да уж весело-вовремя я взял карту
сейчас 8к.врядли бы дал(купил за 4к)
да уж весело-вовремя я взял карту
Вчера, 8 февраля, на Чикагской товарной бирже (CME Group) была запущена торговля фьючерсами на Эфириум. За первый день было проторговано 388 контрактов.
Хзхз....я б швидше в "TWT". bzrx. Reef. Bel. Xml. Zrx. Dia. Crv. Dot. засадився. Останні може локально іксів уже і не принесе. Капа вже не хила. Але монетка крутяцька. ETC запрягався дуже довго....є у різних фонлах....може скамчик і іксане. Це не значить, що я б скакав в моменті. Багато, що вже поскакало і психологічно важко туди ниряти.
@thebull_crypto в телезі.....повно входів по шлаку.
Річ не в конкретній сумі, з якої можна починати торгувати і заробляти 25-50$ ...
Так, TWT - безпрограшний варіант, до кінця року, буде коштувати кілька баксів.Vov4ik писав: ↑09 лютого 2021, 12:31Хзхз....я б швидше в "TWT". bzrx. Reef. Bel. Xml. Zrx. Dia. Crv. Dot. засадився. Останні може локально іксів уже і не принесе. Капа вже не хила. Але монетка крутяцька. ETC запрягався дуже довго....є у різних фонлах....може скамчик і іксане. Це не значить, що я б скакав в моменті. Багато, що вже поскакало і психологічно важко туди ниряти.
Той же BAND типу не погана штука....ну блін, відкриваю місячний графік, а там уже Х70....і як сюди лізти...хзхз
На якій біржі торгуєш?sergej1974007 писав: ↑10 лютого 2021, 17:37Що таке "не везе" і як з цим боротися?))
Я сьогодні не працював(( ( а краще би пішов на роботку і не бачив те все((
І дивився час від часу на той нудний флет на догах((
І коли він мені набрид вже——взяв і злив частину догів по 0.07(((
І там сука Маск побачив це і подумав собі——"це ж той Сергій що постійно про мене пише"(((—— зроблю йому подлянку((
І запостив твіт))
Після твіту——стрибок на 0.08(((((
Ну не сука?)))