Китайский вирус + Опрос!
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2869 разів
Китайский вирус + Опрос!
https://www.worldometers.info/coronavirus/
новая карта от РНБО
https://covid19.rnbo.gov.ua/
Ситуація в лікарнях
https://health-security.rnbo.gov.ua/
новая карта от РНБО
https://covid19.rnbo.gov.ua/
Ситуація в лікарнях
https://health-security.rnbo.gov.ua/
Востаннє редагувалось 30 квітня 2021, 08:54 користувачем Master, всього редагувалось 24 разів.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- Master
- Легенда Форуму
Re: Китайский вирус + Опрос!
чего то о в этом видео не хватает ?...
или мне показалось ?
или мне показалось ?
- VanKedisi
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 177 разів
- Подякували: 53 рази
Жителів Чернівців пропонують лікувати у Новоселицькій лікарні, бо місць не вистачає - Каспрук
"Всі наші досвідчені лікарі і в міській, і в обласній лікарнях в один голос кажуть, що такої кількості хворих з пневмоніями, у таких важких станах не пам’ятають за десятки років своєї роботи. Завтра вранці ми збираємо журналістів, вони одягнуть захист і підуть показувати вам, що насправді відбувається в лікарнях. Зрозуміло, з усіма обмеженнями: ми не будемо показувати те, на що немає згоди хворих, або їх родичів, але загальний настрій ви почуєте", - сказав мер.
За словами посадовця, розгорнути бодай один лікарняний заклад, гуртожиток чи спорткомплекс для прийому хворих немає змоги - бо в Чернівцях бракує лікарів.
https://molbuk.ua/chernovtsy_news/19991 ... spruk.html
- VanKedisi
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 177 разів
- Подякували: 53 рази
Більше місяця в лікарні: головний епідеміолог Буковини перехворів на COVID-19
"Переміг COVID-19! 39 днів боротьби з коронавірусною хворобою та ії ускладненнями! Дякую кожному хто знав і хвилювався! Низький уклін людям в білих халатах!" - написав Юрій Падурару.
https://molbuk.ua/199888-bilshe-misyacy ... s8OP7H-uzI
"Переміг COVID-19! 39 днів боротьби з коронавірусною хворобою та ії ускладненнями! Дякую кожному хто знав і хвилювався! Низький уклін людям в білих халатах!" - написав Юрій Падурару.
https://molbuk.ua/199888-bilshe-misyacy ... s8OP7H-uzI
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1765 разів
- Контактна інформація:
- Master
- Легенда Форуму
ООН: пандемія коронавірусу може призвести до кризи психічного здоров’я у світі
Пандемія коронавірусу може спровокувати кризу психічного здоров’я у світі, заявляє Організація Об’єднаних Націй.
Хоча захист фізичного здоров’я є першочерговим завданням протягом перших місяців пандемії, наголосили експерти охорони здоров’я ООН 14 травня, але психічне здоров’я буде важливою складовою одужання.
«Проблеми психічного здоров’я, зокрема депресія і тривожність, є однією з найбільших причин нещасть у нашому світі. Після десятиліть занедбаності й недостатнього інвестування в послуги з психічного здоров’я, пандемія COVID-19 зараз вражає сім’ї і громади з додатковим психічним стресом», – заявив генеральний секретар ООН Антоніо Ґутерріш.
«Навіть коли пандемія буде під контролем, горе, тривога і депресія продовжуватимуть впливати на людей і громади», – додав він.
ООН повідомила, що багато людей бояться, що вони або їхні близькі заразяться чи помруть, а фізичне дистанціювання додає стресу.
Крім того, десятки мільйонів людей також стикаються з економічними потрясіннями, втративши або ризикуючи втратити свої доходи та засоби до існування через пандемію. ООН застерігає, що вплив економічного стресу може призвести до «смертей від відчаю» – самогубств.
Медичні працівники, які лікують хворих на COVID-19 і стають свідками смерті, вже демонструють пов’язаний із коронавірусом психологічний стрес, йдеться у звіті. У кількох країнах медичні працівники вчинили самогубства.
Жінки також стикаються з підвищеним ризиком домашнього насильства і жорстокого поводження через вимушену самоізоляцію, зазначили в ООН.
Криза позначається і на дітях – соціальна ізоляція, перерва в навчанні, стрес у сім'ї і непевність щодо майбутнього впливають на емоційний розвиток дитини, наголошують експерти в галузі охорони здоров'я.
Вони додають, що тривогу і невпевненість у майбутньому спричиняють також дезінформація і чутки про вірус.
В ООН наголошують на необхідності заходів для захисту психічного здоров’я після років відсутності інвестицій у цій сфері.
Пандемія коронавірусу може спровокувати кризу психічного здоров’я у світі, заявляє Організація Об’єднаних Націй.
Хоча захист фізичного здоров’я є першочерговим завданням протягом перших місяців пандемії, наголосили експерти охорони здоров’я ООН 14 травня, але психічне здоров’я буде важливою складовою одужання.
«Проблеми психічного здоров’я, зокрема депресія і тривожність, є однією з найбільших причин нещасть у нашому світі. Після десятиліть занедбаності й недостатнього інвестування в послуги з психічного здоров’я, пандемія COVID-19 зараз вражає сім’ї і громади з додатковим психічним стресом», – заявив генеральний секретар ООН Антоніо Ґутерріш.
