Та ні))
Це я багато в тому середовищі крутився))—— всі ці блогінгі та хайп))
Та ні))
Это в смысле платишь фиксированную сумму и хаваешь что угодно и сколько хочешь?sergej1974007 писав: ↑14 серпня 2022, 22:53Нещодавно були в кетайському рестіку по системі "олл ю кен іт"——
Цікаво чи буде такий формат в Чернівцях колись?
Так може він саме про китайське направлення. Такого у нас точно нема.
Ну да.
З азіатськоі кухні в Чернівцях колись була невеличка сіточка корейськоі кухні "Аріран"
Красиво))Sl@vcheg писав: ↑15 серпня 2022, 16:23Маємо нове місто побратима
-В Дюссельдорфе уберут из публичного пространства все знаки, указывающие на статус города-побратима с Москвой. Вместо них скоро будут установлены таблички с новым украинским городом-побратимом Черновцы, заявил обербургомистр Штефан Келлер.
Дюссельдорфский трамвай
Я про китайський напрямок і опція ,,можна жерти півтори трявки за ціною двох тарілок,,sergej1974007 писав: ↑15 серпня 2022, 15:34З азіатськоі кухні в Чернівцях колись була невеличка сіточка корейськоі кухні "Аріран"
До сьогодні пам"ятаю які там були смачнющі речі))
CherAmi. Того року частенько туди забігав, але ця модель харчування до жопи....нажертися, бо нашару. Да і ті жири на чому вони там готують, щось мені не дуже зайшли.....але, якщо без обжорства, то перекусити можна норм за невеликі гроші.sergej1974007 писав: ↑15 серпня 2022, 15:33Ну да.
За фиксированную сумму кушаешь весь асортимент блюд ресторана.
И да——именно китайской направленности.
Почему—то именно китайские ресторанчики такого плана наиболее распространнены на Западе.
В том где мы периодически едим——очень большой ассортимент и в принципе вкусно практически всё.
Они между собой немного отличаются, но минимально.
Тот где я был в последний раз отличается бесплатными напитками( другие рестораны делают на них деньги) и самым большим ассортиментом китайской кухни.
пс. Ну и еще фишка ресторана——робот—официант.
ппс. Напомните мне что за сеть заведений работает в Черновцах по такому же принципу?
CherAmi. Столовка с обычным столовским ассортиментом.sergej1974007 писав: ↑15 серпня 2022, 15:33Ну да.
За фиксированную сумму кушаешь весь асортимент блюд ресторана.
И да——именно китайской направленности.
Почему—то именно китайские ресторанчики такого плана наиболее распространнены на Западе.
В том где мы периодически едим——очень большой ассортимент и в принципе вкусно практически всё.
Они между собой немного отличаются, но минимально.
Тот где я был в последний раз отличается бесплатными напитками( другие рестораны делают на них деньги) и самым большим ассортиментом китайской кухни.
пс. Ну и еще фишка ресторана——робот—официант.
ппс. Напомните мне что за сеть заведений работает в Черновцах по такому же принципу?