Ідеальний торговельно-розважальний центр для Чернівців
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 974 рази
- Подякували: 1656 разів
Re: Ідеальний торговельно-розважальний центр для Чернівців
Самый правильный путь это снизить огромную арендную плату в бояновке. Знаю многих кто там пробовали работать и уходили. За этого нужно взвинчивать цены и туда не особо кто-то спешил идти покупать. За не большую плату были-бы заняты все магазины и вместо того чтоб идти на калину люди с удовольствием пойдут особенно если ассортимент станет огромным
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- де_Велопер
- Новачок
Дякую. що так гарно про мене думате, :D але ситуація з Боянівкою - то окрема тема , і в найближчому майбутньому вона не віришиться.Дельфин писав:![]()
Судячи із Вашого запитання та ситуації із ТРЦ Боянівка - ви же викупили її в банку, чи тільки збираєтесь? Якщо мова йтиме про Боянівку, то ту зовсім інше питання. В Києві, наприклад, значення не має де знаходиться хороший ТРЦ. До нього їдуть. А у нас Боянівка додихає саме через своє розташування. І це при тому, що місто має 10км в довжину. :D
А проблема проста РОБОЧИХ МІСЦЬ і зарплат в місті практично не залишилось. Не питання в тому, "що має бути" в хорошому ТРЦ і "як він має виглядати", чи де він знаходиться. Проблема в тому, що "середнього" класу нема в місті, який і є основним клієнтом ТРЦ. Купка іномарок представницьго класу, і елітне будівництво - це не показних рівня житя міста. Це всього купка людей, яка від бідності намагаються довести всім щось...
Скажу про себе.
Щоб мене з Южки заставити поїхати туди, зацікавити поїздкою в ТРЦ Боянівка, то у вас є тільки один шанс - це повернути мені мої заробітки 2008-го року. Щоб я від скуки і від бажання витратити поїхав туди погуляти...
Але, нажаль, з того часу подешевшала тільки робоча сила. І бажання розважатись, ходячи за покупками, пропало.
Тому мені, власне, байдуже що там буде - Караван, Ашан, чи BILLA. Ціни всередньому у всіх однакові. Торгових центрів, для задоволення основних споживацьких потреб вистачає і поближче.
Звичка "на базарі дешевше" робить з любого нового ТРЦ у нас виключно предмет понто-статусу дешевого провінційного розливу. Де важливо не "що ти купив", чи "що ти робив", а просто щоб тебе ТАМ бачили.
От ми і прийшли до Вашого питання -відповідь на яке, чесно скажу, мені буде ДУЖЕ цікво подивитись. Подивтись на те, що ви придумаєте, щоб оживити той ТРЦ.де_Велопер писав:Які магазини чи розважальні заклади ви б хотіли бачити в ТРЦ міста?
У нас все впирається в кількість населення і його купівельну спроможність. Може тільки ви чарівники?
Удачі Вам.
все ИМХО, звісно. ;) :D
я мав на увазі на недобудований Фуршет, що навпроти Метро.
цей проект дозволяє більш вільно розпорядитися внутрішнім простором.
у тому числі з розважально спортивною метою.
Это лично мое мнение и мои ощущения...
]Нельзя вернуться в прошлое и изменить свой старт,но можно стартовать сейчас и изменить свой финиш!
- де_Велопер
- Новачок

такое не подойдет? ;)
Востаннє редагувалось 20 липня 2013, 13:10 користувачем Sl@vcheg, всього редагувалось 2 разів.
- rerik
- Досвідчений
- Дякував (ла): 20 разів
- Подякували: 80 разів
Не, Киев уже обжегся. Не те ощущения. Фанаты могли бы пару раз сходить, а случайным оно совсем не нужно.
Востаннє редагувалось 20 липня 2013, 12:06 користувачем rerik, всього редагувалось 1 раз.
- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
Там зона підтоплення!!! Там аквапарк і так буває, тільки відкритий!!ussser писав:Крытый аквапарк -возможно единственное,что может заставить людей туда ехать.
де_Велопер, про аквапарк вище.
Востаннє редагувалось 20 липня 2013, 13:45 користувачем Дельфин, всього редагувалось 4 разів.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
А що робити під час зимового сезону? я не кажу про те що Фуршет знаходиться на рівній площадці, потрібну купу грошей вкласти щоб там схил зробити. Простіше таке будувати на схилі. Наприклад на Цецино, чи в тих же Сонячній, Горбово, Мигово...rerik писав:Постройте это
я бы вне зимнего сезона пропадал там частенько.
де_Велопер
Як Вам уже казали. Тут важливо не те що Ви там зробите. А те скільки це буде коштувати. Якщо зможете дати адекватні ціни то тоді буде сенс. Але тоді і прибутки будуть мінімальні. А у нас бізнес по-українськи це вкласти гроші і за рік два їх відбити. Якщо відбити за 5-7 років то це проблема, за 10 то бізнес вважається не цікавим ;)
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
electron, все вірно.
Важко будувати розважальні центри в країні, де економіка "дихає на ладан", а люди на грані масово безробіття і за межею бідності. Такі комплекси будуються для супер-бОгатих. А вони вже і побудовані, там де ці бОгаті відпочивають і проживають. А з бідних що візьмеш? От нічого їм і не будують. Закони сучасної економіки, мля...
Важко будувати розважальні центри в країні, де економіка "дихає на ладан", а люди на грані масово безробіття і за межею бідності. Такі комплекси будуються для супер-бОгатих. А вони вже і побудовані, там де ці бОгаті відпочивають і проживають. А з бідних що візьмеш? От нічого їм і не будують. Закони сучасної економіки, мля...
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
- Дякував (ла): 974 рази
- Подякували: 1656 разів
Такое я могу дома с кинект поиграть. Нашу публику этим не заманишь.де_Велопер писав:
такое не подойдет? ;)
У вас выбора нет. Либо бассейн либо провал :D
А в чем сила, брат?
- В правде..
- В правде..