Наблюдаю такі історії в Сільпо. Хлібобулочні вироби покупці в основному руками на свіжість трогають, до носа підносять, потім назад ставлять... інші після них це купують. Гидко.Nero писав: ↑01 лютого 2018, 16:36
в мене так бабко-тітка... чи як правильно(дружина рідного брата моєї бабусі)... Вона в колосі біля майдану і в самому майдані масло так купляє. Ходить, відкриває пачки, НІГТЕМ!!!! ковиряє і вибирає яке їй більше подобається. Про гігієну нігтів не питайте. Вона на якихось сімейних посиденьках цим так хвалилась. А мій тато, наскільки дозволяла совість, її тролив за це, але фейспалм всеодно.
Какие бывают покупатели
- Rassel
- Експерт
- Дякував (ла): 174 рази
- Подякували: 240 разів
Re: Какие бывают покупатели
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина
- oberig
- Модератор
- Дякував (ла): 181 раз
- Подякували: 110 разів
в хлібному біля мене, 1 жіночка чихнула,причому так смааачно і не прикрившись рукою на хліб. Продавщиця зразу сказала,що ви цей весь хліб що перед вами весь купуєте. Та такий кіпіш підняла,що нічого страшного,вона ж не заразна .
- Rassel
- Експерт
- Дякував (ла): 174 рази
- Подякували: 240 разів
Доречі трохи вище від тебе є хлібний магазинчик від нашохо хлібзаводу, то там продавщиці не знають що таке рукавички. Пару раз давав зауваження і їм пофіг. Перестав туди заходити.
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 951 раз
- Подякували: 1638 разів
Ну конечно от куда же некоторым покупателям знать, что рядом есть одноразовые перчатки или пакетик который надо надеть на руку и лапать хлеб. У меня всякие туши, крема, помады, запечатанные лежат. Умудряются открыть сорвать этикетки или прозрачную пленку, та даже мыло могут разорвать чтоб понюхать. Смотришь порой на такую дичь и поражаешьсяRassel писав: ↑01 лютого 2018, 16:42Наблюдаю такі історії в Сільпо. Хлібобулочні вироби покупці в основному руками на свіжість трогають, до носа підносять, потім назад ставлять... інші після них це купують. Гидко.Nero писав: ↑01 лютого 2018, 16:36
в мене так бабко-тітка... чи як правильно(дружина рідного брата моєї бабусі)... Вона в колосі біля майдану і в самому майдані масло так купляє. Ходить, відкриває пачки, НІГТЕМ!!!! ковиряє і вибирає яке їй більше подобається. Про гігієну нігтів не питайте. Вона на якихось сімейних посиденьках цим так хвалилась. А мій тато, наскільки дозволяла совість, її тролив за це, але фейспалм всеодно.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Sl@vcheg
- Адміністратор
Женщина берет неаккуратно Сграсаторе с прилавка, цепляет им пару банок, все падает разбивается. Первые слова -Это ваши проблемы, я платить за это по закону не обязана! Та тебя блин не кто и не заставляет, есть просто простые человеческие вещи..
А в чем сила, брат?
- В правде..
- В правде..
- Sl@vcheg
- Адміністратор
Многие думают что работники торговли барыги, спекулянты нефига не делают, а только наживаются и обманывают. Честно скажу что бывает тяжело оставаться нормальным человеком и труд этот далеко не с легких.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- В правде..
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
Хах, ще з сигаретами згадав.....
Там взагалі окрема тема хто як говорить......
Приходить мужик, у вас водка паленка, бере книгу скарг, далі текст ,, в дагому магазині паленка водка, прошу прийняти міри до магазину, якщо вони компенсують мені бутилку водку +1 за моральний ущерб, претензій нема.....''
Мужик без чекушки на роботу ніколи
Отправлено с моего Coolpad 8297W через Tapatalk
Там взагалі окрема тема хто як говорить......
Приходить мужик, у вас водка паленка, бере книгу скарг, далі текст ,, в дагому магазині паленка водка, прошу прийняти міри до магазину, якщо вони компенсують мені бутилку водку +1 за моральний ущерб, претензій нема.....''
Мужик без чекушки на роботу ніколи
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
- GRAND
- Експерт
Ще в нас люблять чужими іменами гордитись, я знаю шефа і т.д.......вже за 3 роки ,,звільнений'' був точно більше 10 раз
Сам шеф чує періодично, та я знаю Андрея, Сергея і т.д. , хоча в нас їх немає і не було......Славіку, в тебе мабуть легше, в долг не прося....;)
Сам шеф чує періодично, та я знаю Андрея, Сергея і т.д. , хоча в нас їх немає і не було......Славіку, в тебе мабуть легше, в долг не прося....;)
- GRAND
- Експерт
У вас яблука Кислі?
— не знаю чесно кажучи
- а ця ковбаса, а вона вкуснаа?
—не знаю, не пробував ще
- а що ви знаєте, ви продавець ви все маєте знати
( по логіці пробувати, і про вкус/цвет понятно шо навіть не думати)
Я такі які знають лиш слово добре, і свіженьке...нічо проти не маю, але купити , сметана, хліб, кусочок сира, ковбаси, в кінці пиво, і сказати слово да да, свіженький разів 10 з 5—6 продуктів.....
— не знаю чесно кажучи
- а ця ковбаса, а вона вкуснаа?
—не знаю, не пробував ще
- а що ви знаєте, ви продавець ви все маєте знати
( по логіці пробувати, і про вкус/цвет понятно шо навіть не думати)
Я такі які знають лиш слово добре, і свіженьке...нічо проти не маю, але купити , сметана, хліб, кусочок сира, ковбаси, в кінці пиво, і сказати слово да да, свіженький разів 10 з 5—6 продуктів.....
- Infra3Byk
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 165 разів
- Подякували: 197 разів
95 кг у кого? Посилки чи дами?)Keon писав: ↑01 лютого 2018, 15:34
2. Когда приходит посылка за которую клиент должен на отделении расплатится то он может её осмотреть, ну вот выношу я такую посылку даме весом 95 + кг, открываю и стою возле неё жду (по правилам я должен быть рядом с клиентом пока он осматривает посылку ), дама заказала себе белье и с покерфейсом говорим, мол мне надо переодеться и что бы я её на телефон по фоткал и она тогда решит сексуальна она в нем или нет, на что получила вежливый отказ но в конце сказала, что если её муж не захочет её ночью то значит это я виноват, ведь не дал померять белье