От тому в Україні і зменшується населення, бо ,, умовні криптохов'ячки" змилися....
Я вам кажу....все, що ви прагнете довести можна перевести в інше підклавши інші слова.....
Із фрази вище - Україна піраміда/скам/пузирь?
От тому в Україні і зменшується населення, бо ,, умовні криптохов'ячки" змилися....
Групка зацікавлених чи група - особливої різниці не бачу.shutzpavel450 писав: ↑25 квітня 2021, 19:06Диду, пирамида это то что сосредоточено в одних руках, и этот один, может ее в любой момент схлопнуть. А рынок крипты уже давно вышел за пределы групки заинтересованных, и по щелчку пальца, любого воротилы, не пропадет. Крипта уже достаточно интегрирована в реал, и продолжает интеграцию семимильными шагами. Этот рынок еще переживет всех нас )
Не потрібно так боляче сприймати кожен мій пост), віриш крипті - вкладай, торгуй нею , а якщо мої пости відбивають віру до неї , обіцяю перестати писати їх)
Ps
Опа.....тут ми приїхали.
Ні, я вже писав раз тут, що поки я бачу на кожному поступі таке ставлення, я розумію, що ринку ой ще як є куди розвиватися. (Звичайно не без корекцій, бо тоді б то справді була піраміда)
Я так в этом не уверен. Какую крипту ни копни, есть кто-то именющй её достаточное количество дабы управлять её стоимостью по своему усмотрению.shutzpavel450 писав: ↑25 квітня 2021, 19:06... рынок крипты уже давно вышел за пределы групки заинтересованных, и по щелчку пальца, любого воротилы, не пропадет...
Я б сказав по іншому....купу крипти створюють, щоб ,,изьять,, бітки....KVadik писав: ↑25 квітня 2021, 20:03Я так в этом не уверен. Какую крипту ни копни, есть кто-то именющй её достаточное количество дабы управлять её стоимостью по своему усмотрению.
Имхо крипта это механизм по изьятию излишек денег у населения. Не пирамида, но близко. Что-то среднее между пирамидой и акциями. Но за акциями хоть какие-то активы стоЯт, пусть часто и гораздо дешевле акций.
Звичайно))