я плохо знаю английский ...
и буду читать чей то перевод.
может ты нам скажешь , что он сказал ?
(он это Трамп)
я плохо знаю английский ...
Re: Вибори Президента США 2024Трамп багато чого говорить, причому завтра може сказати діаметрально протилежне сказаному сьогодні. Цитувати його все тут не вистачить памʼяті форума. Дивитись треба на те що він робить, а не що каже.
пока непонятно что конкретно он делает и будет делать .Дід Панас писав: ↑04 липня 2024, 17:33Трамп багато чого говорить, причому завтра може сказати діаметрально протилежне сказаному сьогодні. Цитувати його все тут не вистачить памʼяті форума. Дивитись треба на те що він робить, а не що каже.
Так читай переклад це нормально, ненормально читати чиюсь інтерпритацію сказаного без лінка на першоджерело.
Re: Вибори Президента США 2024Ти хочеш щоб я перечитав всі його інтерв"ю, знайшов необхідне тобі і доповів? )
зачем тогда эта тема ? если ты не следишь за основным кандидатом ?
Re: Вибори Президента США 2024Я за Трампом не слідкую але інші джерела інформації читаю.
это они написали про рус ипсо ?
Re: Вибори Президента США 2024То це не було іпсо? Давай так - якщо ні, то я принесу вибачення, а якщо так, то ти підеш в бан? Домовились?
опа на .
Re: Вибори Президента США 2024Іпсо - "Я буду взаимодействовать с Путиным и Си - они сильные и крепкие парни" , Трамп такого не говорив і не міг казати, бо ці слова означали б, що Трамп слабший них.