Нас зливають, алярм, треба знову.
Велика війна (обговорення)
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 349 разів
- Подякували: 963 рази
Re: Велика війна вже один рік (обговорення)
Пєсков в кінці 2022 року заявив російським елітам, що війна надовго
The Guardian, посилаючись на джерела, розповідає, що наприкінці грудня під час вечері в одного з російських високопосадовців, де були присутні представники культурної і політичної еліти, підняли тост за встановлення миру.
На зустрічі був присутній Пєсков, який сказав: "Все буде набагато складніше. Це займе дуже, дуже багато часу".
За словами присутніх там людей, це зіпсувало настрій гостям, які в приватних розмовах виступають проти війни з Україною.
"Було некомфортно слухати його промову. Було зрозуміло, що він попереджає, що війна залишиться з нами, і ми повинні готуватися до неї надовго", - начебто сказав один з гостей.
https://www.theguardian.com/world/2023/ ... ion-stalls
The Guardian, посилаючись на джерела, розповідає, що наприкінці грудня під час вечері в одного з російських високопосадовців, де були присутні представники культурної і політичної еліти, підняли тост за встановлення миру.
На зустрічі був присутній Пєсков, який сказав: "Все буде набагато складніше. Це займе дуже, дуже багато часу".
За словами присутніх там людей, це зіпсувало настрій гостям, які в приватних розмовах виступають проти війни з Україною.
"Було некомфортно слухати його промову. Було зрозуміло, що він попереджає, що війна залишиться з нами, і ми повинні готуватися до неї надовго", - начебто сказав один з гостей.
Отака х...ня, малята
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2815 разів
- Подякували: 2868 разів
вот Пєсков точно в этой войне ничего не решает , а может только озвучивать какие то посылы пуйла.Дід Панас писав: ↑28 березня 2023, 21:13Пєсков в кінці 2022 року заявив російським елітам, що війна надовго
но думаю не одному ему решать сколько будет длится эта война.
да и как показала практика - верить его словам - просто идиотизм.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- Дід Панас
- Адміністратор
Мені теж не подобається ця інформація, але я бачу по діям х№йла, що затягування війни фактично вже є, а по моїм прогнозам він чекає зміни президента в штатах з надією, що тоді зменшиться підтримка України чи взагалі її злиють.
Отака х...ня, малята
- Master
- Легенда Форуму
я не сказал нравится / не нравится - просто цена ей - ноль.
все равно, что слушать таксиста о геополитике.
- Дід Панас
- Адміністратор
Це стаття не про Пєскова, а про реакцію рос олігархів на його слова.
Отака х...ня, малята
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Якось ви трошки перестали вірити в ЗСУ.
Що там песков сказал, що там олігархи думають - то таке собі. Війна штука двостороня. пуйло може дуже хотіти затягти війну і навіть щось для цього робити, а чи зможе то зробити - побачимо досить скоро.
Що там песков сказал, що там олігархи думають - то таке собі. Війна штука двостороня. пуйло може дуже хотіти затягти війну і навіть щось для цього робити, а чи зможе то зробити - побачимо досить скоро.
- Дід Панас
- Адміністратор
Нажаль у цій війні ЗСУ без підтримки заходу не можуть обійтись. Дуже хочеться сподіватись, що буде швидко і успішно. З тими темпами поставок озброєння, навіть не знаю чи буде потужний контрнаступ, боюсь щоб не вийшло так само як у х№йла з його наступом, який до речі збирає чергових чмобіків, десь чув про цифру про нових 400тис.
Отака х...ня, малята
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Ну за рік війни Украіна провела вже 3 успішних контрнаступи - ми звільнили Київську, Сумскьку та Чернігівську області (по суті маючи тро та джавеліни), потім звільнили Харьківську (вже маючи гаубіци та хаймарси) та одразу після цього Херсон. Після цього почалась зима, далі весна і якось всі зневірили. То мені дивно, звідки це, бо чую дуже багато від кого таки трошки зрадницькі настрої. Типу очикується, що ми маємо йти вперед по багнюці чи по снігу, бо затягується війна? Дивно то. Імхо треба донатити тим, хто на фронті та вірити в перемогу.Дід Панас писав: ↑28 березня 2023, 22:02Дуже хочеться сподіватись, що буде швидко і успішно. З тими темпами поставок озброєння, навіть не знаю чи буде потужний контрнаступ, боюсь щоб не вийшло так само як у х№йла з його наступом, який до речі збирає чергових чмобіків, десь чув про цифру про нових 400тис.
- Master
- Легенда Форуму
десь щось чув...Дід Панас писав: ↑28 березня 2023, 22:02Нажаль у цій війні ЗСУ без підтримки заходу не можуть обійтись. Дуже хочеться сподіватись, що буде швидко і успішно. З тими темпами поставок озброєння, навіть не знаю чи буде потужний контрнаступ, боюсь щоб не вийшло так само як у х№йла з його наступом, який до речі збирає чергових чмобіків, десь чув про цифру про нових 400тис.
про темпы поставки - тебе лично отчеты дают?
да уж...
умеют рузкие зраду разгонять, а тут им многие рады помочь.
ИПСО работает!
за всеми этими слухами у нас - четко торчат ушки ПеПы.