все грустно

Вільне спілкування
kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1767 разів
Контактна інформація:

Re: все грустно

Повідомлення kreativ » 30 травня 2022, 22:18

Master писав:
30 травня 2022, 22:10
Тут очень влияет чел. Фактор....
Увы.
Как не крути есть план.
Его надо выполнять
А вот как выполнять зависит от конкретного исполнителя в военкомате...
Есть нормальные , которые понимают кто может а от кого толку нет.
А есть и другие. Которым пофиг.
Главное план выполнить.
что то я запутался. думал эти рассказы о том, как типа с улицы народ забирают и сразу в армию, без разбора и без вариантов. а оказываются раздают справки о необходимости стать на военный учет? так ведь у нас закон где то от первых чисел марта, что всем нужно стать на военный учет. и че?

расскажу еще раз как оно у меня было. закон вышел, я пошел в военкомат. не служил, нет военный кафедры. записали мои контакты, выдали бумажку что стою на военном учете. я пошел домой.

чяднт? в чем стремность ситуации? что делает не так военкомат? о каких планах у нас разговор?

andrey_mix1982
Почётный пользователь
Дякував (ла): 98 разів
Подякували: 100 разів

Повідомлення andrey_mix1982 » 30 травня 2022, 22:19

У меня дядю взяли добровольцем сейчас. Ему уже за 50 лет и сам пошел в военкомат. Но он служил в 80е, танкист и имеет специальность сварщика и вообще всё по автомобилям умеет делать. Если память мне не изменяет то он написал что там платят 40000 грн + в мес. Я вообще был удивлён так как думал что добровольцы это и есть добровольцы а не те кто за деньги туда отправляются.

Keon
Поважний користувач
Дякував (ла): 738 разів
Подякували: 669 разів

Повідомлення Keon » 30 травня 2022, 22:21

andrey_mix1982 писав:
30 травня 2022, 22:19
У меня дядю взяли добровольцем сейчас. Ему уже за 50 лет и сам пошел в военкомат. Но он служил в 80е, танкис и имеет специальность сварщика и вообще всё по автомобилям умеет делать. Если память мне не изменяет то он написал что там платят 40000 грн + в мес. Я вообще был удивлён так как думал что добровольцы это и есть добровольцы а не те кто за деньги туда отправляются.
Для некоторых людей это шанс вылезти из долгов или заработать денег

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2816 разів
Подякували: 2870 разів

Повідомлення Master » 30 травня 2022, 22:31

kreativ писав:
30 травня 2022, 22:18
что то я запутался. думал эти рассказы о том, как типа с улицы народ забирают и сразу в армию, без разбора и без вариантов. а оказываются раздают справки о необходимости стать на военный учет? так ведь у нас закон где то от первых чисел марта, что всем нужно стать на военный учет. и че?

расскажу еще раз как оно у меня было. закон вышел, я пошел в военкомат. не служил, нет военный кафедры. записали мои контакты, выдали бумажку что стою на военном учете. я пошел домой.

чяднт? в чем стремность ситуации? что делает не так военкомат? о каких планах у нас разговор?
Где то недавно писали.
1 000 000.
Такой план.
Это для наступления.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

kind
Забанен навсегда
Дякував (ла): 1508 разів
Подякували: 2136 разів

Повідомлення kind » 30 травня 2022, 22:54

nevill333 писав:
30 травня 2022, 19:46
доречі Каінд, сам не думав до військомату піти? Ну хоча б у стройбат якийсь.
нічого нового-знову несеш чуш про будбат
Зображення

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 30 травня 2022, 22:58

Чортик ... щупле тему ...
Як і вся русня ... !
Випороть його би ...
Як зле порося ... !
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

Vov4ik
Поважний користувач
Дякував (ла): 260 разів
Подякували: 251 раз

Повідомлення Vov4ik » 30 травня 2022, 23:12

kreativ писав:
30 травня 2022, 22:18

Ну, якщо так, то супер. Значить усі мої приклади - суцільні винятки зі статистики.

Pavee
Забанен навсегда
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 3 рази

Повідомлення Pavee » 30 травня 2022, 23:17

nevill333 писав:
30 травня 2022, 18:11
Повісточку мою рідненьку забрали
а шо, сейчас добровольцам уже выдают повесточки в военкомат?

