Революция Тема для обсуждения и последних новостей.
- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
Re: Революция Тема для обсуждения и последних новостей.
Відомо- нас нах. от його відповідь! Здайтесь і нагніться от його умови.
Земляки.
А ви сидіть на роботі далі. Бо раптом кусок сухаря кому іншому дадуть. Головне щоб ВАМ НЕ ДАЙ БОГ НЕ СТАЛО НЕКОМФОРТНО. ВАШ СТРАХ сильніше за вас. Які ви чоловіки? які ви захисники??????
Земляки.
А ви сидіть на роботі далі. Бо раптом кусок сухаря кому іншому дадуть. Головне щоб ВАМ НЕ ДАЙ БОГ НЕ СТАЛО НЕКОМФОРТНО. ВАШ СТРАХ сильніше за вас. Які ви чоловіки? які ви захисники??????
Востаннє редагувалось 22 січня 2014, 16:12 користувачем Дельфин, всього редагувалось 3 разів.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
Все писати більше тут не хочу і не маю часу. Хочу на вулицю до людей. ХОМЯЧКИ-сидіть і жуйте далі за клавою.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 808 разів
Славик, тебе кажется плохо... Обострение пошло... Был бы так крут, был бы уже на Грушевского, но ведь в Черновцах безопасно, и можно говорить, что был на площади. Вот только толку находиться там нет.
- zx_53
- Досвідчений
- Дякував (ла): 55 разів
- Подякували: 45 разів
не гарячкуй: силою тут нічого не дібєшся: сили не рівні.Дельфин писав:Відомо- нас нах. от його відповідь! Здайтесь і нагніться от його умови.
Земляки.
А ви сидіть на роботі далі. Бо раптом кусок сухаря кому іншому дадуть. Головне щоб ВАМ НЕ ДАЙ БОГ НЕ СТАЛО НЕКОМФОРТНО.
на їх боці перевага як у матеріально-технічному забезпеченні, так і в організаційно-правовому.
ми не маємо озброєних загонів протистояння, не маємо матеріально-технічної підтримки.
а завалити їх лавиною людських тіл - то потрібно бути у столиці
і аж ніяк не хочеться провокувати застосування сили проти людей, які стоять на майдані
але не переживай, не ти один готовий покласти все заради перемоги
Viribus Unitis
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
Тільки що на 5 каналі побачив в новинах що застрелили 3-го мітингувальника. З чернігова рушає колона танків на Київ. Активісти блокують шлях танкам.
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
В районі куди вивозили Луценка знайшли 2 трупи зі слідами катувань.
(Espreso tv) - вичитав в "біжучому" рядку.
(Espreso tv) - вичитав в "біжучому" рядку.
Востаннє редагувалось 22 січня 2014, 16:43 користувачем Trentemoller, всього редагувалось 1 раз.
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 957 разів
- Подякували: 1640 разів
А ведь Слава прав! Не каждый туда отправится...Дельфин писав:Все писати більше тут не хочу і не маю часу. Хочу на вулицю до людей. ХОМЯЧКИ-сидіть і жуйте далі за клавою.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Nero
- Адміністратор
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 808 разів
Да, далеко не каждый. И я не отправлюсь. Причина проста - я боюсь, я дорожу своей жизнью. Морально я поддерживаю революционеров, надеюсь на мирный и правильный для Украины исход(кстати теперь я вижу, что это Украина, а не хохляндия. Может кто помнит мой пост об этом, почему я так называл. с 19-го числа люди мне доказали всё). В худшем случае я буду стараться покинуть Украину. Причина та же. Спасибо за внимание.
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 957 разів
- Подякували: 1640 разів
Сім’я загиблого вірменина переїхала в Україну, рятуючись від війни
Родина загиблого на Грушевського у столиці Сергія Нігояна переїхала жити в Дніпропетровську область, рятуючись від війни у Нагорному Карабасі.
Про це розповів журналістам батько загиблого Гарегін Нігоян, повідомляє "Інтерфакс-Україна".
