЦК та СП, прошу повідомляти Міноборони за цими контактами:
- за номером 0 800 31 01 79 (багатоканальна гаряча лінія);
- на електронну пошту [email protected];
- на чат-бот в телеграм: https://t.me/tck_report_bot.
А из личного опыта скажу, что звонил я как то на гор линию со своей проблемой, и был послан нахер, с аргументацией: мы тут серьезными делами занимаемся, а ты нам яйца морочишь.
Лучше промолчать и показаться дураком, нежели заговорить и не оставить на этот счет никаких сомнений.
- kind
- Забанен навсегда
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2815 разів
- Подякували: 2868 разів
Именно на эту линию звонил ?
Ну и сейчас ситуация немного изменилась.
Они сами просят звонить, и оставили 3 варианта для контакта.
Естественно если есть реальная проблема , а не просто так.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
Цікаво, де Ви тут воєнкома побачили. Це один з командирів вручає нагороду своєму підлеглому. Особисто його знаю. І про 8 тисяч за призовника - теж фейк від коментаторів-провокаторів. Про хабар - не буду сперечатися, факти є і це огидно. А от спиратися на непідтверджені і щось стверджувати, не знаючи напевне - це несерйозно. Схоже на висновки диванних експертів з-за кордону.Дід Панас писав:Чернівецький обласний ТЦК та СП
Військовослужбовців окремих стрілецьких батальйонів, які виконують завдання в районі бойових дій, відзначили нагородами.
У складі військових частин, сформованих Чернівецьким обласним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки, захищають рідну землю переважно буковинці.
https://www.facebook.com/plugins/post.p ... &width=500
...
Просто подивіться з якими емоціями воїни дивляться на воєнкома, крім зневаги не бачу більше нічого у виразах їхніх облич - чи це мені тільки здається?!
Отправлено с моего M2011K2G через Tapatalk
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 349 разів
- Подякували: 963 рази
Ситуація з мобілізацією крайньо негативна і потрібно навести лад з цим, після розголосу фактів нарешті почали щось робити в цьому напрямку в тч створили гарячу лінію, сподіваюсь на зміни в кращу сторону.Makc писав: ↑27 липня 2023, 13:43Цікаво, де Ви тут воєнкома побачили. Це один з командирів вручає нагороду своєму підлеглому. Особисто його знаю. І про 8 тисяч за призовника - теж фейк від коментаторів-провокаторів. Про хабар - не буду сперечатися, факти є і це огидно. А от спиратися на непідтверджені і щось стверджувати, не знаючи напевне - це несерйозно. Схоже на висновки диванних експертів з-за кордону.
Отправлено с моего M2011K2G через Tapatalk
…
Я думав то воєнком, оскільки фото з їхньої сторінки, приношу вибачення, але суть особо не міняється від того що відбувається.
Отака х...ня, малята
- kind
- Забанен навсегда
- Дід Панас
- Адміністратор
Затримали головного військкома Рівненщини: є відео його знущань над підлеглим
Правоохоронці затримали керівника Рівненського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Сергія Луцюка.
Деталі: В розпорядження УП потрапило відео із телефона затриманого Луцюка. На ньому воєнком лупцює свого підлеглого. Вони розмовляють про наркотики.
Оновлено: Згодом у ДБР повідомили, що викрили "керівників обласного та районного військоматів у Рівненській області, які побили військового. У одного із посадовців знайшли наркотики".
У відомстві стверджують, що полковник та підполковник довідалися, що водій стрілецької роти однієї із військових частин Рівненського районного ТЦК та СП планує доповісти про їхні порушення.
Посадовці вирішили цього не допустити та побити хлопця битою. Також у ДБР заявили, що потерпілого змушували ставати навколішки та вимолювати пробачення.
Повідомляється, що керівник Рівненського обласного ТЦК сам бив військовослужбовця, в той час, як керівник районного ТЦК усе це знімав на телефон.
26 липня працівники ДБР провели 6 обшуків за місцем роботи, проживання та у транспортних засобах керівників центрів комплектування.
Дослівно: "Було виявлено та вилучено мобільні телефони, один із яких належить потерпілому. За місцем проживання керівника Рівненського обласного ТЦК виявлено биту, якою били чоловіка".
https://www.pravda.com.ua/news/2023/07/27/7413079/
...
Прям сюжет з лихих 90-х ((
Правоохоронці затримали керівника Рівненського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Сергія Луцюка.
Деталі: В розпорядження УП потрапило відео із телефона затриманого Луцюка. На ньому воєнком лупцює свого підлеглого. Вони розмовляють про наркотики.
Оновлено: Згодом у ДБР повідомили, що викрили "керівників обласного та районного військоматів у Рівненській області, які побили військового. У одного із посадовців знайшли наркотики".
У відомстві стверджують, що полковник та підполковник довідалися, що водій стрілецької роти однієї із військових частин Рівненського районного ТЦК та СП планує доповісти про їхні порушення.
Посадовці вирішили цього не допустити та побити хлопця битою. Також у ДБР заявили, що потерпілого змушували ставати навколішки та вимолювати пробачення.
Повідомляється, що керівник Рівненського обласного ТЦК сам бив військовослужбовця, в той час, як керівник районного ТЦК усе це знімав на телефон.
26 липня працівники ДБР провели 6 обшуків за місцем роботи, проживання та у транспортних засобах керівників центрів комплектування.
Дослівно: "Було виявлено та вилучено мобільні телефони, один із яких належить потерпілому. За місцем проживання керівника Рівненського обласного ТЦК виявлено биту, якою били чоловіка".
https://www.pravda.com.ua/news/2023/07/27/7413079/
...
Прям сюжет з лихих 90-х ((
Отака х...ня, малята
- Дід Панас
- Адміністратор
Верховна Рада схвалила законопроєкти щодо продовження строку дії воєнного стану та строку проведення загальної мобілізації ще на 90 днів.
Воєнний стан та загальна мобілізація продовжені до 15 листопада 2023 року.
Воєнний стан та загальна мобілізація продовжені до 15 листопада 2023 року.
Отака х...ня, малята