«Навіть коли пандемія буде під контролем, горе, тривога і депресія продовжуватимуть впливати на людей і громади», – додав він.
ООН повідомила, що багато людей бояться, що вони або їхні близькі заразяться чи помруть, а фізичне дистанціювання додає стресу.
Крім того, десятки мільйонів людей також стикаються з економічними потрясіннями, втративши або ризикуючи втратити свої доходи та засоби до існування через пандемію. ООН застерігає, що вплив економічного стресу може призвести до «смертей від відчаю» – самогубств.
Медичні працівники, які лікують хворих на COVID-19 і стають свідками смерті, вже демонструють пов’язаний із коронавірусом психологічний стрес, йдеться у звіті. У кількох країнах медичні працівники вчинили самогубства.
Жінки також стикаються з підвищеним ризиком домашнього насильства і жорстокого поводження через вимушену самоізоляцію, зазначили в ООН.
Криза позначається і на дітях – соціальна ізоляція, перерва в навчанні, стрес у сім'ї і непевність щодо майбутнього впливають на емоційний розвиток дитини, наголошують експерти в галузі охорони здоров'я.
Вони додають, що тривогу і невпевненість у майбутньому спричиняють також дезінформація і чутки про вірус.
В ООН наголошують на необхідності заходів для захисту психічного здоров’я після років відсутності інвестицій у цій сфері.
- Master
- Легенда Форуму
Всього у Чернівцях захворіли на Covid-19 859 осіб
Загальна кількість інфікованих мешканців Чернівців станом на 14 травня від першого встановленого випадку становить 859 осіб,одужали від хвороби -160 осіб, летальних випадків – 29. Про це повідомляє пресслужба міської ради.
Станом на вчора, 13 травня, серед хворих на коронавірус:
42 дітей
156 медпрацівників
90 пенсіонерів
74 підприємця
61 службовець
36 працівників освіти
29 осіб, що повернулися із-за кордону або мали контакт з особою, що повернулася із-за кордону
13 священнослужителів
9 студентів
6 фармацевтів
3 працівники промисловості
149 пацієнтів заявили, що не працюють.
Нагадаємо, що загальна кількість інфікованих буковинців станом на 14 травня 21:51 становить 2516.
СЬОГОДНІ, 21:53
интересная статистика ?
не правда ли?
Загальна кількість інфікованих мешканців Чернівців станом на 14 травня від першого встановленого випадку становить 859 осіб,одужали від хвороби -160 осіб, летальних випадків – 29. Про це повідомляє пресслужба міської ради.
Станом на вчора, 13 травня, серед хворих на коронавірус:
42 дітей
156 медпрацівників
90 пенсіонерів
74 підприємця
61 службовець
36 працівників освіти
29 осіб, що повернулися із-за кордону або мали контакт з особою, що повернулася із-за кордону
13 священнослужителів
9 студентів
6 фармацевтів
3 працівники промисловості
149 пацієнтів заявили, що не працюють.
Нагадаємо, що загальна кількість інфікованих буковинців станом на 14 травня 21:51 становить 2516.
СЬОГОДНІ, 21:53
интересная статистика ?
не правда ли?
-
- Доцент
- Дякував (ла): 1076 разів
- Подякували: 1016 разів
Интересная. Опять кто-то с калькулятором не дружит. Сумма не соответствует.
По твоему, медики сами себе придумали болезнь?
Или от пенсионеров заразились, а у пенсионеров она "сама" возникла?
Но даже эта, мягко говоря, не совсем правдивая статистика, обьясняет кое-что. И позволяет сделать не особо приятные выводы
Учитывая КАК у нас сильно хотят делать тесты - это только те кому удалось пробиться
Количество заболевших медиков - обьясняет то почему они так сильно хотят вообще иметь дело с больными с такими симптомами...
Их теперь должны более-менее регулярно тестировать (обещали...)
Много пенсионеров - потому что среди них больше всего тяжелое течение болезни и таких пациентов больше пришлось госпитализировать
Выделенная цифра - ни о чем, ее можно смело суммировать с теми 149 которые "заявили что не работают"... просто видимо не захотели афишировать за что живут...
Но даже эта, мягко говоря, не совсем правдивая статистика, обьясняет кое-что. И позволяет сделать не особо приятные выводы
Учитывая КАК у нас сильно хотят делать тесты - это только те кому удалось пробиться
Количество заболевших медиков - обьясняет то почему они так сильно хотят вообще иметь дело с больными с такими симптомами...
Много пенсионеров - потому что среди них больше всего тяжелое течение болезни и таких пациентов больше пришлось госпитализировать
Выделенная цифра - ни о чем, ее можно смело суммировать с теми 149 которые "заявили что не работают"... просто видимо не захотели афишировать за что живут...
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
- Master
- Легенда Форуму
что сумма не соответствует - это не ко мне.OlegLOA писав: ↑14 травня 2020, 23:35Интересная. Опять кто-то с калькулятором не дружит. Сумма не соответствует.
https://promin.cv.ua/2020/05/14/khto-za ... virus.html
и что значит - заявили что не работают???
и им просто на слово поверили и плюнули ???
в это слабо верю...
а вот отсутствие продавцов как то интригует ...
ведь они почти как медики...
-
- Доцент
- Дякував (ла): 1076 разів
- Подякували: 1016 разів
Коронавирус - это как грипп... Попалось тут на просторах видео отснятое у нас в областной больнице
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки