«Пиріжки на площі» та «кури гриль від Івана Івановича»: чому закриваються бюджетні кафе у Чернівцях
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2870 разів
Re: «Пиріжки на площі» та «кури гриль від Івана Івановича»: чому закриваються бюджетні кафе у Чернівцях
Пельменные были .
Но хороших не было на кобылянской.
Места надо знать.
Но хороших не было на кобылянской.
Места надо знать.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1767 разів
- Контактна інформація:
Re: «Пиріжки на площі» та «кури гриль від Івана Івановича»: чому закриваються бюджетні кафе у Чернівцях
По теме пельменей вспомнил историю. В студенчество много бюджетно путешествовал по стране (в нулевые). И как то была поездка Черкассы/Львов/Ужгород/Мукачево/ еще на пару дней Львов и назад домой.
Мукачево ламповый городок и погулять стоит, но ездили по сути сугубо ради замка и на один день с утра до вечера.
и вот все уже увидено, до поезда еще несколько часов. как вдруг начался дождь и мы зашли в первое попавшееся заведение - перекусить и переждать дождь. и оказалось это пельменная с интерьером где то как с 90-тых или еще ранее, где посоветовала официантка взять фирменные пельмени (вроде еще в фирменном соусе). какие они были божественные...)
я несколько ЛЕТ их ярко вспоминал и не раз подумывал катнутся с Черкасс в Мукачево сугубо ради посещения этой пельменной.
Мукачево ламповый городок и погулять стоит, но ездили по сути сугубо ради замка и на один день с утра до вечера.
и вот все уже увидено, до поезда еще несколько часов. как вдруг начался дождь и мы зашли в первое попавшееся заведение - перекусить и переждать дождь. и оказалось это пельменная с интерьером где то как с 90-тых или еще ранее, где посоветовала официантка взять фирменные пельмени (вроде еще в фирменном соусе). какие они были божественные...)
я несколько ЛЕТ их ярко вспоминал и не раз подумывал катнутся с Черкасс в Мукачево сугубо ради посещения этой пельменной.
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 351 раз
- Подякували: 965 разів
Та чули ми вже про твою любиму точку і ще місцевих алкашів, на Богдана

Отака х...ня, малята
- Дід Панас
- Адміністратор
Мабуть дуже голодний був, завжди тоді все смачнішеkreativ писав: ↑07 лютого 2022, 00:13По теме пельменей вспомнил историю. В студенчество много бюджетно путешествовал по стране (в нулевые). И как то была поездка Черкассы/Львов/Ужгород/Мукачево/ еще на пару дней Львов и назад домой.

Востаннє редагувалось 07 лютого 2022, 00:38 користувачем Дід Панас, всього редагувалось 1 раз.
Отака х...ня, малята
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
Найсмачніший молочний коктейль був у Криниченьці——це там де будинок завалився((
Пончикова була теж найкраща.( там де зараз Баклажан( чи що там зараз))
А от Кобилянськоі—Челюскінців——не пригадаю((
Щось було——а в пам"яті не закарбувалося((
- Дід Панас
- Адміністратор
Коли виходив з кінотеатру Новини дня - упирався прямо в двері того кафе)sergej1974007 писав: ↑07 лютого 2022, 00:26Найсмачніший молочний коктейль був у Криниченьці——це там де будинок завалився((
Пончикова була теж найкраща.( там де зараз Баклажан( чи що там зараз))
А от Кобилянськоі—Челюскінців——не пригадаю((
Щось було——а в пам"яті не закарбувалося((
А молочний коктейль запамятався в теперішній Віденській кавярні
Востаннє редагувалось 07 лютого 2022, 00:41 користувачем Дід Панас, всього редагувалось 1 раз.
Отака х...ня, малята
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
Вже в 90— ті там був барчик Фортуна))
Зависав я там часом))
Раніше пам"ятаю смутно дуже((
Кашу манну пам"ятаю))
- Дід Панас
- Адміністратор
Малий ще був, не запамятав, якщо манною кашою тебе там годували))sergej1974007 писав: ↑07 лютого 2022, 00:40Вже в 90— ті там був барчик Фортуна))
Зависав я там часом))
Раніше пам"ятаю смутно дуже((
Кашу манну пам"ятаю))
Отака х...ня, малята
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2870 разів
А на сегодняшний день - есть ли у нас пельменная ?
Кто знает ?
Скорее всего что нет.
Да вот вспомнилось ещё, что в аэропорту были лучшие цыплята табака.
Таких больше нигде не было.
Кто знает ?
Скорее всего что нет.
Да вот вспомнилось ещё, что в аэропорту были лучшие цыплята табака.
Таких больше нигде не было.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
- Bodya_Hollywood
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 61 раз
- Подякували: 103 рази
Достаток здесь не причём... Я человек временами зарабатывающий очень не плохии деньги но хожу только по заведениям среднего и бюжетного класа. Причина только одна, я очень привеледлев к еде и ем исключительно обычную домашнюю пищу... И мне у ваших "Бартках, Диверсах, и др." тупо жрать нечего... Там не заказать порцию пелемяшек или пюрешки с одбивной. Так что очень печально что обычные душевные генделыки закрываются.Дід Панас писав: ↑06 лютого 2022, 18:07До речі я теж не був в жодній з описаних точок. Для мене всі вони були якісь стрьомні...совкові, що звичайно не було перешкодою для інших відвідувачів з достатком нижче середнього, але ж часи скрутні стали і всі хто шикував пиріжками на центральній площі і звичайним дешевим пивом у підвалі з крутою пивною назвою, зараз або шикують домашньою смаженою картоплею, або польскими хотдогами.
Мальва вижила у важкі 90-ті , коли в ковбасу нормально було добавляти туалетний папір в якості наповнювача і зараз виживе, так як там приміщення давно викуплене, мінімальна кількість працівників, а їсти хочеться завжди, ну хіба що якість ковбаси у їхніх бутербродах стане знову відповідати доходам відвідувачів.

Востаннє редагувалось 07 лютого 2022, 11:55 користувачем Bodya_Hollywood, всього редагувалось 1 раз.