Какие бывают покупатели

Вільне спілкування
Rassel
Експерт
Дякував (ла): 174 рази
Подякували: 240 разів

Re: Какие бывают покупатели

Повідомлення Rassel » 01 лютого 2018, 16:42

Nero писав:
01 лютого 2018, 16:36

в мене так бабко-тітка... чи як правильно(дружина рідного брата моєї бабусі)... Вона в колосі біля майдану і в самому майдані масло так купляє. Ходить, відкриває пачки, НІГТЕМ!!!! ковиряє і вибирає яке їй більше подобається. Про гігієну нігтів не питайте. Вона на якихось сімейних посиденьках цим так хвалилась. А мій тато, наскільки дозволяла совість, її тролив за це, але фейспалм всеодно.
Наблюдаю такі історії в Сільпо. Хлібобулочні вироби покупці в основному руками на свіжість трогають, до носа підносять, потім назад ставлять... інші після них це купують. Гидко.
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина

oberig
Модератор
Дякував (ла): 181 раз
Подякували: 110 разів

Повідомлення oberig » 01 лютого 2018, 16:48

Rassel писав:
01 лютого 2018, 16:42

Наблюдаю такі історії в Сільпо. Хлібобулочні вироби покупці в основному руками на свіжість трогають, до носа підносять, потім назад ставлять... інші після них це купують. Гидко.
в хлібному біля мене, 1 жіночка чихнула,причому так смааачно і не прикрившись рукою на хліб. Продавщиця зразу сказала,що ви цей весь хліб що перед вами весь купуєте. Та такий кіпіш підняла,що нічого страшного,вона ж не заразна .

Rassel
Експерт
Дякував (ла): 174 рази
Подякували: 240 разів

Повідомлення Rassel » 01 лютого 2018, 16:52

oberig писав:
01 лютого 2018, 16:48

в хлібному біля мене, 1 жіночка чихнула,причому так смааачно і не прикрившись рукою на хліб. Продавщиця зразу сказала,що ви цей весь хліб що перед вами весь купуєте. Та такий кіпіш підняла,що нічого страшного,вона ж не заразна .
Доречі трохи вище від тебе є хлібний магазинчик від нашохо хлібзаводу, то там продавщиці не знають що таке рукавички. Пару раз давав зауваження і їм пофіг. Перестав туди заходити.
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина

Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 951 раз
Подякували: 1638 разів

Повідомлення Sl@vcheg » 01 лютого 2018, 17:50

Rassel писав:
01 лютого 2018, 16:42
Nero писав:
01 лютого 2018, 16:36

в мене так бабко-тітка... чи як правильно(дружина рідного брата моєї бабусі)... Вона в колосі біля майдану і в самому майдані масло так купляє. Ходить, відкриває пачки, НІГТЕМ!!!! ковиряє і вибирає яке їй більше подобається. Про гігієну нігтів не питайте. Вона на якихось сімейних посиденьках цим так хвалилась. А мій тато, наскільки дозволяла совість, її тролив за це, але фейспалм всеодно.
Ну конечно от куда же некоторым покупателям знать, что рядом есть одноразовые перчатки или пакетик который надо надеть на руку и лапать хлеб. У меня всякие туши, крема, помады, запечатанные лежат. Умудряются открыть сорвать этикетки или прозрачную пленку, та даже мыло могут разорвать чтоб понюхать. Смотришь порой на такую дичь и поражаешься
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

Sl@vcheg
Адміністратор

Повідомлення Sl@vcheg » 01 лютого 2018, 18:55

Женщина берет неаккуратно Сграсаторе с прилавка, цепляет им пару банок, все падает разбивается. Первые слова -Это ваши проблемы, я платить за это по закону не обязана! Та тебя блин не кто и не заставляет, есть просто простые человеческие вещи..
А в чем сила, брат?
- В правде..

Sl@vcheg
Адміністратор

Повідомлення Sl@vcheg » 01 лютого 2018, 19:16

Многие думают что работники торговли барыги, спекулянты нефига не делают, а только наживаются и обманывают. Честно скажу что бывает тяжело оставаться нормальным человеком и труд этот далеко не с легких.
А в чем сила, брат?
- В правде..

GRAND
Експерт
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 60 разів

Повідомлення GRAND » 01 лютого 2018, 19:37

Хах, ще з сигаретами згадав.....
Там взагалі окрема тема хто як говорить......

Приходить мужик, у вас водка паленка, бере книгу скарг, далі текст ,, в дагому магазині паленка водка, прошу прийняти міри до магазину, якщо вони компенсують мені бутилку водку +1 за моральний ущерб, претензій нема.....''
Мужик без чекушки на роботу ніколи

Отправлено с моего Coolpad 8297W через Tapatalk

Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,

GRAND
Експерт

Повідомлення GRAND » 01 лютого 2018, 19:39

Ще в нас люблять чужими іменами гордитись, я знаю шефа і т.д.......вже за 3 роки ,,звільнений'' був точно більше 10 раз

Сам шеф чує періодично, та я знаю Андрея, Сергея і т.д. , хоча в нас їх немає і не було......Славіку, в тебе мабуть легше, в долг не прося....;)

GRAND
Експерт

Повідомлення GRAND » 01 лютого 2018, 19:46

У вас яблука Кислі?
— не знаю чесно кажучи
- а ця ковбаса, а вона вкуснаа?
—не знаю, не пробував ще
- а що ви знаєте, ви продавець ви все маєте знати
( по логіці пробувати, і про вкус/цвет понятно шо навіть не думати)
Я такі які знають лиш слово добре, і свіженьке...нічо проти не маю, але купити , сметана, хліб, кусочок сира, ковбаси, в кінці пиво, і сказати слово да да, свіженький разів 10 з 5—6 продуктів.....

Infra3Byk
Поважний користувач
Дякував (ла): 165 разів
Подякували: 197 разів

Повідомлення Infra3Byk » 01 лютого 2018, 19:56

Keon писав:
01 лютого 2018, 15:34

2. Когда приходит посылка за которую клиент должен на отделении расплатится то он может её осмотреть, ну вот выношу я такую посылку даме весом 95 + кг, открываю и стою возле неё жду (по правилам я должен быть рядом с клиентом пока он осматривает посылку ), дама заказала себе белье и с покерфейсом говорим, мол мне надо переодеться и что бы я её на телефон по фоткал и она тогда решит сексуальна она в нем или нет, на что получила вежливый отказ но в конце сказала, что если её муж не захочет её ночью то значит это я виноват, ведь не дал померять белье
95 кг у кого? Посилки чи дами?)

Відповісти

Повернутись до “Балачки”