46.174.50.33:27233tarik писав:та шось нічого нема нормального..по 4 людини грає)
назва новий сервак
Re: КС 1.6....хто грає?46.174.50.33:27233tarik писав:та шось нічого нема нормального..по 4 людини грає)
О, так. Скайрім з усіма длс-ішками це круть. Сам на днях знову почав))gunsn_rorrys писав:зараз насолоджуюсь скайрімом який відкладав на потім майже 2 роки))
Re: КС 1.6....хто грає?сайт непоганий дякую....rchallenger писав:cs4.vbios.com:27018 VBIOS #4 | Arena 2 | IceDinoSnow
Ch@llenger
Також люблю мапи з AWP. Шукаю їх тут Тиц
Поки берлога не злягла - було на ній круто зависати ))
Можливо є схожі місцеві сервачки?
Будь-ласка.GRAND писав:сайт непоганий дякую....rchallenger писав:cs4.vbios.com:27018 VBIOS #4 | Arena 2 | IceDinoSnow
Ch@llenger
Також люблю мапи з AWP. Шукаю їх тут Тиц
Поки берлога не злягла - було на ній круто зависати ))
Можливо є схожі місцеві сервачки?
Тогда хотелось и было с кем))) а щас это не актуально, народ перешел на К.О.Д. Причем уже давно)) Я как-то пробовал играть на широкоформатном монике с разрешением 1920, не очень понравилось.. А такие у большенства.tarik писав:а що? хотілося грати, а не було з ким?:)skyline писав:Де вы были 9 лет назад?)))
Re: КС 1.6....хто грає?П-ння вище писав 3 дні тому вечером, сьогодні підняв тему...поки що немає часу висіти у кс, хіба на вечер ;)claude2 писав:Ага, мій син (14р. :D ) цілий день в ній сидить.
Пропозиція щодо баттлу сьогодні ввечері десь на 21-22.GRAND писав:П-ння вище писав 3 дні тому вечером, сьогодні підняв тему...поки що немає часу висіти у кс, хіба на вечер ;)claude2 писав:Ага, мій син (14р. :D ) цілий день в ній сидить.
зібралось би з форума хоть би 2 на 2, було б цікаво