Це речі абсолютно не порівняні.akinak писав:Я вот эту позицию не понимаю ну никак.Latin писав:А в мене індивідуальне. Гріюсь вже тиждень.
За газ буду платити чисто символічно по 400-500 грн., хоча з цьогорічними тарифами мав би сплачувати в кілька разів більше. Не те що не маю звідки, просто не хочу. Решту нехай спробують вибити. Якщо відріжуть покличу зварщика і відразу ж підключусь самостійно.
Серед вовків жити по по вовчи вити.
Это из серии - приходишь в автосалон, берешь машину за 500к и говориишь - я дам 100к. Ну у нас зп маленькая, пусть немцы платят 500. Идите нахер со своими ценами. Садишся себе и уезжаешь.
Так и здесь с газом. Это такой же товар, как машина. Не хочешь платить - топи дровами, или электричеством. А так натурально воровство, и по закону, и с точки зрения морали.
Моя позиція це відповідь на безчинство влади.
Де експертна оцінка реальної собівартості газу українського видобування ? Які обєми, яка націнка, яка якість ? Корисні копалини, земля, ліси, водні ресурси це є надбання народу, а не кучки олігархів. Все шито-крито.
Чому я не можу перевірити якість газу який постачається мені до будинку ? Пять років назад в мене котел працював на половину потужності й в хаті був "Ташкент", а минулої зими майже на повну потужність. Газ реально бодяжать.
Тому яке відношення до мене як до споживача і як до власника частинки покладів газу таке моє відношення й до сплати за газ.
Re: Тепло в квартирах - это что?