Скажене коливання курсу
Майнинг, Bitcoin, Litecoin, Dogecoin и прочее .
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 352 рази
- Подякували: 966 разів
Re: Майнинг, Bitcoin, Litecoin, Dogecoin и прочее .
Курс відображав стан економіки на той час, і політичні процеси впливали на нього.
Піраміда це інше, дивно що ти цього не розумієш. І дивно що Сергій питав у тебе порад щодо криптотрейдинга
Отака х...ня, малята
-
Vov4ik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 260 разів
- Подякували: 251 раз
Ну мені теж дивно, що ви у кожному пості пишете, що це піраміда, а привести чому саме так і не можете....
Чесно.....я до тепер не можу зрозуміти.....справді, людина якій овер 50р і яка об'їхала пів світу (з ваших слів) не може зрозуміти елементарного чи вас просто їсть совість з недоотриманого прибутку?
,,Коли ми купляєм долар США ми знаєм що за ним стоїть одна із найсильніших економік світу і довіряємо їй." Ваші слова?
Ну от, ця ,,економіка" дає ліцензії пейпалу на платежі в крипті, то як так....там ми її віримо, а тут ні?
-
Vov4ik
- Поважний користувач
Моє відношення таке, як у всіх і у всьому - купити дешевше/продати дорожче (ви ж автівки по такому принципу продаєте?)
То люди які купують/продають (ловлячи коливання курсу) $ € £ ¥ ₴ і т.д. теж в піраміді? Ну вони ж типу мають таке ставлення до цих валют, як і я до крипти.
- Дід Панас
- Адміністратор
Ти мені так і не відповів чому я повинен довіряти крипті, як захищені вклади.Vov4ik писав: ↑25 квітня 2021, 17:49Ну мені теж дивно, що ви у кожному пості пишете, що це піраміда, а привести чому саме так і не можете....
Чесно.....я до тепер не можу зрозуміти.....справді, людина якій овер 50р і яка об'їхала пів світу (з ваших слів) не може зрозуміти елементарного чи вас просто їсть совість з недоотриманого прибутку?
,,Коли ми купляєм долар США ми знаєм що за ним стоїть одна із найсильніших економік світу і довіряємо їй." Ваші слова?
Ну от, ця ,,економіка" дає ліцензії пейпалу на платежі в крипті, то як так....там ми її віримо, а тут ні?
Хіба надання дозволу на торгівлю криптою захищає вкладників у криптовалюту?
Отака х...ня, малята
- Дід Панас
- Адміністратор
Рибки в акваріумі вважають що вони на свободі, але як тільки перестати їх годувати , вони помруть. Так само відбувається з крипто хомячками, поки є корм вони жують , не стане корму - почнуть розбігатисьVov4ik писав: ↑25 квітня 2021, 18:08Моє відношення таке, як у всіх і у всьому - купити дешевше/продати дорожче (ви ж автівки по такому принципу продаєте?)
То люди які купують/продають (ловлячи коливання курсу) $ € £ ¥ ₴ і т.д. теж в піраміді? Ну вони ж типу мають таке ставлення до цих валют, як і я до крипти.
Отака х...ня, малята
- SLAVON
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 71 раз
- Подякували: 79 разів
вот тут ты реально морских свинок поставил в тупик)))
-
Vov4ik
- Поважний користувач
А чому я зобов'язаний вас переконувати вкластися в крипту? Вкладайте гроші в щось інше....у фонду/акції компаній, які можна пощупати руками..... нуну....там без трусів не лишаються.....дададада, не давніше ніж рік назад кацапів прбртли на нафті як? Ну типу ж біржа, куди вже захищеніше?
- shutzpavel450
- Експерт
- Дякував (ла): 395 разів
- Подякували: 958 разів
Диду, пирамида это то что сосредоточено в одних руках, и этот один, может ее в любой момент схлопнуть. А рынок крипты уже давно вышел за пределы групки заинтересованных, и по щелчку пальца, любого воротилы, не пропадет. Крипта уже достаточно интегрирована в реал, и продолжает интеграцию семимильными шагами. Этот рынок еще переживет всех нас )
- Ты просто ненавидишь все русское!
- Вы просто называете русским все то, что я ненавижу!
- Вы просто называете русским все то, что я ненавижу!
-
Vov4ik
- Поважний користувач
Ви вкрай не хочете розуміти, я ж уже на пальцях пояснив....чи відлічається перепродаж авто від крипти? Зразу уточнюю в українських реаліях (де вона може згоріти/попасти в дтп/бути вкраденою, і це все анульовує ваш депозит....