Ок, є можливість +/- описати структуру розмови? Думаю, це всім буде цікаво і актуально зараз. В ситуації, коли є поліція і нема відтермінування. Який алгоритм закінчення цього ,,концерту,, за 2 хв хвилини?
Мобілізація під час Війни
-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 259 разів
- Подякували: 251 раз
Re: Мобілізація під час Війни
-
- Поважний користувач
Більше того, це тому, що я був в авто, якщо б без авто, то 99,9%, що ніхто б там 40 хв під дощем не слухав басні. І нічого б ти тим 6м бугаям не зробив самий, який б ти не був б пурЄц.
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 349 разів
- Подякували: 963 рази
Так і є, гайки затягують поступово, але крепко, зі сторони це добре видно. Ще пів року - рік назад у мене були плани приїхати в Україну, а зараз вже не планую, оскільки бачу як топчуться по законах, ...тільки вже тоді як настане мир. Тобто відлякує не сама війна чи москалі, а свавілля наших чиновників.Vov4ik писав: ↑12 липня 2023, 15:49І що взагалі ви хочете тут доказати? Ще надалі ніж пів року назад тут ржали і розказували, а покажи відео, як у авто затягують. Зараз не просто затягують, а перед тим ще можуть знатно аідзиоячити. Вже ніхто не рже. Так і за це через декілька місяців будет всі дружньо мовчати і розказувати, які всі серйозні. Можна і з 10 секунд розмову завершити,якщо показав документи із відтермінуванням, або ,,якісь інші фраєрські,, доки. Якщо ні, то ця розмова зарах швидко не закінчується. Ще місяць, півтора назад - так. У мене інша прописка - гуляй Вася. Зараз їм пох і на твою прописку.
Отака х...ня, малята
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 349 разів
- Подякували: 963 рази
До речі, це беззаконня воєнкомів приводить до зворотнього ефекту з набором призовників, якщо раніше добровольці самі йшли у військомат, а не дуже добровольці теж йшли по повісткам...ну війна же, то зараз ці "не дуже добровольці" мають вже моральне право чинити спротив протизаконним діям воєнкомів...якось так. Беззаконня - породжує ще більше беззаконня і якщо його не припинити, може статися непередбачувана катастрофа.
Отака х...ня, малята
- Keon
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 738 разів
- Подякували: 669 разів
Описать могу, но она специфическая, которую тут из активных пользователей не смогут повторить
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
- Nero
- Адміністратор
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 808 разів
-
- Поважний користувач
Так, але з цього випливає, що він має ,,специфічні,, умови/документи/знайомих/роботу/посаду. Тут зрозуміло, що по іншому принципу відбувається розмова. Ми ж говоримо про пересічних людей.
-
- Поважний користувач
Нунунун....пацани, ну, що, як там відос зі Львова, який сьогодні скрізь гуляє ,,Ша я вас пАрєшаю,, і пішов? Чи таки не так то працює? Ех....ілюзії, вони такі.
Якщо я не помиляюся, то тільки у Дніпрі таке не практикується із зрозумілих причин.
Якщо я не помиляюся, то тільки у Дніпрі таке не практикується із зрозумілих причин.
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 635 разів
- Подякували: 1760 разів
- Контактна інформація:
Наркомания - легкий и приятный путь избежать призыва, давно писал об этом.