Получается да.
Это с 22-го марта ввели, не знаю, временно или на долго. Возможно к моменту вашего отпуска чето изменят, но надо следить.
Получается да.
Не факт что ещё получиться вылететь из Украины или влететь в ту страну, где море
Та я не прямо вже лижі милю...але почитуючи форум....роблю висновок, що саме цікаве тільки попереду
Можу розказати, як це реалізовується в Португалії. Ми зібрались у відпустку, оплатили квитки на літак. Записуюсь на проходження теста по місцю проживання (за 72 години до вильоту), одночасно записуюсь на тест в місті, де ми плануємо відпочивати більше 5 днів. Результат тесту приходить одночасно на електронку мені і в ту клініку, де ми будемо проходити по прибуттю. Після перебування 5 днів на океані прийшля смс з адресою клініки і година прийому. Під*їхали, здали тести навіть не виходячи з машини. Все. А, і все за рахунок держави. Бо я сплачую тут податки.
Это, если в стране, куда чкуряешь, такое требование.
Тест для прекращения самоизоляции в Черновцах можно делать только тут, цена 850 грн.
Каждое утро прохожу мимо него.KVadik писав: ↑30 березня 2021, 08:05Тест для прекращения самоизоляции в Черновцах можно делать только тут, цена 850 грн.
хорошу капусту рубают!