Я не військовий єксперт, а тим більше не президент України. Я не володію всією повнотою інформації. Я спираюся виключно на думки військових єкспертів. Ось, наприклад, думка одного з них.
Велика війна (обговорення)
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
Re: Велика війна вже один рік (обговорення)
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 349 разів
- Подякували: 963 рази
Ну, це я точно не буду дивитися - досить скептично сприймаю Жданова, вірніше сприймав ще на початку війни, потім перестав дивитися зовсім і маю великі сумніви на рахунок слова експерт по відношенню до нього, він просто говорить те, що десь почув чи вичитав від інших блогерів і додумує щось своє щоб зв'язати все докупи.
Отака х...ня, малята
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
А кого дивитесь? Я знаю трьох основних - Жданов, Свитан, Арестович. Цена якщо по переглядам. Є й інші, але не такі популярні. Ви кого дивитесь?Дід Панас писав: ↑13 березня 2023, 21:54Ну, це я точно не буду дивитися - досить скептично сприймаю Жданова, вірніше сприймав ще на початку війни, потім перестав дивитися зовсім і маю великі сумніви на рахунок слова експерт по відношенню до нього, він просто говорить те, що десь почув чи вичитав і додумує щось своє щоб зв'язати все докупи.
- Дід Панас
- Адміністратор
Щоб постійно когось дивився, то немає таких, але якщо на якомусь стрімі у Фейгіна чи у Шелеста йде дискусія з цікавими співрозмовниками, то буває дивлюся, але більше з новин черпаю інформацію і сам аналізую почуте, побачене. У Фейгіна раніше Арестович був цікавий, зараз його теж не дивлюся, ну і бачу що Фейгін шукає цікавих співрозмоників, тільки Арестовий самий рейтинговий у нього і він його ставить у прайм тайм, а у Шелеста в основному зашкварні гості яких дивитись неможливо, але деколи є цікаві. Радіо НВ ще часто цікавих гостей запрошує на розмови, але то треба мати час щоб все слухати там.
Отака х...ня, малята
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 635 разів
- Подякували: 1760 разів
- Контактна інформація:
Жданов как по мне недостаточно экспертен к вопросах, которые он обсуждает.
Если вопрос кого посоветовать из умных людей с выступлениями по теме войны и политики - посоветую Щелина.
Так как Фейгин берет интервью у Арестовича и слушает его мнение, так вот тут наоборот например. Но это не про сводки новостей и актуальные события прям сейчас, это своего рода о геостратегии и вариантах прогнозов будущего.
Если вопрос кого посоветовать из умных людей с выступлениями по теме войны и политики - посоветую Щелина.
Так как Фейгин берет интервью у Арестовича и слушает его мнение, так вот тут наоборот например. Но это не про сводки новостей и актуальные события прям сейчас, это своего рода о геостратегии и вариантах прогнозов будущего.
- Дід Панас
- Адміністратор
Зеленський: Дуже жорстко на сході, але треба знищити військову потугу ворога
Пряма мова: "Як і завжди, сьогодні був на зв’язку з нашими командувачами, з розвідкою. Дуже жорстко на сході – дуже болісно. Треба знищити військову потугу ворога – і ми знищимо.
Білогорівка і Марʼїнка, Авдіївка і Бахмут, Вугледар і Камʼянка – та всі інші місця, де зараз вирішується, яким буде наше майбутнє. Де виборюється наше майбутнє – всіх українців".
Пряма мова: "Як і завжди, сьогодні був на зв’язку з нашими командувачами, з розвідкою. Дуже жорстко на сході – дуже болісно. Треба знищити військову потугу ворога – і ми знищимо.
Білогорівка і Марʼїнка, Авдіївка і Бахмут, Вугледар і Камʼянка – та всі інші місця, де зараз вирішується, яким буде наше майбутнє. Де виборюється наше майбутнє – всіх українців".
Отака х...ня, малята
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
Це ти, як військовий єксперт оцінив чи як єксперт в геополітиці?
Кумедно читати такі висновки від людей, які дивились шарія.
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
- Дід Панас
- Адміністратор
Бахмут оборонятиметься. Рішення ухвалено Ставкою одноголосно, відповідно і Президент і Залужний разом приймали це рішення.
Зеленський провів Ставку: ухвалили рішення щодо Бахмута
Президент Володимир Зеленський 14 березня провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача, на якому розглядалась оборона на Бахмутському напрямку.
"Розглянувши перебіг оборонної операції на Бахмутському напрямку, усі члени Ставки висловили спільну позицію щодо подальшого утримання й захисту міста Бахмута".
Отака х...ня, малята
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2815 разів
- Подякували: 2868 разів
да уж...
а где он воюет?
а где он воюет?
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
Мое - это то, что я вижу в вас. ©