Він зізнався, що відмовляв сина їхати на Євромайдан, але той "вчинив по-своєму".
За словами батька, Сергія вбили "беркутівці", але у смерті сина він нікого не звинувачує.
"Син сам поїхав на Майдан", - сказав Гарегін Нігоян.
Нігояни переїхали до села Березноватівка Солонянського району Дніпропетровської області у 1992 році. Сергій навчався у Дніпродзержинському коледжі фізичного виховання.
Односельці дуже добре відгукуються про нього. "Сергій спокійний, добре вихований, нормальний хлопець. Завжди допоможе, сумку піднесе, привітний, чемний", - каже односельчанка родини Нігоян.
Співробітники правоохоронних органів у середу розмовляли з родиною загиблого Нігояна.
Вид и До
Родина загиблого на Грушевського у столиці Сергія Нігояна переїхала жити в Дніпропетровську область, рятуючись від війни у Нагорному Карабасі.
Про це розповів журналістам батько загиблого Гарегін Нігоян, повідомляє "Інтерфакс-Україна".
Він зізнався, що відмовляв сина їхати на Євромайдан, але той "вчинив по-своєму".
За словами батька, Сергія вбили "беркутівці", але у смерті сина він нікого не звинувачує.
"Син сам поїхав на Майдан", - сказав Гарегін Нігоян.
Нігояни переїхали до села Березноватівка Солонянського району Дніпропетровської області у 1992 році. Сергій навчався у Дніпродзержинському коледжі фізичного виховання.
Односельці дуже добре відгукуються про нього. "Сергій спокійний, добре вихований, нормальний хлопець. Завжди допоможе, сумку піднесе, привітний, чемний", - каже односельчанка родини Нігоян.
Співробітники правоохоронних органів у середу розмовляли з родиною загиблого Нігояна.
Вид и До
Востаннє редагувалось 22 січня 2014, 16:55 користувачем Sl@vcheg, всього редагувалось 1 раз.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- В правде..
- zx_53
- Досвідчений
- Дякував (ла): 55 разів
- Подякували: 45 разів
http://gazeta.ua/articles/life/_vijskov ... zmi/537789
Війська не будуть брати участь ні в масових акціях протесту, ні в їх придушенні, про це повідомляє Delo.UA, посилаючись на джерело з Збройних сил України.
Вищим командуванням прийнято рішення зберегти повний нейтралітет, а, в разі появи протизаконних наказів влади використовувати силу проти мирних громадян, військові відмовляться їх виконувати.
Також особовому складу заборонено приймати будь-яку зі сторін протистояння.
"Це можливо тільки лише в приватному порядку, у разі отримання звільнювальні", - розповідає джерело. Тоді дана особа вважатиметься цивільним.
Також у ЗСУ поки не було ніяких наказів про мобілізацію .
"Це в принципі неможливо без введення воєнного стану в країні. Війська необхідні, щоб у разі необхідності давати відсіч зовнішнім ворогам, але ніяк не внутрішнім", - розповідають в генштабі.
але і не захистять людей
Війська не будуть брати участь ні в масових акціях протесту, ні в їх придушенні, про це повідомляє Delo.UA, посилаючись на джерело з Збройних сил України.
Вищим командуванням прийнято рішення зберегти повний нейтралітет, а, в разі появи протизаконних наказів влади використовувати силу проти мирних громадян, військові відмовляться їх виконувати.
Також особовому складу заборонено приймати будь-яку зі сторін протистояння.
"Це можливо тільки лише в приватному порядку, у разі отримання звільнювальні", - розповідає джерело. Тоді дана особа вважатиметься цивільним.
Також у ЗСУ поки не було ніяких наказів про мобілізацію .
"Це в принципі неможливо без введення воєнного стану в країні. Війська необхідні, щоб у разі необхідності давати відсіч зовнішнім ворогам, але ніяк не внутрішнім", - розповідають в генштабі.
але і не захистять людей
Viribus Unitis