Рома К
Новачок
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 15 разів

Повідомлення Рома К » 31 травня 2022, 07:24

Хлопці це ж армія)))) не старайтесь тут шукати логіки, чи думати про щось. Думати тут взагалі не можна)))
Проблема мобілізації в тім, що неочікувано в грудні випав сніг а ніхто цього не очікував. Зараз не знаю як там, а з початку то був ще той цирк.
По темі- на воєнкомат приходить указ про кількість людей+ їхню кваліфікацію. Наприклад треба 3 офіцерів таких то, 10 сержантів таких то і тд... Тому когось можуть навмисно виловлювати бо він їм потрібний, а хтось може місяць чекати добровольцем і його не візьмуть.
Вище писали про міліонну армію для наступу- саюз нерушимих рєспублік..... Платити 5 ненавчиним людям зарплату, які нічого толком не можуть....... Коли їх може замінити 1 фахівець. Вибачте, але на мою думку повторився 14 рік, ми знов обісралися. І тут я не про хороших військових, добровольців які прийшли воювати, а не був вибір тюрма або армія, чи та там сто штук будуть платити. Біжу це ж купа грошей.Не про хороших волонтерів. Ні. Я про державу, її структуру. Все робиться хаотично. З одної сторони добре що хоч так, бо інакше я б писав це вже на російській мові. А з іншої є розуміння що так не має бути. Приклад мобілізований спеціаліст з досвідом ато 4 роки місяць був в ,,повітрі,, не дома і не задіяний ніде, бо заповняли штатку. Коли одразу міг їхати на лінію фронту, що і хотів зробити. І лиш ходив і плювався, його слова- я думав що я потрібний державі, якого .... я тут сижу, я міг і дома сидіти, чому мене не відправляють на передову.....
Але вважаю що в загальному з початку війни все робиться вірно для збереження держави. По дурному, але ми не готувались щоб робити по нормальному. От тепер і пожинаєм свої плоди)

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2816 разів
Подякували: 2870 разів

Повідомлення Master » 31 травня 2022, 07:53

Рома К писав:
31 травня 2022, 07:24
Хлопці це ж армія)))) не старайтесь тут шукати логіки, чи думати про щось. Думати тут взагалі не можна)))
Проблема мобілізації в тім, що неочікувано в грудні випав сніг а ніхто цього не очікував. Зараз не знаю як там, а з початку то був ще той цирк.
По темі- на воєнкомат приходить указ про кількість людей+ їхню кваліфікацію. Наприклад треба 3 офіцерів таких то, 10 сержантів таких то і тд... Тому когось можуть навмисно виловлювати бо він їм потрібний, а хтось може місяць чекати добровольцем і його не візьмуть.
Вище писали про міліонну армію для наступу- саюз нерушимих рєспублік..... Платити 5 ненавчиним людям зарплату, які нічого толком не можуть....... Коли їх може замінити 1 фахівець. Вибачте, але на мою думку повторився 14 рік, ми знов обісралися. І тут я не про хороших військових, добровольців які прийшли воювати, а не був вибір тюрма або армія, чи та там сто штук будуть платити. Біжу це ж купа грошей.Не про хороших волонтерів. Ні. Я про державу, її структуру. Все робиться хаотично. З одної сторони добре що хоч так, бо інакше я б писав це вже на російській мові. А з іншої є розуміння що так не має бути. Приклад мобілізований спеціаліст з досвідом ато 4 роки місяць був в ,,повітрі,, не дома і не задіяний ніде, бо заповняли штатку. Коли одразу міг їхати на лінію фронту, що і хотів зробити. І лиш ходив і плювався, його слова- я думав що я потрібний державі, якого .... я тут сижу, я міг і дома сидіти, чому мене не відправляють на передову.....
Але вважаю що в загальному з початку війни все робиться вірно для збереження держави. По дурному, але ми не готувались щоб робити по нормальному. От тепер і пожинаєм свої плоди)
да , где то так.
только это не только в армии ... увы такое у нас пока кругом .
и в медицине и в других отрослях и органах и где не хочешь.
люди быстро не меняются , общество больно коррупцией, нет мотивации и т.д.

так что не только в армии не стоит искать логику.
увы...

армия это часть нашего организма.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

Закрито

Повернутись до “Балачки”